חיבור טלויזיה LCD מארה"ב (NTSC) לממירי YES או HOT?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
יוחנן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האם טלויזית NTSC LCD ,אות הPAL שמגיע מהממיר של YES או HOT ויכנס אל הLCD בכניסת ה-SVIDEO או קומפוננט אכן יוצג כהלכה על המסך?
האם טלויזיות עם TUNER NTSC מארה"ב עובדות עם כניסות SVIDEO, HDMI וקומפוננט שתומכות ב-PAL?
מה תפקידו של הטיונר?
מה תפקידו של הממיר של HOT או YES? מה הוא עושה טכנית?
מהי הבעייה בשידור ממירי HOT או YES עם טלויזיות שמגיעות מארה"ב עם NTSC? (פשוט נחבר אותם לכניסות הנוספות ולא לTUNER.)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אם הטלוויזיה יודעת לקבל רק NTSC היא לא תעבוד בארץ. לא בחיבור לאנטנה ולא בחיבור לממיר של הכבלים או יס ולא חשוב באיזה חיבור תשתמש. שיטת השידור שונה לחלוטין: קידוד הצבע שונה, תדר הסריקה שונה וגם מספר השורות בכל תמונה שונה.

ה TUNER מיועד לקליטת שידורים מהאוויר.

הממיר של הכבלים או יס, אם עוד לא שמת לב, מיועד לפענוח השידורים שלהם שמגיעים מוצפנים ושליחת הווידאו והאודיו למסך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

k_alex9
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

שלום
אני נמצא בארה"ב ויש לי אפשות להבי איתי טלווזיה אבל אני לא כל כך מתמצא בתחום אז יש לי כמה שאלות בבקשה
טלוויזיה VIZIO שלא רשום במפרט שלה שהיא עובדת תחת PAL, אבל חברים אמרו לי שהיא כן עובדת תחת PAL, הלכתי לחנות וחברתי לה מצלמת ווידיו ישנה שהבאתי איתי מהארץ ושעובדת תחת PAL אז הטלווזיה כן הקרינה תמונה של המצלמה, חברתי את המצלמה לטלווזיה מסוג אחר אז היא לא הצליחה להקרין תמונה מהמצלמה, האם הבדיקה הזאת מספיקה כדי לדעת בוודאות שהטלוויזיה הזאת תעבוד תחת PAL למרות שלא רשום לה במפרט? אם התשובה שלכם שהיא כן תעבוד תחת PAL אז האם היא תעבוד ב 100% איכות אם משווים אותה לאחת באץ שעובדת תחת PAL ןמחברים לה את אותו ממיר?
יש לי בארץ צלחת לווין עם ממיר דיגיתלי, האם הממיר הזה (לעומת ממיר של הכבליםאו יס) הוא יתרון או חסרון בכל הנוגע ל PAL או NTSC, האם הוא יתרון או חסרון בכל הנוגע ל HD?
מה מתאים לו יותר LCD או פלזמה?
איזה טלוויזיה ממליצים לי לקנות? לא משנה לי את הגודל כל עוד זה 42 ומעלה, אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי.

תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”