תגובות לביקורת: טרויה גרסת הבמאי

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46379
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #1 

תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1117

tevel3
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אומנם אין לי bd או hddvd אבל ללא ספק אני הולך להוריד את גירסאת הx264 או ts במידה ויש.
עדיין לא ראיתי תסרט הזה בhd...
ביקורת אגב מעולה (Y)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3 

תודה רבה.
ציון נמוך במיקצת לעלילה המורחבת, לא?

אני מקווה שגירסת בלוריי תמצא את דרכה לניוזגרופס...

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

הפלגת בשבחים לאיכות הסאונד והוידאו

שליחה #4 

אבל הציונים היו פחות מ- 9. ראית סרטים אחרים שאתה יותר ממליץ על איכויות הסאונד ווידאו שלהם בבלו-ריי?

exupgh12
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

מתקשה להאמין שאיזה שהוא שינוי יצליח להוציא את הסרט הזה מהבינוניות שלו וחבל, הסיפור הנו אחד מסיפורי המתולוגיה היפים שנוצרו.

קשה לי לראות איך סרט בינוני מינוס הופך לטוב יותר בעיקבות המעבר ל HD ברזולוציה ובסאונד

אני באמת מקווה שהתוספות החדשות סוגרות את הפינות הפתוחות שיש בסרט המקורי שהשאיר יותר מידי חורים לעומת הסיפורר המקורי

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #6 

ציון מבחינת עלילה: 6
ציון מבחינת תוספות: 6

ציון מבחינת סאונד: 8.5

ציון מבחינת תמונה: 9

ציון כללי: 9

אני מניח שזה לא ממוצע סטטיסטי ??

יש כאן סטיית תקן עצומה או שזה רק אני ?!!

מעניין מה אנג'לינה היתה אומרת על כך ?!?! :roll:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

דווקא דיברנו על זה בעבר (על ציון כללי אל מול מרכיביו).
אני חושב שלא חייב להיות קשר (במובן של ציון משוקלל או משהו כזה).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #8 

סרט אחלה לדעתי. גם בגרסה המקורית שלו, וגם במורחבת.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #9 

מרטין הקדמת אותי :wink:
בכל מקרה לגבי תוספות(וניקודן),הכוונה היתה לגבי תוספות של קטעים שנמחקו,ראיונות עם הבימאי וכדומה,ולא עבור תוספת של חצי שעה לסרט,שכן זו אינטגרלית ואינה ניתנת להפרדה בהנפקה הנוכחית.
מעבר לזה שכלול מדוייק לא היה משקף את התוצאה המתבקשת לפחות מבחינתי שכן ,הסרט בהחלט ראוי לציון גבוהה מאוד.
theezway,
נראה לי שכבר קרוב ל 250 הנפקות בBD כבר ראיתי אם לא יותר,בחרתי בסקירה הזו ראשונה דווקא בגלל ההבדל והאימפקט שהיא משרה על הצופה הן מבחינת העלילה המורחבת וגם מבחינת ההנפקה היוצאת דופן הזו.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #10 

אחרי שרואים את הסרט כמה פעמים אפשר להנות יותר מהציטוטים ומהקרבות המרהיבים שבו, אבל כאשר ראיתי בקולנוע דווקא התאכזבתי מהתחושה שהבמאי נתן לצופה, אתה מרגיש כל הסרט בעד הטרויאנים ומרגיש שהם באמת "העם הטוב" ולאחר שפולשים אליהם וכולם בורחים אתה גומר את הסרט בבאסה למרות שמההתחלה אתה יודע את העלילה באמצע הסרט אתה מחליט לעזוב את הרעיון שאתה יודע ואתה פשוט זורם עם הסרט.. לכן עדיף היה ל"צייר" את הטרויאנים אחרת, בכל מקרה תודה על הסקירה ובאמת סרט שצריך לראות ב-BD.. בקרוב אצלי..

asimo2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #11 

מלחמת טרויה התרחשה, ואולי לא התרחשה, אי שם במאה ה-12 לפנה"ס. האפוס הגדול הזה והסיפורים הקשורים אליו הועברו בע"פ באמצעות מספרי סיפורים במשך כ600 שנה מדור לדור,מטרתם העיקרית של מספרים אלה היתה להרשים ולרתק את המאזינים ולאו דוקא לשמור על דיוק היסטורי, עד ששוכתב בצורתו הידועה לנו ע"י הומרוס שגם לגביו יש חילוקי דעות אם היה בכלל. גם בכתבי הומרוס יש כפילויות בעלות אופי שונה, ותיאורים סותרים של אותו המאורע.
אין לדבר על דיוק היסטורי, או על עובדות מוצקות, ואולם תיאורי הקרבות, מבנה האוניות, צורת הלחימה, טכסים, פולחנים ,כל אלה מבטאים את הנהוג ביוון ואסיה הקטנה של התקופה.
נתונים היסטוריים אלה מאפשרים מרחב פעולה גדול, ואפשרויות נרחבות לבמאי של הסרט "טרויה" ולדעתי נעשתה כאן עבודת שחזור הסטורית מדהימה. חשוב יותר לדעתי הוא הדיוק בתיאור אופי ושיטת הקרבות, אורח החיים והפולחנים, ופחות היקף הקרבות ומי היה בלוחמים ומי לא.
לדעתי "טרויה" הוא אחד מהסרטים ההיסטוריים הטובים שנעשו אי פעם. אני צפיתי ב LCD HD READY והתוצאה היתה מהממת, אני מניח שמסך HD היה אפילו מעצים את החוויה אבל אינני מתכוון להשקיע עוד 20000 שח

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #12 

דווקא נדמה לי שנרשם איפושהו שמנהג המטבעות על העניים של המת הוא מתקופה מאוחרת הרבה יותר...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #13 

asimo2,
לא הבנתי בקשר למה ההקדמה שלך על "דיוק היסטורי". ברור שאין "דיוק עלילתי היסטורי" כשאין בכלל עלילה היסטורית.
אם מדברים על דיוק או נאמנות על סרט מסוג זה, כמובן שהכוונה יחסית למקור, לא להיסטוריה. זה לא שונה מהתיחסות לדיוק בסרט "שר הטבעות".
גם הנאמנות למקור חשיבותה די מוגבלת לדעתי. זה לא ערך ולא מטרה, באופן כללי. ישנם כמובו סרטים אחרים ששם זה כן ערך.
משה

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”