סוני lcd. ההבדלים בין הדגמים השונים : s,u, וp
אהלן-יש ברשותי סוני דגם U וזו טלוויזיה פצצה.דגם זה מחליף את דגם P שגם הוא מצויין.הדגם U זו הסדרה החדשה יותר וההבדל הוא במעבד תמונה שלה. אמנם המעבד לא מוגדר כמעבד ברוויה אבל זהו מעבד חדש ומתקדם יותר שנותן תמונה טובה יותר מהדגם הקודם. מקווה שעזרתי-דיויד
-
odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תודה דויד.
באתרים בחו"ל הu מתומחרת זול יותר מה p .
ויש לה יחס ניגודיות נמוך יותר. על הנייר כמובן...
ה s יקרה מכולן ויש לה עוד כניסות hdmi .
בכל מקרה הן נראות מצויין.וגם הלכתי לראות בביג בוקס והסוני מצויינת . ויפה...
תודה על העזרה .
כנראה שארכוש לי אחת.
אני רק מתלבט מאחר ויש גם אחת pב 37.
אבל לא ראיתי עדיין בארץ.
בכמה רכשת אם אפשר לשאול?
שבת שלום לך.
ויש לה יחס ניגודיות נמוך יותר. על הנייר כמובן...
ה s יקרה מכולן ויש לה עוד כניסות hdmi .
בכל מקרה הן נראות מצויין.וגם הלכתי לראות בביג בוקס והסוני מצויינת . ויפה...
תודה על העזרה .
כנראה שארכוש לי אחת.
אני רק מתלבט מאחר ויש גם אחת pב 37.
אבל לא ראיתי עדיין בארץ.
בכמה רכשת אם אפשר לשאול?
שבת שלום לך.
סוני P עדיפה על U...
מה שנאמר כאן לא מדויק.
הסדר של דגמי סוני הוא:
U - הסידרה הפשוטה ביותר
אחרי ה P עם מעבד BRAVIA
ואח"כ ה S.
ה S זה הדגם היקר מבין השלושה.
אני לא בטוח לגבי ההבדלים בין ה P ל S, אבל ב U אין את מעבד BRAVIA, ולכן היא דווקא
פחות מומלצת.
לגבי הסידרה 3000 - בגדול השינויים העיקריים הם בפאנל שעכשיו תומך בניגודיות גבוהה יותר. יש עוד כמה שינויים, אבל הם זניחים יותר.
לי יש את ה 32P3000 ועד עכשיו אני מרוצה. משתמש בה בעיקר ל DVD ולצפיה בטלויזיה רגילה (ערוץ 1 ו 2 - אנלוגי!). היא מספקת את הסחורה. מרחק הצפיה שלי הוא 3 מטרים.
בעיקר אני עד עכשיו מרוצה מהאחריות של ישפאר...
תהנה ובהצלחה,
ל.
הסדר של דגמי סוני הוא:
U - הסידרה הפשוטה ביותר
אחרי ה P עם מעבד BRAVIA
ואח"כ ה S.
ה S זה הדגם היקר מבין השלושה.
אני לא בטוח לגבי ההבדלים בין ה P ל S, אבל ב U אין את מעבד BRAVIA, ולכן היא דווקא
פחות מומלצת.
לגבי הסידרה 3000 - בגדול השינויים העיקריים הם בפאנל שעכשיו תומך בניגודיות גבוהה יותר. יש עוד כמה שינויים, אבל הם זניחים יותר.
לי יש את ה 32P3000 ועד עכשיו אני מרוצה. משתמש בה בעיקר ל DVD ולצפיה בטלויזיה רגילה (ערוץ 1 ו 2 - אנלוגי!). היא מספקת את הסחורה. מרחק הצפיה שלי הוא 3 מטרים.
בעיקר אני עד עכשיו מרוצה מהאחריות של ישפאר...
תהנה ובהצלחה,
ל.
