לתקן או לשרדרג,lcd או פלזמה,מחשב או טלויזיה,התלבטות אדירה
אז ככה [סיפור חיי,עם קראתם אותו מעל 20 פעמים אתם מוזמנים לעבור לפסקה הבאה]:
ב1/1 זכיתי בפלזמה של hisense 42 [שוב,זכיתי,לא קניתי..זה שיקול להמשך] וכמו כל ילד מתוסבך,הקשבתי לאבא שהוא אמר "האנשים נראים שמנים מדי,תעבור למצב ארבע שלוש" כמובן עברתי למצב הזה וחודשים רבים ראיתי עם שוליים שחורים. אבל יום אחד...wake up call !! שעברתי למסך רחב ראיתי צריבה נוראית,כל האנשים נראו כמו שרק בשוליים [כמובן שלא שמעתי על האתר הזה אז]
בכלל רואים בה זוועה ....כאילו אפילו יש שם זליגה.. לפני שבוע התקשרתי לניופאן [אחח....איזה בונוס למסך הזה] וביקשתי שיבוא טכנאי. בה טכנאי ,אישר שזאת צריבה. דיברנו עם ניופאן....הם הציעו לנו שתי אפשרויות:
1) שנביא את המסך לתיקון,והם יחילפו את המסך הפנימי והצריבה תעלם - 990 שקל
3) שהם ישדרגו לנו את המסך לlcd 37 אינץ' טושיבה c3000 במחיר של 3300 שקל. 32 הם לא מוכרים,42 אין להם במלאי - אני מדבר רק על 37.
מה אתם מציעים לי לעשות לעשות,לתקן או לשדרג? כמה שיקולים חשובים:
אני מתכנן גם לקנות מחשב חזק,והתקציב שלי לטלווזיה + מחשב הוא 5000 שקל. אני בטוח שאני אוכל להסתדר איכשהו,לעשות oc למעבד שלי עכשיו e2160 ובלה בלה בלה...אבל קחו את זה בחשבון
עכשיו...המרחק צפייה שלי הוא 3 מטר [אולי בגלל זה ראיתי איום ונורא ב42 אינץ'?]
שימושים:
פה זה קצת בעיה...זה הכל מהכל...
כמו שהבנתם,אני קונה מחשב - אני הולך לחבר אותו לטלוויזיה.יש פה יתרון לטושיבה כי יש לה nr . מה הולך להיות במחשב:
אני הולך לשחק משחקי מחשב [קונה עכבר ומקלדת אלחוטיים...איזה מגניב זה לשחק על מסך ענק ] אבל כמובן...
אני הולך לראות סרטי hd .
עכשיו,זה בעיקר יהיה מהורדות מהאינטרנט,אבל אני מתכנן לעבור לyes hd רק כאשר יהיה מכשיר משולב max ... [אם זה עוד 5 שנים - אל תדברו איתי אני בצבא]
כמו כן אני רואה גם די הרבה sd וגם dvd אפקסייל...
אז מה אתם ממליצים לי לעשות...]אם אפשר שיענו אנשים שאני מכיר/אנשים שמבינים טיפה בתחום] תודה מראש וסליחה על החפירה...
ב1/1 זכיתי בפלזמה של hisense 42 [שוב,זכיתי,לא קניתי..זה שיקול להמשך] וכמו כל ילד מתוסבך,הקשבתי לאבא שהוא אמר "האנשים נראים שמנים מדי,תעבור למצב ארבע שלוש" כמובן עברתי למצב הזה וחודשים רבים ראיתי עם שוליים שחורים. אבל יום אחד...wake up call !! שעברתי למסך רחב ראיתי צריבה נוראית,כל האנשים נראו כמו שרק בשוליים [כמובן שלא שמעתי על האתר הזה אז]
בכלל רואים בה זוועה ....כאילו אפילו יש שם זליגה.. לפני שבוע התקשרתי לניופאן [אחח....איזה בונוס למסך הזה] וביקשתי שיבוא טכנאי. בה טכנאי ,אישר שזאת צריבה. דיברנו עם ניופאן....הם הציעו לנו שתי אפשרויות:
1) שנביא את המסך לתיקון,והם יחילפו את המסך הפנימי והצריבה תעלם - 990 שקל
3) שהם ישדרגו לנו את המסך לlcd 37 אינץ' טושיבה c3000 במחיר של 3300 שקל. 32 הם לא מוכרים,42 אין להם במלאי - אני מדבר רק על 37.
מה אתם מציעים לי לעשות לעשות,לתקן או לשדרג? כמה שיקולים חשובים:
אני מתכנן גם לקנות מחשב חזק,והתקציב שלי לטלווזיה + מחשב הוא 5000 שקל. אני בטוח שאני אוכל להסתדר איכשהו,לעשות oc למעבד שלי עכשיו e2160 ובלה בלה בלה...אבל קחו את זה בחשבון
עכשיו...המרחק צפייה שלי הוא 3 מטר [אולי בגלל זה ראיתי איום ונורא ב42 אינץ'?]
