יס מתחילה להוציא את הממירים החדשים
אחרי הרבה זמן שסבא שלי היה בכבלים אמרתי לו שהוא חייב לעבור ליס
בנוסף סיפרתי לו על הממיר החדש אז כשאיש המכירות הגיעה כדי שיחתום הוא אמר שהוא לא חותם עד שהוא לא מבטיח את הממיר החדש והצליח לשכנעה אותו לתת לו
בקיצור הוא מקבל בין הראשונים וההתקנה ביום חמישי
בנוסף סיפרתי לו על הממיר החדש אז כשאיש המכירות הגיעה כדי שיחתום הוא אמר שהוא לא חותם עד שהוא לא מבטיח את הממיר החדש והצליח לשכנעה אותו לתת לו
בקיצור הוא מקבל בין הראשונים וההתקנה ביום חמישי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני מתקשר אליהם בערך כל שבועיים לגבי החלפה , הם ביקשו שאתקשר עוד חודשיים, בקיצור ניפנפו אותי
הסברתי לנציג הטכני שיש לי לעיתים בעיית זימזום מהסאב, והבעיה נפתרת רק כאשר מנתקים את זוג ה RCA שמגיע מהממיר לרסיבר, כלומר צריך כבל אופטי בכדי שהבעייה תעלם לחלוטין, אתם חייבים לשמוע איזה הסברים הם נותנים לי כל פעם שאני מתקשר ומעלה את בעיית הזמזום, אפשר למות מהם
דרך אגב, החלפת ה dc block שיפרה קצת את המצב, כי לפני זה הבעייה הייתה קבועה, עכשיו היא מופיעה לסירוגין, לא הצלחתי למצוא איזו חוקיות.
הסברתי לנציג הטכני שיש לי לעיתים בעיית זימזום מהסאב, והבעיה נפתרת רק כאשר מנתקים את זוג ה RCA שמגיע מהממיר לרסיבר, כלומר צריך כבל אופטי בכדי שהבעייה תעלם לחלוטין, אתם חייבים לשמוע איזה הסברים הם נותנים לי כל פעם שאני מתקשר ומעלה את בעיית הזמזום, אפשר למות מהם
דרך אגב, החלפת ה dc block שיפרה קצת את המצב, כי לפני זה הבעייה הייתה קבועה, עכשיו היא מופיעה לסירוגין, לא הצלחתי למצוא איזו חוקיות.
שמוליק ו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
טכנאי היה פה כבר פעמיים בקשר לזמזום, בפעם הראשונה הם החליפו את ה dc block וזה צמצם את הבעייה, בפעם השניה הטכנאי היה כל כך "מוצלח" שהוא ניסה לפתור את הבעייה ע"י כיוון הקרוס והפאזה של הסאב, בסוף הסברתי לו שיש בעיית אדמות משותפות וכיוון הסאב לא ייעזור.
שמוליק ו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

לירון,
הם פשוט לחוצים בגלל שיש להם כמות קטנה של ממירים כאלה בסטוק. אני מקווה שהמשלוח הבא יוריד את רמת הלחץ.
הם פשוט לחוצים בגלל שיש להם כמות קטנה של ממירים כאלה בסטוק. אני מקווה שהמשלוח הבא יוריד את רמת הלחץ.
אני התקשרתי לפני כמה שבועות להגיד שאני רוצה ממיר שיודע להוציא S-VIDEO. לאחר 25 דקות שלימדתי את המוקדנית ש: S-VIDEO זה לא סוג של מכשיר וידאו, ואם אין לי יציאת SCART בממיר אז זה לא שאין לי כבל מתאים, זה אומר שאין לי ממיר מתאים, היא הסכימה לתאם לי החלפה ל-PACE1000 (את זה היא הכירה). בסוף הטכנאי הביא את ה-3100.
כרגע הטלויזיה מחוברת S-VIDEO, וכמובן זה נראה הרבה יותר טוב ממקודם, אבל מעולם לא היה לי PACE1000 אז קשה לי להשוות. למוטי יש אותו, ואותה טלויזיה כמו שלי (רק ששלי טיפה יותר טובה), נערוך השוואה בקרוב, ונספר לכם אצל מי רואים יותר גדול.. אה.. יותר טוב.
כרגע הטלויזיה מחוברת S-VIDEO, וכמובן זה נראה הרבה יותר טוב ממקודם, אבל מעולם לא היה לי PACE1000 אז קשה לי להשוות. למוטי יש אותו, ואותה טלויזיה כמו שלי (רק ששלי טיפה יותר טובה), נערוך השוואה בקרוב, ונספר לכם אצל מי רואים יותר גדול.. אה.. יותר טוב.
עופר, זה מוזר כי אצלי הם לא עשו שום בעיות ואני חזרתי ובררתי שהמוקדנית מדברת על ה3100 ולא על שום ממיר אחר, כך שיכול להיות שהמשלוח החדש כבר כאן.הם פשוט לחוצים בגלל שיש להם כמות קטנה של ממירים כאלה בסטוק. אני מקווה שהמשלוח הבא יוריד את רמת הלחץ....
מיכאל .
אגב, מאיפה אתם ממליצים לקנות כבל scart-svideo וכמה זה אמור לעלות ?
גם בשביל אח שלי וגם אחרי שראיתי כמה שרשורים על כך שהאיכות לא נופלת בהרבה מה-rgb אני שוקל לפנות כניסה במסך.
אה, וגם לי, כפי שרשמתי בשרשור אחר אתמול, לא היה קשה להשיג את הממיר הזה ברגע שהזכרתי פלזמה וק"ב
ניר
גם בשביל אח שלי וגם אחרי שראיתי כמה שרשורים על כך שהאיכות לא נופלת בהרבה מה-rgb אני שוקל לפנות כניסה במסך.
אה, וגם לי, כפי שרשמתי בשרשור אחר אתמול, לא היה קשה להשיג את הממיר הזה ברגע שהזכרתי פלזמה וק"ב
ניר
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
סליחה על הבורות, אבל מה החידוש בממיר החדש?
{לי יש את הישן, השחור, שמוגדר כ rgb, ויוצא ב scart לטלב'.)
{לי יש את הישן, השחור, שמוגדר כ rgb, ויוצא ב scart לטלב'.)
- oferlaor
- מנהל

אתה יכול לקרוא פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
בגדול, איכות קצת יותר טובה מהממירים האחרים, משהו בסדר גודל של ה-pace1000 הישן או היס-מקס.
יש לו גם יציאה דיגיטלית לאודיו (מה שמאפשר DD בסרטים מיוחדים שיש ב-video box) והוא הרבה יותר מהיר מהממירים הישנים.
מצד שני יש לו רק יציאת scart אחת והוא גם לא עושה downmix ליציאות האנלוגיות כשיש מקור dd.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
בגדול, איכות קצת יותר טובה מהממירים האחרים, משהו בסדר גודל של ה-pace1000 הישן או היס-מקס.
יש לו גם יציאה דיגיטלית לאודיו (מה שמאפשר DD בסרטים מיוחדים שיש ב-video box) והוא הרבה יותר מהיר מהממירים הישנים.
מצד שני יש לו רק יציאת scart אחת והוא גם לא עושה downmix ליציאות האנלוגיות כשיש מקור dd.