BURN IN לcx300
טוב אז קניתי את האוזניות של sennheiser cx300 וכמובן שצריך לעשות להם burn in אבל כמה זמן? ובאיזה ווליום? נתנו לי גם לנסות אותם בחנות לפני שקניתי וכמובן שחרשו אליהם כבר והצליל שלהם היה ממש אבל ממש טוב ונקי באס מפוצץ בדיוק כמו שאני אוהב.. אז כמה זמן אני צריך לעשות burn in? תודה!! =)
אז אם אתה אוהב את הסאונד במצבו הנוכחי למה לעשות burn-in? פשוט תהנה מהן.
אם אתה מתעקש הווליום צריך להיות כמו מצב האזנה +, ולהיזהר לא להיכנס לclippin במיוחד עם הבאסים. הכי כדאי לשים רעש וורוד (pink noise) ולתת לו לרוץ בלילה, מזרז את התהליך.
אם אתה מתעקש הווליום צריך להיות כמו מצב האזנה +, ולהיזהר לא להיכנס לclippin במיוחד עם הבאסים. הכי כדאי לשים רעש וורוד (pink noise) ולתת לו לרוץ בלילה, מזרז את התהליך.
אוקיי אם אתה יכול לפרט קצת מזה cllipin ורעש וורוד.. עשיתי להם כבר איזה 5 שעות burn-in ונשמע ממש סבבה ואמרתי שהאוזניות שנתנו לי לנסות בחנות חרשו אליהם כבר (עשו להם burn in למה הם ממש הרבה זמן שמה ואני מתאר ששמעו בהם דיי הרבה).. אבך נראה לי אני יפסיק את הburn in ..
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
רעש ורוד זה כמו שתפתח TV שהטיונר שלר לא מכוון ותראה שלג במסך ותשמע שששששששששששששש
חוץ מזה אתה יכול לתת לאחותי את האוזניות שלך (היא תחרוש לך אותם בכייף)
והאוזניות שלי ישובו אלי
חוץ מזה אתה יכול לתת לאחותי את האוזניות שלך (היא תחרוש לך אותם בכייף)
והאוזניות שלי ישובו אלי
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
איפה בדיוק נתנו לך לבדוק את האזניות?
האם היה להם CX400 לבדיקה במקביל?
האם היה להם CX400 לבדיקה במקביל?
זה בסדר אני יסתדר בלי אחותך...
בקילומבו.. הייתה לי התלבטות בין הcx500 ל300 והמוכר לקח cx500 מהאריזה פתח אותה ונתן לי לשמוע.. ואת הcx300 היה לו כזה תיק עם פתחים לאוזניות ושם היו כמעט כול האוזניות שיש.. לקחתי בסוף את ה300 כי אין כול כך הבדל ביניהם חוץ מהמחיר ופלאג מזהב ווליום על הכבל..(יש לציין שאני מזה שמח מהאוזניות!!! אני פשוט לא יכול להפסיק לשמוע מוזיקה^^)
את ה500 הוא פתח מהאריזה כנראה בגלל שהם חדשות,והיו חסרות לו בתיק של האוזניות..
וכן נראה לי שאתה יכול לבדוק כול אוזניה שאתה רוצה.
בקילומבו.. הייתה לי התלבטות בין הcx500 ל300 והמוכר לקח cx500 מהאריזה פתח אותה ונתן לי לשמוע.. ואת הcx300 היה לו כזה תיק עם פתחים לאוזניות ושם היו כמעט כול האוזניות שיש.. לקחתי בסוף את ה300 כי אין כול כך הבדל ביניהם חוץ מהמחיר ופלאג מזהב ווליום על הכבל..(יש לציין שאני מזה שמח מהאוזניות!!! אני פשוט לא יכול להפסיק לשמוע מוזיקה^^)
את ה500 הוא פתח מהאריזה כנראה בגלל שהם חדשות,והיו חסרות לו בתיק של האוזניות..
וכן נראה לי שאתה יכול לבדוק כול אוזניה שאתה רוצה.