שימושים:
פה זה קצת בעיה...זה הכל מהכל...
כמו שהבנתם,אני קונה מחשב - אני הולך לחבר אותו לטלוויזיה.יש פה יתרון לטושיבה כי יש לה nr . מה הולך להיות במחשב:
אני הולך לשחק משחקי מחשב [קונה עכבר ומקלדת אלחוטיים...איזה מגניב זה לשחק על מסך ענק ] אבל כמובן...
אני הולך לראות סרטי hd .
עכשיו,זה בעיקר יהיה מהורדות מהאינטרנט,אבל אני מתכנן לעבור לyes hd רק כאשר יהיה מכשיר משולב max ... [אם זה עוד 5 שנים - אל תדברו איתי אני בצבא]
כמו כן אני רואה גם די הרבה sd וגם dvd אפקסייל...
אז מה אתם ממליצים לי לעשות...]אם אפשר שיענו אנשים שאני מכיר/אנשים שמבינים טיפה בתחום] תודה מראש וסליחה על החפירה...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
נשמע לי יקר מידי עבור תופסת ל-LCD בגודל 37 אינץ'
תעשה חשבון פשוט:
ה-1\3000 עולה בסדר גודל של 6500K
ה-פלזמה שזכית עולה בסביבות ה-4500K
אני הייתי מתקן את הפלזמה ובודק LCD נוספות ולא מגביל את עצמי רק לטושיבה.
בהצלחה.
תעשה חשבון פשוט:
ה-1\3000 עולה בסדר גודל של 6500K
ה-פלזמה שזכית עולה בסביבות ה-4500K
אני הייתי מתקן את הפלזמה ובודק LCD נוספות ולא מגביל את עצמי רק לטושיבה.
בהצלחה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
תזכור כמה דברים:
הרבה אנשים זכו במפעל הפייס בפלזמה חדשה של הייסנס עם סקארט ב4000 שקל מהקרטון עם אחיות חדשה. בכמה מישהו יקנה ממני:
פלזמה של מותג לא ידוע
דגם ישן יותר
אין סקארט
צרובה
משומשת כבר שנה
יש חשד לזליגה
האחריות של ניופאן נגמרת בקרוב?
שמעבר לפינה יש:
דגם חדש
מהקרטון
יש סקראט
לא צרובה
אחריות תקפה של ניפאן.
הוא מוכר את זה ב-4k ...בכמה אני אמכור את שלי ?
הרבה אנשים זכו במפעל הפייס בפלזמה חדשה של הייסנס עם סקארט ב4000 שקל מהקרטון עם אחיות חדשה. בכמה מישהו יקנה ממני:
פלזמה של מותג לא ידוע
דגם ישן יותר
אין סקארט
צרובה
משומשת כבר שנה
יש חשד לזליגה
האחריות של ניופאן נגמרת בקרוב?
שמעבר לפינה יש:
דגם חדש
מהקרטון
יש סקראט
לא צרובה
אחריות תקפה של ניפאן.
הוא מוכר את זה ב-4k ...בכמה אני אמכור את שלי ?
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
באמת חשבתי שאם ההורים שלך היו מסכימים הם היו יוצאים פרייארים...
אבל מה הם כבר הציעו לך אז מה קרה שהחלום נשרף, הלך, נמוג ,נבל, נחרב.
טוב אני מקווה שהטושיבה לא תעשה לך בעיות!
הייתי דורש מאבא שלי פיצוי על כזה דבר (למזלי מי שקונה בעצמו צריך גם לעשות סקר שוק...) אצלי כולם שמנים אני כבר כל כך רגיל...
היום החלטתי שהמקלדת האלחוטית הפשוטה יחסית לא טובה מספיק אז ניסיתי לחבר אחת יקרה יותר בבלוטוס אבל אז המקלדת לא
עבדה
מחר מחליפים לי ולבנתיים חזרתי למסך הרגיל,קטן מדי מרובע מדי, למהההההההההההההההההההההה..............
אבל מה הם כבר הציעו לך אז מה קרה שהחלום נשרף, הלך, נמוג ,נבל, נחרב.
טוב אני מקווה שהטושיבה לא תעשה לך בעיות!
הייתי דורש מאבא שלי פיצוי על כזה דבר (למזלי מי שקונה בעצמו צריך גם לעשות סקר שוק...) אצלי כולם שמנים אני כבר כל כך רגיל...
היום החלטתי שהמקלדת האלחוטית הפשוטה יחסית לא טובה מספיק אז ניסיתי לחבר אחת יקרה יותר בבלוטוס אבל אז המקלדת לא
עבדה
מחר מחליפים לי ולבנתיים חזרתי למסך הרגיל,קטן מדי מרובע מדי, למהההההההההההההההההההההה..............
