ONKYO מגבר HI-END
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
ראיתי את המגבר של אונקיו TX-NR5000E ואת החדשים TX-NR905 ולצערי ל-5000 חסרונות ברורים.
לא מתקדם כמו ה-905, השאלה אתם יודעים אם צריך לצאת בקרוב מגבר סדרת דגל חדש עם יכולות של HD של אודיו ותמיכה HDMI 1.3?
תודה.
ראיתי את המגבר של אונקיו TX-NR5000E ואת החדשים TX-NR905 ולצערי ל-5000 חסרונות ברורים.
לא מתקדם כמו ה-905, השאלה אתם יודעים אם צריך לצאת בקרוב מגבר סדרת דגל חדש עם יכולות של HD של אודיו ותמיכה HDMI 1.3?
תודה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

אני מעדיף את אונקיו, האם יש ל-ONKYO יורש ל-מגבר דגל הקיים היום?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78908
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
דורון, ה-5000 של אונקיו מעולה אך פשוט דגם מיושן. לדעתי 805,875 וה-905 יתנו לך מה שאתה מחפש. כך גם הפיוניר LX70, הימאהה 3800 והדנון 3808.
ואם אתה מחפש מפלצת עם התכונות האילו אז אציע לך לחכות לינואר לפיוניר LX90 - זה הולך להיות משהו מיוחד.
http://www.avland.co.uk/pioneer/sclx90/sclx90.htm
ישראל מאניגמה ישמח לספר לך עליו.
ואם אתה מחפש מפלצת עם התכונות האילו אז אציע לך לחכות לינואר לפיוניר LX90 - זה הולך להיות משהו מיוחד.
http://www.avland.co.uk/pioneer/sclx90/sclx90.htm
ישראל מאניגמה ישמח לספר לך עליו.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

האמת שהוא נראה טוב, הימאהה נראה גם מבחינת תמיכה בתכני HD מעולה, אבל לא מבין איך ל-ONKYO דגם הדגל הכי מיושן והיורשים כמו 905 שמתחתיו יותר חדשים... קיוויתי לשמוע שיוצא בקרוב דגם חדש שלהם עם כל היכולות, כי אני רגיל מכיר ואוהב את ה-SOUND של אונקיו.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

