על איזה מחשב הכי חלש הצלחתם להריץ mkv ב 720p חלק?
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
עשיתי ניסוי, התקנתי על ה HTPC שלי את ה CoreAVC Professional Edition v1.6.0.0
עם Haali Media Splitter האחרון.
המחשב שלי הוא
[left]
AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Barton
Gigabyte GA-7VT880(-L)
1G DDR400
Gigabyte Radeon 9600 Pro 256MB
דרייברים
6.14.10.6490 - ATI Catalyst 4.11
WINDOWS XP SP2
[/left]
הקובץ הוא
House.S04E08.720p.HDTV.X264.mkv
1.07 GB
האחוזים של המעבד עמדו על 70-90%
הסרט רץ חלק, עם מקדד אודיו FFDSHOW ששלח ל SPDIF
הפרק רץ חלק, צפיתי בכולו
בלי כתוביות!!
עם Haali Media Splitter האחרון.
המחשב שלי הוא
[left]
AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Barton
Gigabyte GA-7VT880(-L)
1G DDR400
Gigabyte Radeon 9600 Pro 256MB
דרייברים
6.14.10.6490 - ATI Catalyst 4.11
WINDOWS XP SP2
[/left]
הקובץ הוא
House.S04E08.720p.HDTV.X264.mkv
1.07 GB
האחוזים של המעבד עמדו על 70-90%
הסרט רץ חלק, עם מקדד אודיו FFDSHOW ששלח ל SPDIF
הפרק רץ חלק, צפיתי בכולו
בלי כתוביות!!
MKV על מחשב חלש
הצלחתי להריץ 720P על מחשב
P4 2.4
עם כרטיס מסך ענתיקקקקה GEFORCE2 MX440
1G זיכרון
שמוש במעבד... 100%
אבל יש לי התסייגות בעניין ישנם סרטים שהביט רייט שלהם עולה באמצעם ואז זה הסרט יוצא מסנכרון אודיו-וידאו או כתוביות, בהמשך לנושא, האם החלפת כרטיס המסך לכרטיס קצת יותר מודרני תשפר את העניין ואולי אפילו תאפשר להריץ 1080P ? אם כן , משהו יכול להמליץ לי על כרטיס AGP ?
עמית
P4 2.4
1G זיכרון
שמוש במעבד... 100%
אבל יש לי התסייגות בעניין ישנם סרטים שהביט רייט שלהם עולה באמצעם ואז זה הסרט יוצא מסנכרון אודיו-וידאו או כתוביות, בהמשך לנושא, האם החלפת כרטיס המסך לכרטיס קצת יותר מודרני תשפר את העניין ואולי אפילו תאפשר להריץ 1080P ? אם כן , משהו יכול להמליץ לי על כרטיס AGP ?
עמית
נערך לאחרונה על ידי gelibter ב 03/12/2007 15:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
Athlon XP 2400@2050MHZ
768MB
XP SP1
COREAVC 1.3.X לא ניסיתי יותר חדש (DEINTERLACE OFF, STANDARD DEBLOCKING
AC3FILTER שולח ל SPDIF OUT
מריץ כל כל X264 720P שניסיתי (כולל עם BITRATE גבוהים)
וגם כל אילו שניסיתי עם כתוביות (בודדים)
CPU 90% +
768MB
XP SP1
COREAVC 1.3.X לא ניסיתי יותר חדש (DEINTERLACE OFF, STANDARD DEBLOCKING
AC3FILTER שולח ל SPDIF OUT
מריץ כל כל X264 720P שניסיתי (כולל עם BITRATE גבוהים)
וגם כל אילו שניסיתי עם כתוביות (בודדים)
CPU 90% +
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מריץ על סלרון....
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אתה מבין לא נכון.alon24 כתב:אבל אם רואים כתוביות אז זה יבטל את זה.guyezra כתב:יתכן מאוד שדרייברים/קודקים מתאימים יפתרו את זה מתישהו...
לפי הבנתי אם רואים כתוביות אז הפענוח בהכרח בתוכנה ואז אין האצה לוידאו....
ב-BSPLAYER ההאצה לא מתבטלת.
אין השפעה על המעבד עם ובלי כיתוביות
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תבדוק שבשניהם אתה משתמש באותו קודק וידאו.gelibter כתב:ok חבר'ה , עדכון קטן, עם נגן BSPLAYER אין לי קיטועים בכלל.
אבל איכות התמונה בו פחות טובה מאיכות התמונה בWINDOWS MEDIA PLAYER , שבו כן יש יציאה מסנכרון מדי פעם , משהו יכול להסביר לי את ההבדל ?...
אצלי עם AMD4800 רואים MKV יפה מאוד *אבל* בקטעים שבהם יש תזוזה מהירה של המסך ימינה ושמאלה יש "קרעים" מעצבנים בתמונה. זה קורה גם ב-MKV וגם ב-MPG בביטרייט נמוך יותר.
