שלום,
אני מעוניין לקנות מסך דק לדירה חדשה. לפני הרכישה הייתי מעוניין לבצע השוואה של איכות תמונה ע"י ניגון של סרט DVD איכותי. מכוון שברוב החנויות יש אפשרות לנגן רק סרטי DVD רגלים, אשמח אם תוכלו לתת לי לינקים לסרטים איכתותיים (סירטי הדגמה אם אפשר), שאוכל לצרוב אותם ולבדוק בעזרתם.
תודה,
אורן
DVD לבדיקה
זה ידוע
את זה אני יודע. אבל מכוון ששידורי לטוויזיה אינם בשליטתי, אז אם אני הולך מחנות לחנות, אז הדבר היחיד שאני יכול לקחת איתי זה DVD שאני יודע מה האיכות שלו. בנוסף, מכוון שיש לי DVD מקליט, אני יכול לעשות לעצמי DVD המכיל שידור טלוויזיה ולקחת אותו איתי גם כן לצורכי בדיקות.
אורן
אורן
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
סרטי ההדגמה בד"כ יראו טוב על כל המסכים (פרפרים ודוגמניות).
מציע שתעבור על אתרי השוואה של מסכים (בפרט hometheater) ותראה מה הפרמטרים לבדיקה ובאילו סצנות הם בדקו.
אני אוהב להשתמש ב- matrix לבדוק התנהגות בסצנות חשוכות, black crush, גרעיניות, banding.
חפש בספרייה הפרטית שלך לעוד סרטים עם סצנות בהירות, תזוזה של כל התמונה ימינה או שמאלה וכו.
מציע שתעבור על אתרי השוואה של מסכים (בפרט hometheater) ותראה מה הפרמטרים לבדיקה ובאילו סצנות הם בדקו.
אני אוהב להשתמש ב- matrix לבדוק התנהגות בסצנות חשוכות, black crush, גרעיניות, banding.
חפש בספרייה הפרטית שלך לעוד סרטים עם סצנות בהירות, תזוזה של כל התמונה ימינה או שמאלה וכו.