שאלה לגבי PAL ן NTSC

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
k_alex9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
אני נמצא בארה"ב ויש לי אפשות להבי איתי טלווזיה אבל אני לא כל כך מתמצא בתחום אז יש לי כמה שאלות בבקשה
טלוויזיה VIZIO שלא רשום במפרט שלה שהיא עובדת תחת PAL, אבל חברים אמרו לי שהיא כן עובדת תחת PAL, הלכתי לחנות וחברתי לה מצלמת ווידיו ישנה שהבאתי איתי מהארץ ושעובדת תחת PAL אז הטלווזיה כן הקרינה תמונה של המצלמה, חברתי את המצלמה לטלווזיה מסוג אחר אז היא לא הצליחה להקרין תמונה מהמצלמה, האם הבדיקה הזאת מספיקה כדי לדעת בוודאות שהטלוויזיה הזאת תעבוד תחת PAL למרות שלא רשום לה במפרט? אם התשובה שלכם שהיא כן תעבוד תחת PAL אז האם היא תעבוד ב 100% איכות אם משווים אותה לאחת באץ שעובדת תחת PAL ןמחברים לה את אותו ממיר?
יש לי בארץ צלחת לווין עם ממיר דיגיתלי, האם הממיר הזה (לעומת ממיר של הכבליםאו יס) הוא יתרון או חסרון בכל הנוגע ל PAL או NTSC, האם הוא יתרון או חסרון בכל הנוגע ל HD?
מה מתאים לו יותר LCD או פלזמה?
איזה טלוויזיה ממליצים לי לקנות? לא משנה לי את הגודל כל עוד זה 42 ומעלה, אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי.

תודה

kauf
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה #2 

לא מעט ישראלים קנו בתקופה האחרונה את הטלוויזיות של VIZIO בארה"ב וחזרו איתן לארץ - הכל בסדר.
הטלוויזיה עם תמיכה מלאה במתח רשת 110/220v U - 50/60Hz וכן כשמשתמשים בכניסות הוידיאו למינהן A/V, COMPONENT, HDMI אזי היא מציגה PAL באופן תקין.
הטיונר שלה אינו תומך ב - PAL ולפיכך לא חיבור לכבלים/לווין אלא ע"י קליטה ישירה מהאוויר לא תקבל צבע.

ארז-ניר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156

שליחה #3 

קאוף, יש לך 3 הודעות בפורום וכולם איכשהו מפרסמות את המותג ויזיו, למה?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #4 

ארז-ניר,

שלוש הודעות זה לא נראה לי ייצוג סטטיסטי מובהק, יתכן שיש לו אחת כזו בבית...

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #5 

איך מביאים בטיסה את הטלויזיות האלה?
שולחים אותן עם המזוודות?
הן לא עלולות להישבר בקלות?
אני שואל כי אני נוסע בקרוב לארה"ב.

תודה על העזרה

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 325 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #6 

אנחנו ראינו כאן את הוויזיו, נדמה לי דגם 47 אינץ', והיא אכן מציגה גם PAL. זו טלוויזיה זולה יחסית, והתמורה לכסף כנראה די טובה. בהנחה שתשתמשו בממיר ולא תנסו לקלוט טלוויזיה דרך האנטנה, אני מאמין שהיא תעבוד כמו שצריך.

הבעיה היא שאין שום שירות בישראל.

עודד

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”