הי,
אחרי הרבה שיטוטים באתר וקריאת מאמרים ודעות הגיע הזמן לשאלות הראשונות שלי, אני מקווה ששמתי אותן בפורום הנכון.
כרטיס מסך: nvidia gforce עם יציאות vga (מחובר למסך מחשב), s-video ו dvi.
מסך פלאסמה: פאנאסוניק עם כניסות קומפוננט (מחובר ל dvd), קומפוזיט או s-video (רק אחד יכול להיות פעיל) ו vga.
1. כרגע המחשב מחובר לרסיבר עם מעביר s-video לקומפוזיט, הממיר של הכבלים גם מתחבר לרסיבר בקומפוזיט וממנו יש חיבור למסך (כמובן, קומפוזיט). האם כדאי (יותר איכותי?) לחבר את המחשב ישירות למסך עם מעביר dvi->vga? (ואז את הממיר של הכבלים ישירות לקומפוזיט במסך)
2. איזה דרייבר להגדיר לחיבור טלוויזיה והאם זה בכלל משנה לאיכות התמונה? בטלוויזיה הישנה היה מוגדר לי generic television, האם אני צריך לשנות ל flat screen? משהו אחר? מסכי מחשב בדרך כלל באים עם דרייבר מתאים ואני לא יודע איפה לצוא כזה דבר למסך פלאזמה.
3. רזולוצית המסך היא 480*852, איך אני מגדיר כזה יחס במחשב? האם בכלל זה חשוב או שעדיף לשים את הרזולוציה הגבוהה ביותר שהמסך עומד בה ולתת למסך לטפל בתמונה? איזה refresh rate לקבוע?
שאלה לידע כללי (אולי קצת מטומטמת):
4. האם כל סוגי החיבורים תומכים בכל הרזולוציות, כלומר, האם חיבור קומפוזיט יכול להעביר את אותן רזולוציות שניתן להעביר ב vga? אם כן, האם המסך יודע לתמוך בכל הרזולוציות דרך כל החיבורים?
תודה רבה
חיבור המחשב למסך פלאזמה והגדרות בחיבור
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
1. לפלאזמה פנסוניק יש TERMINAL של DVI - זה יפתור לך לא מעט בעיות
רצוי תמיד לחבר דברים ישירות ולא דרך הרסיבר.
קומפוזיט זה החיבור הכי עלוב. אם יש לך פיתרון לחבר את הממיר של הכבלים לחיבור אחר (מרבית הממירים של הכבלים לא נותנים SVIDEO תקין) זה עדיף
3. תוכנה בשם POWERSTRIP תעזור לך בכך. רצוי 60HZ.
4. ממש לא. קומפוזיט זה החיבור הכי עלוב שקיים (פרט ל-RF). רצוי להמנע ממנו ככל הניתן.
רצוי תמיד לחבר דברים ישירות ולא דרך הרסיבר.
קומפוזיט זה החיבור הכי עלוב. אם יש לך פיתרון לחבר את הממיר של הכבלים לחיבור אחר (מרבית הממירים של הכבלים לא נותנים SVIDEO תקין) זה עדיף
3. תוכנה בשם POWERSTRIP תעזור לך בכך. רצוי 60HZ.
4. ממש לא. קומפוזיט זה החיבור הכי עלוב שקיים (פרט ל-RF). רצוי להמנע ממנו ככל הניתן.