האם יש תקופת " פתיחה" לרמקול במעבר למגבר אחר?
-
gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
האם יש למשהו ניסיון במעבר ממגבר למשנהו על צורך במתן זמן לרמקול להיפתח כאילו היה חדש ע"מ לקבל תוצאה טובה יותר?
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
קודם כל אני חייב לציין שכל נושא ההרצה של רמקולים שנוי במחלוקת (אם כי אישית אני נוכחתי אליו מספר פעמים).
אבל גם בין אלו שטוענים שיש הבדל בין רמקול לא מורץ לרמקול מורץ, אני לא חושב שיש טענה שרמקול צריך להיפתח שוב עם מגבר חדש.
בעוד הטוענים לשינוי אחרי הרצה מנמקים את זה במשהו מכני ש"משתחרר" או משנה את התכונות המכניות שלו ובנוסף הרכיבים בקרוס, במעבר למגבר אחר אני לא יכול למצוא שום נימוק למה שזה ישפיע...
אבל גם בין אלו שטוענים שיש הבדל בין רמקול לא מורץ לרמקול מורץ, אני לא חושב שיש טענה שרמקול צריך להיפתח שוב עם מגבר חדש.
בעוד הטוענים לשינוי אחרי הרצה מנמקים את זה במשהו מכני ש"משתחרר" או משנה את התכונות המכניות שלו ובנוסף הרכיבים בקרוס, במעבר למגבר אחר אני לא יכול למצוא שום נימוק למה שזה ישפיע...
- exupgh12
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
Re: האם יש תקופת " פתיחה" לרמקול במעבר למגבר אחר
אין צורך בכך, סביר יותר להניח שיש לתת לאוזן להתרגל לצליל השונה שהרמקול מפיק בעיקבות חיבורו למגבר חדש.gab כתב:האם יש למשהו ניסיון במעבר ממגבר למשנהו על צורך במתן זמן לרמקול להיפתח כאילו היה חדש ע"מ לקבל תוצאה טובה יותר?...
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
הענין מסתכם בהרצת האוזן
אמן מייסר
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
ברור שלא.
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
אים לרמקול יש בוכנה וצילינדר, אולי.
- רועי51
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
נדמה לי שמי שצריך ל"הפתח", אם בכלל, הוא המגבר ולא הרמקולים.