חיבור ps2 לlcd דרך כבל קומפונינט עזרה
שלום לכולם הבעיה היא שאני מחבר את הps2 לlcd דרך כבל כומפונינט במשחקים עם חושך אפילו עם קצת צל אי אפשר לראות וחסרים הרבה פרטים והשחור נהיה עמוק מאוד אבל דרך כבל רגיל רואים מצויין הגדרתיבps2 לקומפונינט .המכשיר הוא מהדגם החדש הדק .ניסיתי את המכשיר עם הכבל על טלויזיה crt והיה צריך לשחק בצבעים על מנת לקבל תמונה טובה ולא ראיתי הבדל בין חיבור רגיל וקומפונינט מבחינת איכות התמונה.תודה לכל מי שעוזר
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לא הבנתי למה אתה מנסה לחבר את הפלייסטיישן עם כבל PS2?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
הכבל בסדר אפילו שהחלפתי כבל גם לא עזר היום הייתי אצל המוכר ניסינו את המכשיר והכבל על הlcd שלו והכל עבד מצויין עכשיו אני לא יודיע אם זו תקלה של טלויזיה או שאיכות השידור בטלויזיה הזאת בחוושך ירודה הטלויזיה דגם42lc2r של lg.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
הגדרת בPS2 שיוציא דרך הקומפוננט?
בחלק מהמשחקים יש progressive scan. זה גם משהו שצריך להגדיר. זה אמור לשפר את התמונה בהרבה.
בחלק מהמשחקים יש progressive scan. זה גם משהו שצריך להגדיר. זה אמור לשפר את התמונה בהרבה.