דגם ה U לא החליף את הP , הוא פשוט יצא לשוק קצת לפני דגם הP החדש.דיויד כתב:אהלן-יש ברשותי סוני דגם U וזו טלוויזיה פצצה.דגם זה מחליף את דגם P שגם הוא מצויין.הדגם U זו הסדרה החדשה יותר וההבדל הוא במעבד תמונה שלה. אמנם המעבד לא מוגדר כמעבד ברוויה אבל זהו מעבד חדש ומתקדם יותר שנותן תמונה טובה יותר מהדגם הקודם. מקווה שעזרתי-דיויד...
לדגם ה U אין את מעבד התמונה BRAVIA ENGINE וזה הבדל משמעותי.
בתור בעלים של סוני 32P2530 אני יכול להמליץ לך בחום גם על מחליפתה P3000 שיש אותה לשני חברים ויש עליה המלצות רבות באתר.
odi שלום-
סדרת הP ב32 מפסיק להיות משווק והוחלף עי הU בשוק העולמי וגם בארץ.נציג של ישפאר סיפר לי שכאשר לקוחות משווים בין הP לU הם מעדיפים את איכות התמונה של הU.שים לב-P אמנם דגם שנחשב יותר מתקדם אבל הU יותר חדשה ולכן נחשבת יותר מתקדמת בסדרה (כמו מכונית במודל יותר מתקדם...) עד שיצא דגם חדש של P ואז היא תהיה יותר חדשה וכן הלאה. הטל שלי נקנתה ב4900 - בהצלחה-דיויד
סדרת הP ב32 מפסיק להיות משווק והוחלף עי הU בשוק העולמי וגם בארץ.נציג של ישפאר סיפר לי שכאשר לקוחות משווים בין הP לU הם מעדיפים את איכות התמונה של הU.שים לב-P אמנם דגם שנחשב יותר מתקדם אבל הU יותר חדשה ולכן נחשבת יותר מתקדמת בסדרה (כמו מכונית במודל יותר מתקדם...) עד שיצא דגם חדש של P ואז היא תהיה יותר חדשה וכן הלאה. הטל שלי נקנתה ב4900 - בהצלחה-דיויד
אולי באמת שתדבר עם ישפאר
ה P זו הסידרה היותר מתקדצת.
סידרת ה P3000 - יצאה בחודש אוקטובר השנה - זו ה P החדשה.
אני ממליץ לך לקפוץ לחנות ולהתרשם מההבדלים בעצמך.
בנוסף תיכנס לאתר של סוני - יש שם השוואה בין כל הדגמים.
שיחה עם סוכן ישפאר גם תעזור לך לעשות סדר בבלאגן.
ממה שקראתי וסקר השוק שעשיתי ה P3000 עדיפה על ה U3000 (שוב 0 ההבדל העיקרי זה מעבד התמונה, אך יש עוד הבדלים).
אני רכשתי את שלי באזור ה 4,750 במכירה אישית.
אם יש לך עוד שאלות - אתה מוזמן.
ל.
סידרת ה P3000 - יצאה בחודש אוקטובר השנה - זו ה P החדשה.
אני ממליץ לך לקפוץ לחנות ולהתרשם מההבדלים בעצמך.
בנוסף תיכנס לאתר של סוני - יש שם השוואה בין כל הדגמים.
שיחה עם סוכן ישפאר גם תעזור לך לעשות סדר בבלאגן.
ממה שקראתי וסקר השוק שעשיתי ה P3000 עדיפה על ה U3000 (שוב 0 ההבדל העיקרי זה מעבד התמונה, אך יש עוד הבדלים).
אני רכשתי את שלי באזור ה 4,750 במכירה אישית.
אם יש לך עוד שאלות - אתה מוזמן.
ל.
-
odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תודה רבה למשיבים.
את ה p ראיתי .עכשיו רק נותר לכתת רגליים ולראות את ה U .והכי טוב מקום שיש את שתיהן יחדיו.
נבדוק.
תודה לכם.
נבדוק.
תודה לכם.