[imgbig]http://img522.imageshack.us/img522/584/603dw7.jpg[/imgbig]
vs
WHARFEDALE XARUS 4000
אני אוהב לשמוע מוזיקה עם באס אם זה רוק על כל נגזרותיו \ דאנס \ טראנס \פופ
אשמח לשמוע את דעתכם

ofir-harlev כתב:...אוקיי נקודות
א. ...לא הבנתי
ב. נכון, חביבי, בטח שאין הבטחה. אין הבטחה לכלום. אבל הסיכוי הוא מספיק גדול בשביל שייתן לו בדיקה.
ג. הבעיה בתמחור היא שאתה ואני יודעים טוב מאוד שמחיר הוא פרמטר שלאו דוקא קובע. במיוחד במחירים האלה ובמיוחד כשמדובר ביד שניה.
ד. לא לכלכתי על B&W או WHARFEDALE חס וחלילה. ברשותי רמקולים של WHARFEDALE אפילו ואני ממש אוהב אותם. מעבר לזה, למה להסתפק בבניה טובה בפחות מ200 פאונד, כשאומגה מציעים בניה טובה, נקודה ? הבוקסות שלהם בנויות בצורה שאין שני לה במחירים האלה ושיושבת טוב במחירים יותר גבוהים.
ה. מיוחד או לא מיוחד, העובדה היא שאלמנטים אלה בעלי שם, ביקורת ואיכות טובים. אין שום סיבה שלא יהיו טובים. בקשר לסראונדים של הוופרים, רבים החומרים מהם עשוי הסראונד, ורבים האלמנטים בהם החומר הזה הוא בצבע אפור.
אבל בלי קשר לזה, לא אמרתי שהם לא במצב רע... וזה גם לא משנה, הם מוחלפים AS WE SPEAK.
ו. ידידי, אחריות זה לא דבר קטן, אין ספק בקשר לזה. אבל כל עוד אתה מוכן לקבל את הסיכון ואת בדיקת המוצר על עצמך, לא צריכות להתעורר בעיות. שיקול אחד, שהוא דיי גדול, הוא העובדה שאומגה היא חברה קיימת ובעלת שירות ותמחור טובים מאוד.
"יצרן ישראלי שמנסה לעשות משהו טוב" ...אני לא יודע למה, אבל זה פוגע בי בצורה מסוימת. זה באמת כל כך קשה להאמין שיש בארץ רמה?
לוי מתעסק ברמקולים עידנים. הוא לא "מנסה לעשות משהו טוב", הוא עושה את זה כבר 30 שנה.
בקשר לסגנונות המוזיקה, אם אכן אני צודק, ושוב פעם זה ניחוש עם אחוזים גבוהים, אז לא אמורה להיות לו בעיה גם בסגנונות כבדים אלה.
אולי הBOSE יכולים להציע בומים חסרי איזון יותר טובים, אבל הB&W מדפי. זה לא תחרות הוגנת לרצפתי בעל שני וופרים 8", הלא כן?
מדיבור עם לוי על הוופרים של מוראל שנינו הסכמנו שהם קשים לדחיפה וחסרים בנמוכים. לכן, הוא אמר לי, הוא היה משתמש באלמנטים של פירלס, להוסיף דינמיות באזור הנמוכים. שוב פעם אלה דיבורי סרק כי אין לי שום מידע על הוופרים, אבל אם אכן אני צודק, אין שום בעיה.
ושוב פעם, המבחן האמיתי הוא שמיעה.[/quote ]
סליחה שאני מתערב, אבל במטותא מאיפה הידיעה על החלפת אלמנטים באומגה ועוד " as we speak "?
מעבר לזה, למרות ואולי בגלל שאיני מכיר את הרמקולים, כמובן ששמיעה היא המבחן ואין בלתו. באשר לאבחנה של אורי על מצב ה "אומגה ", כל שנותר הוא לתמוה על הרזולוציה המדהימה אליה מגיעים היום במסכי מחשב.
ועם כל הכבוד, אני לפחות הייתי מהסס לפני שאני מתייחס ברצינות למישהו שממליץ על הסטלייטים של "בוז".
ובכלל, לא צריכה להיות שום בעיה עם ציוד יד שנייה, לרבות רמקולים. הכל תלוי במצב, במחיר ובזמינות החלקים ובעלי המקצוע, אם מדובר בשיפוץ או תיקון. לחלקנו זו האפשרות היחידה להגיע לאיכות, גם מקום שהכיס רדוד....