ניר
הקטינו את התקציב אני יודע למה
וואי,אני ממש מתלבט אם לעבור לlcd או פלזמה...כי תמיד הייתי מאלה ששונאיםאת הילדים האלה שמתלהבים שיש להם lcd ...אבל התקציב לא מאפשר לי כלום
טוב אני מחכה להמלצות שלכם...
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
אם בחלק גדול מהזמן אתה הולך לצפות בתכנים של HD ולשחק משחקים במחשב אז הייתי מחליף ולוקח את ה LCD.
הבעייה פה ,לדעתי ,זה דווקא הגודל של 37 אינצ' קצת קטן למרחק הישיבה שלך בצפייה בחומר HD
אם אין לך בעייה עם הגודל אז לך על זה
הבעייה פה ,לדעתי ,זה דווקא הגודל של 37 אינצ' קצת קטן למרחק הישיבה שלך בצפייה בחומר HD
אם אין לך בעייה עם הגודל אז לך על זה
תראה ב DVD לא תהיה בעייה ובשידור יס תראה קצת פחות טוב מהמסך שלך היום.amitgba כתב:ואם 65 אחוז מהמזמן אני אראה yes וdvd ?...
העניין שהאופציה שלך זה להישאר עם מוצר מדבקה פחות איכותי או לעבור
למסך מומלץ על ידי לא מעט אנשים בפורום. בין שתי הבחירות חד משמעית אני ממליץ לך לעבור ל LCD
אגב אם הייתה לך אופציה נוספת שנניח לשדרג למסך פלאזמה 42 אינצ' איכותי אז אולי הדיעה הייתה משתנה קצת אבל לא כך המצב
אל חשש במרחק הצפייה שלך אני משתמש במסך 46 אינץ FULL-HD של סמסונג (ובשידור sd רואים עוד פחות טוב מהטושיבה) ואני חי איתו בשידורי sd בסדר
osherov כתב:תראה ב DVD לא תהיה בעייה ובשידור יס תראה קצת פחות טוב מהמסך שלך היום.amitgba כתב:ואם 65 אחוז מהמזמן אני אראה yes וdvd ?...
--אה..מקסימום מתישהוא נעבור לyes hd חח..dvd יש לי עם אפסקייל זה טוב חחח
העניין שהאופציה שלך זה להישאר עם מוצר מדבקה פחות איכותי או לעבור
למסך מומלץ על ידי לא מעט אנשים בפורום.
--אה! אני מבקש...הייסנס זה לא מדבקה
בין שתי הבחירות חד משמעית אני ממליץ לך לעבור ל LCD
אגב אם הייתה לך אופציה נוספת שנניח לשדרג למסך פלאזמה 42 אינצ' איכותי אז אולי הדיעה הייתה משתנה קצת אבל לא כך המצב
שאלה: האם אתה מכיר אצל ניופאן מותג חוץ מטושיבה? [לא מוצר מדבקה] זה מה שחשבתי.. וטושיבה לא כל כך ידועה בפלזמה שלה [אין לה אפילו hd ready !]
אל חשש במרחק הצפייה שלך אני משתמש במסך 46 אינץ FULL-HD של סמסונג (ובשידור sd רואים עוד פחות טוב מהטושיבה) ואני חי איתו בשידורי sd בסדר
בקשר למרחק צפייה...37 יספיק או שכדאי לחכות שיהיה להם 42 במלאי? תזכרו גם שאין לי תקציב וצריך לקנות גם מחשב..
...
עדיין תסתכל על הצד החיובי, ההורים שלך מאוד פרקטיים קלים לניצול וגמישים מבחינת תחבולות מגוונות...
דבר איתם אולי תוכל לעלות קצת את התקציב.
גם ההורים שלי מימנו לי את הטלוויזיה בגלל ששלפתי קלף שהיה לי ברזרבה...
דבר איתם אולי תוכל לעלות קצת את התקציב.
גם ההורים שלי מימנו לי את הטלוויזיה בגלל ששלפתי קלף שהיה לי ברזרבה...
ניר
אם זה ככה אז גם ה-5000 זה מעל ומעבר...
חבל שלא חיפשת עבודה בשביתה אולי ככה היית יכול להרוויח עד קצת.
לי יש בחסכון כ-4400 ש"ח וההורים הציעו לי נסיעה לאירופה אם אבא או טלוויזיה חדשה ל-ps3 שגם אותו הם לא מרשים
אז הטלוויזיה הייתה על חשבונם
חבל שלא חיפשת עבודה בשביתה אולי ככה היית יכול להרוויח עד קצת.
לי יש בחסכון כ-4400 ש"ח וההורים הציעו לי נסיעה לאירופה אם אבא או טלוויזיה חדשה ל-ps3 שגם אותו הם לא מרשים
אז הטלוויזיה הייתה על חשבונם
ניר