שאלת מליון הדולר!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
DavidM,
שאלה נפוצה מאוד - רצוי לחפש במאמרים ובפורומים - התשובות כבר ניתנו מספר פעמים.
שאלה נפוצה מאוד - רצוי לחפש במאמרים ובפורומים - התשובות כבר ניתנו מספר פעמים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני, יש לי דעה משלי.
אין לי, לא את הרקע הטכני של מרבית המשתתפים כאן ולא את נסיונם העשיר. יחד עם זאת, אם עיניי הן REFERENCE סביר, כי אז מסכי ה LCD, שאני ראיתי עדיפים על הפלזמות. אני מדבר על מסכים שהיו מחוברים, כמו הפלזמות שהיו על אותו קיר ובאותה חנות, לממיר של YES. התמונה היתה חדה יותר, בראש וראשונה ובאופן משמעותי. התמונה בפלזמה הייתה אנמית יותר, עם צבעים חוורים באופן יחסי. הסליחה עם כל מי שמבין יותר ממני ומרבית המשתתפים כאן, הם כאלו. אך זו התרשמותי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
רועי51,
למי אתה מאמין יותר - לי או לעיניים השקרניות שלך (אני חייב להיזכר מאיזה סרט לקחתי את הציטוט הזה...).
זכותך כמובן להאמין בכך.
תמשיך להגיד לעצמך את זה כאשר אתה רוטן בבית מדוע רואים כ"כ מחורבן...
ברצינות - אתה צריך לבדוק איך בדיוק עשו את ההשוואה. האם כל המסכים היו מחוברים באותו חיבור? אני מכיר חנות אחת שכל הפלאזמות מחוברות למקור אחד (קומפוזיט) וכל ה-LCD למקור HDTV ב-DVI וב-קומפוננט HDTV.
הצפיה בפלאזמות באותה חנות היא כמו לצפות דרך תחתית של מאג בירה...
לגבי צבעים - מדובר על קליברציה. אין לי בעיה להיכנס לחנות ותוך רגע ליצור מצב שבו כל המסכים נראים פחות טוב מאחד ספציפי...
השאלה לא מה יותר בולט אלא מה יותר "נכון" (קרוב למה שמשדרים) ואת זה קשה לשפוט בעיניים בצפיה של 5 דקות בתוכן שאין לך שליטה עליו.
היתרון שלי הוא שכאשר אני טורח ומגיע למקום מסויים נותנים לי לעשות בדיקות יסודיות יותר (פרט לחנות אחת שנתנה לי לחכות בחוץ כשעה וחצי לפני שהתייאשתי ועזבתי את המקום) עם דיסקים שלי ותוך בדיקה מה המקור, איך הוא מוחבר וכו'. גם במקומות שאין לי שליטה מלאה על המקור - אני מספיק מנוסה בכדי לקזז את ההפרעות הסביבתיות ולחפש את אותן בעיות שכביכול מודלים חדשים פותרים. זה לא תמיד עובד ולעיתים קרובות אני לא מייחס לצפיה כזו חשיבות (אם אני לא בטוח אם מה שראיתי הוא מהימן מספיק).
למי אתה מאמין יותר - לי או לעיניים השקרניות שלך (אני חייב להיזכר מאיזה סרט לקחתי את הציטוט הזה...).
זכותך כמובן להאמין בכך.
תמשיך להגיד לעצמך את זה כאשר אתה רוטן בבית מדוע רואים כ"כ מחורבן...
ברצינות - אתה צריך לבדוק איך בדיוק עשו את ההשוואה. האם כל המסכים היו מחוברים באותו חיבור? אני מכיר חנות אחת שכל הפלאזמות מחוברות למקור אחד (קומפוזיט) וכל ה-LCD למקור HDTV ב-DVI וב-קומפוננט HDTV.
הצפיה בפלאזמות באותה חנות היא כמו לצפות דרך תחתית של מאג בירה...
לגבי צבעים - מדובר על קליברציה. אין לי בעיה להיכנס לחנות ותוך רגע ליצור מצב שבו כל המסכים נראים פחות טוב מאחד ספציפי...
השאלה לא מה יותר בולט אלא מה יותר "נכון" (קרוב למה שמשדרים) ואת זה קשה לשפוט בעיניים בצפיה של 5 דקות בתוכן שאין לך שליטה עליו.
היתרון שלי הוא שכאשר אני טורח ומגיע למקום מסויים נותנים לי לעשות בדיקות יסודיות יותר (פרט לחנות אחת שנתנה לי לחכות בחוץ כשעה וחצי לפני שהתייאשתי ועזבתי את המקום) עם דיסקים שלי ותוך בדיקה מה המקור, איך הוא מוחבר וכו'. גם במקומות שאין לי שליטה מלאה על המקור - אני מספיק מנוסה בכדי לקזז את ההפרעות הסביבתיות ולחפש את אותן בעיות שכביכול מודלים חדשים פותרים. זה לא תמיד עובד ולעיתים קרובות אני לא מייחס לצפיה כזו חשיבות (אם אני לא בטוח אם מה שראיתי הוא מהימן מספיק).