לוח אם ASUS MV-HDMI.דרייברים אחרונים של ATI - גרסה 7.11 . ניסיתי עם COREAVC, HAALI... לא עוזר. ממש מוזר וכמובן - מעצבן...
יש למישהו רעיון איך לתקן?
לוח אם ASUS MV-HDMI.דרייברים אחרונים של ATI - גרסה 7.11 . ניסיתי עם COREAVC, HAALI... לא עוזר. ממש מוזר וכמובן - מעצבן...
יש למישהו רעיון איך לתקן?
אני משתמשב GraphEdt כדי לבדוק באיזה מקודדים , (ממשתי את המדריך של עופר למחשבי LOWEND ) אני משתמש בHALI ואחר כך בCOREAVC1.6 , יכול להיות שכל נגן בוחר לו קודקים אחרים ? איך אפשר לבדוק את זה ?fighterblast כתב:תבדוק שבשניהם אתה משתמש באותו קודק וידאו.gelibter כתב:ok חבר'ה , עדכון קטן, עם נגן BSPLAYER אין לי קיטועים בכלל.
אבל איכות התמונה בו פחות טובה מאיכות התמונה בWINDOWS MEDIA PLAYER , שבו כן יש יציאה מסנכרון מדי פעם , משהו יכול להסביר לי את ההבדל ?......
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
Re: MKV על מחשב חלש
מה זה הדבר הזה " הסרט יוצא מסנכרון אודיו-וידאו או כתוביות" ???gelibter כתב:הצלחתי להריץ 720P על מחשב
P4 2.4
1G זיכרון
שמוש במעבד... 100%
עמית...
האם מדובר בבעיה של חומרה( שלא חזקה מספיק כדי להתמודד עם קבצים כאלה) או תוכנה (מקודדים, נגן)?
אגב, האם כאשר השמוש במעבד הוא על 100% האם זה אומר שהוא "מתאמץ" יותר ולכן גם מתחממם יותר?
ואם כך הוא הדבר, אז האם לא עדיף לקחת מעבד כמה שיותר חזק, כאשר כרגע זה ה-QUAD?
זה אומר שבקטעים מסוימים בסרט כאשר הביטרייט גבוה יותר כנראה, פתאום אין סנכרון בין הקול לוידאו , או בין הקול לכתוביות, וכן , כנראה שהוא מתחמם יותר , אבל זה לא ממש מפריע לי , לא יכול לשים QUAD לוח אם ישן מאוד,
זה נורא מוזר, כי על BSPLAYER אין את התופעה ועל WINDOWS MEDIA PLAYER התופעה קיימת, צריך לומר שאיכות התמונה הרבה יותר טובה בWMP , אני משתמש בCOREAVC ןHALI SPLITTER ,בתכלס, צריך פה מעבד חזק יותר , או להסתפק באיכות תמונה פחות טובה , אני לא מצליח להבין את ההבדל בין הנגנים כי המקודדים זהים , אולי משהו שקשור בVMR ?
זה נורא מוזר, כי על BSPLAYER אין את התופעה ועל WINDOWS MEDIA PLAYER התופעה קיימת, צריך לומר שאיכות התמונה הרבה יותר טובה בWMP , אני משתמש בCOREAVC ןHALI SPLITTER ,בתכלס, צריך פה מעבד חזק יותר , או להסתפק באיכות תמונה פחות טובה , אני לא מצליח להבין את ההבדל בין הנגנים כי המקודדים זהים , אולי משהו שקשור בVMR ?
ובכן ככה,
לאחר בדיקה מעמיקה ה - BS PLAYER הוא הנגן הכי איכותי, אני בדקתי אותו מול ה - WMPוגם מול ה- VLC וגם מול ה - KM PLAYER אני משתמש עם הקודקים של HALI + FDD SHOW לעיבוד הוידאו. עד לאחרונה השתמשתי עם CORE AVC אך הוא פחות איכותי
החומרה שלי היא די בסדר:
E-6400
4 ג'יגה זיכרון
דיסק 500 ג'יגה
כרטיס מסך 8600GTS
כך שאני מתייחס פה רק לשאלה איזה נגן הוא האיכותי ביותר...
לאחר בדיקה מעמיקה ה - BS PLAYER הוא הנגן הכי איכותי, אני בדקתי אותו מול ה - WMPוגם מול ה- VLC וגם מול ה - KM PLAYER אני משתמש עם הקודקים של HALI + FDD SHOW לעיבוד הוידאו. עד לאחרונה השתמשתי עם CORE AVC אך הוא פחות איכותי
החומרה שלי היא די בסדר:
E-6400
4 ג'יגה זיכרון
דיסק 500 ג'יגה
כרטיס מסך 8600GTS
כך שאני מתייחס פה רק לשאלה איזה נגן הוא האיכותי ביותר...