מצטער אם אני חזר על שאלה שנשאלה. חיפשתי ולא מצאתי תשובה.
קניתי DVD פיוניר DV400 וכאשר אני רואה סרטי DIVX (הסרט והתרגום קבצים שונים עם אותו שם סיומת שונה) התרגום קטן מדי. הבנתי שיש איזה עדכון שאפשר להתקין על ה DVD שיגדיל את הפונט. האם זה נכון? מה הוא העדכון?
אני צופה דרך ה - USB אם זה משנה (אבל לא נראה לי שמשנה...)
זה קורה בכל התרגומים? אם כן, אז אני מניח שכדאי לבצע את זה דרך עדכון גרסה ל- DVD.
אם זה תרגום ספציפי, ישנה אפשרות להגדיל את הפונט בעזרת Subtitle creator.
מדריך להתקנה ה פה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=887
לא מפורט בלינק את הדרך לבצע שינוי גודל פונט, אבל זו לא צריכה להיות בעיה.
כעיקרון, תטען את ה- SRT, ובצד ימין למטה יש לחצן להגדלת הפונט. אחרי זה תבצע שמירה של ה- SRT.
תחזור לפה אם לא תסתדר.
Giliboy כתב:זה קורה בכל התרגומים? אם כן, אז אני מניח שכדאי לבצע את זה דרך עדכון גרסה ל- DVD.
אם זה תרגום ספציפי, ישנה אפשרות להגדיל את הפונט בעזרת Subtitle creator.
מדריך להתקנה ה פה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=887
לא מפורט בלינק את הדרך לבצע שינוי גודל פונט, אבל זו לא צריכה להיות בעיה.
כעיקרון, תטען את ה- SRT, ובצד ימין למטה יש לחצן להגדלת הפונט. אחרי זה תבצע שמירה של ה- SRT.
תחזור לפה אם לא תסתדר.
...
אז אתה אומר שהפתרון צריך להיות הגדלת הכתוביות בקובץ ולא עדכון הנגן? אוקיי אני אנסה.
כנס ללינק המצורף, מלא את הפרטים הדרושים ותקבל למייל עדכון קושחה וקובץ הסבר.
זה יפתור את הבעיה.
שים לב כי יש להקפיד על ההוראות המצורפות.
הן לגבי שם הקובץ שיש לצרוב על הדיסק (דיסק data רגיל) והן לגבי הוצעת הדיסק לאחר ההתקנה.
loshri כתב:
אז אתה אומר שהפתרון צריך להיות הגדלת הכתוביות בקובץ ולא עדכון הנגן? אוקיי אני אנסה.
...
לא בדיוק.
שים לב ששאלתי אם זה קורה בכל התרגומים. אם כן, אז צריך לפתור את זה ברמת עדכון קושחה .
avioren אישר את זה- כנראה שיש לו נסיון עם הדגם הספציפי הזה.
רק אם זה קורה בתרגום ספציפי, אז פשוט לנסות את מה שכתבתי.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 03/12/2007 12:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוקיי נפתר... צריך להעביר לשיטת שידור PAL ואז הכל מסתדר. הצורה להעברה היא ע"י כיבוי המכשיר, לחיצה על הכפתור בנגן שמעביר קדימה פרקים והדלקה (בלי לעזוב את הכפתור שמעביר קדימה). חוזרים על זה עד שעל המסך או על הנגן כתוב PAL.
תודה לכם. מקווה שהשרשור יעזור גם לאחרים.