חיפשתי קצת מידע ברשת למצוא אם יש יורש מתוכנן בלינק הבא: http://crave.cnet.com/8301-1_105-9708076-1.html רשום שזה דגם 905 (לא מסתדר לי...), משהו יודע היכן ניתן לשאול ולודא אם יוצא מתי יוצא וקצת מידע?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אורי, מצטרף להמלצה אך האבסורד הוא שלדעתי (אליה הגעתי ע"י פתיחת נושא בפורום לא מזמן) עדיף לקנות רסיבר ולהשתמש בו כפרוססור. רק כדי לסכם את הממצאים:
1) פרוססור במחיר של רסיבר לא יעלה על הרסיבר בתכונות ובאיכות - למשל: הפרה של אינטגרה זהה לחלוטין ל-875 אך ללא הגברה ומחירו זהה. עדיף לקנות את ה-875 ולהשתמש בהגברה שלו ל-4 הערוצים האחוריים.
2) פרוססורים מאוד יקרים (לקסיקון, קרל, מרידיאן) אולי אכן יותר איכותיים אך לא בהרבה וחסר להם RC מכיוון שהיעוד שלהם זה יותר אולם קולנוע ביתי יותר מאשר סלון קטן כמו שלרובנו יש.
3) אנחנו היום בנקודת זמן שרסיבר מודרני יתן מענה לכמה שנים טובות קדימה מה שלא היה נכון לומר שנה שעברה.
דורון, אם אתה נעול על אונקיו, מאוד ממליץ לך ללכת על ה-905 פלוס הגברה איכותית לשלושת הערוצים הקדמיים. אני כנראה הולך לעשות זאת אך לא נעול על איזה רסיבר עדיין.
1) פרוססור במחיר של רסיבר לא יעלה על הרסיבר בתכונות ובאיכות - למשל: הפרה של אינטגרה זהה לחלוטין ל-875 אך ללא הגברה ומחירו זהה. עדיף לקנות את ה-875 ולהשתמש בהגברה שלו ל-4 הערוצים האחוריים.
2) פרוססורים מאוד יקרים (לקסיקון, קרל, מרידיאן) אולי אכן יותר איכותיים אך לא בהרבה וחסר להם RC מכיוון שהיעוד שלהם זה יותר אולם קולנוע ביתי יותר מאשר סלון קטן כמו שלרובנו יש.
3) אנחנו היום בנקודת זמן שרסיבר מודרני יתן מענה לכמה שנים טובות קדימה מה שלא היה נכון לומר שנה שעברה.
דורון, אם אתה נעול על אונקיו, מאוד ממליץ לך ללכת על ה-905 פלוס הגברה איכותית לשלושת הערוצים הקדמיים. אני כנראה הולך לעשות זאת אך לא נעול על איזה רסיבר עדיין.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
דורון,אני מבין שיש לך חיבה לאונקיו(גם לי היה בזמנו), אבל צריך גם להאזין לדברים אחרים.
במקום רסיבר HI-END שיעלה הון, תוכל לרכוש פרה,או רסיבר נניח 2700 של ימאהה או 861 ולהשתמש בו כ פרה,ואליו לשדך כמה פאוורים...
צריך לשמוע בשביל להבין מה זה לעומת רסיבר.
אני לא מבין,יש לך 230 אלף שקל על מערכת ואתה קונה רסיבר ...ועוד אונקיו.....
משהו פה לא מסתדר לי.
במקום רסיבר HI-END שיעלה הון, תוכל לרכוש פרה,או רסיבר נניח 2700 של ימאהה או 861 ולהשתמש בו כ פרה,ואליו לשדך כמה פאוורים...
צריך לשמוע בשביל להבין מה זה לעומת רסיבר.
אני לא מבין,יש לך 230 אלף שקל על מערכת ואתה קונה רסיבר ...ועוד אונקיו.....
משהו פה לא מסתדר לי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
moshem74,
פריטי הציוד שציינת חסרים תמיכה בפורמטי האודיו החדשים, תכונה Must לדעתי לכל מי שמתכנן רכישה של ציוד חדש היום.
בנוסף, רוב האנשים מעדיפים למקם בסלון הביתי שלהם ברזל אחת גדול (רסיבר) אשר יבצע מספר פעולות לעומת כמה ברזלים (רסיבר + מספר פווארים כפי שהצעת). גם WAF גבוה יותר והתוצאה לאו דווקא פחות טובה.
פריטי הציוד שציינת חסרים תמיכה בפורמטי האודיו החדשים, תכונה Must לדעתי לכל מי שמתכנן רכישה של ציוד חדש היום.
בנוסף, רוב האנשים מעדיפים למקם בסלון הביתי שלהם ברזל אחת גדול (רסיבר) אשר יבצע מספר פעולות לעומת כמה ברזלים (רסיבר + מספר פווארים כפי שהצעת). גם WAF גבוה יותר והתוצאה לאו דווקא פחות טובה.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אכן,מבחינת מקום, הרוב יעדיפו או יותר נכון בשביל לא ליצור מלחמות עם האישה,יהיו חייבים להסתפק בקופסא אחת.
אבל שוב,אני לא רואה שום מקום להשוואה בין מערכת שבנוייה מרסיבר,או מפרה (נניח 2700 של ימאהה) + פאוורים לכל ערוץ.
אגב,איזה פורמט חסר ב 2700 של ימאהה(ה 2700 הוא רק דוגמא לפרה טוב,אפשר להשתמש גם ברסיברים מקבילים כפרה...או בפרה ייעודי!).
זה פשוט עולם אחר.
אבל שוב,אני לא רואה שום מקום להשוואה בין מערכת שבנוייה מרסיבר,או מפרה (נניח 2700 של ימאהה) + פאוורים לכל ערוץ.
אגב,איזה פורמט חסר ב 2700 של ימאהה(ה 2700 הוא רק דוגמא לפרה טוב,אפשר להשתמש גם ברסיברים מקבילים כפרה...או בפרה ייעודי!).
זה פשוט עולם אחר.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

מה דעתכם על המגבר החדש של פיוניר ה-90 לעומת האונקיו?
והאם לו הייתם משדכים פאור לקדמיים (אולי גם לסנטר)?
והאם לו הייתם משדכים פאור לקדמיים (אולי גם לסנטר)?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Pioneer SC-LX90? הוא יהיה זמין רק בתחילת ינואר לכן קשה לתת עליו דיעה.
הוא אמור להיות עוצמתי מאוד ברמה ובאיכות ההגברה, הסבירות שתצטרך Power נמוכה (כמובן תלוי ברמקולים).
הוא אמור להיות עוצמתי מאוד ברמה ובאיכות ההגברה, הסבירות שתצטרך Power נמוכה (כמובן תלוי ברמקולים).
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

בתור אחד שהיה לו רק אונקיו, מה אתם חושבים על פיוניר (רמות מגבר כמו ה-90) מול ה-אונקיו 905 לדוגמא?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

moshem74,
איך הגעת לקביעה הנחרצת הזאת?
לפי מה שאני קראתי, ה SC-LX90 אמור להיות אחד הרסיברים הטובים והמתקדמים ביותר שאי פעם נבנו.
איך הגעת לקביעה הנחרצת הזאת?
לפי מה שאני קראתי, ה SC-LX90 אמור להיות אחד הרסיברים הטובים והמתקדמים ביותר שאי פעם נבנו.