מה זו הבדיחה הזו של קונים עולם לגבי המקרנים?
ה- HS60 ב- 32000 ש"ח וזה מבצע לחברי האתר.
מנהלי האתר אני ממש לא מבין את הפרסום הקלוקל הזה של חבורת השודדים של קונים עולם.
אולי שווה לבדוק שוב האם המחירים שלהם הגיוניים?
HS60=3200$ בחו"ל. איך איך מגיעים מזה ל- 32000 ש"ח אפילו אלוהים לא יודע.
גם מחיר הפנסוניק זו בדיחה לא מוצלחת.
יואב
מנהלי האתר אני ממש לא מבין את הפרסום הקלוקל הזה של חבורת השודדים של קונים עולם.
אולי שווה לבדוק שוב האם המחירים שלהם הגיוניים?
HS60=3200$ בחו"ל. איך איך מגיעים מזה ל- 32000 ש"ח אפילו אלוהים לא יודע.
גם מחיר הפנסוניק זו בדיחה לא מוצלחת.
יואב
ראה, במחיר חו"ל כפי שציינת עבור הסוני אתה יכול לבחור ביבוא אישי ולרכוש אותו בכ-19.5k ש"ח (כולל משלוח ומיסים) אך ללא כל אחריות בארץ. לשיקולך האם האחריות לשנה שווה 12k ש"ח. אתה מכיר משווק בארץ במחיר נמוך יותר?
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
תשמע אותו הדבר הם עשו בזמנו עם ה- HS50. כאשר עושים מבצע
מיוחד לחברי הפורום אולי כדאי שידברו קודם עם ישפאר וילמדו מהם איך עושים מבצע. נשמע לך הגיוני לשלם 12K ש"ח על אחריות?zeev כתב:ראה, במחיר חו"ל כפי שציינת עבור הסוני אתה יכול לבחור ביבוא אישי ולרכוש אותו בכ-19.5k ש"ח (כולל משלוח ומיסים) אך ללא כל אחריות בארץ. לשיקולך האם האחריות לשנה שווה 12k ש"ח. אתה מכיר משווק בארץ במחיר נמוך יותר?...
כאשר ישפאר עשו בזמנו מבצע לחברי הפורום על ה- 50 המחיר היה 19000 ש"ח כולל מתלה בשווי 800 ש"ח כולל התקנה ואחריות לשנתיים. לזה אני קורה מבצע. מה שהם מציעים זה שוד לאור היום.
יואב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
י. לוי, אני מציע לך לערוך את ההודעה שלך בעצמך.
התבטאויות כאלו לא מקובלות אצלנו.
לשאלותיך:
1. קונים-עולם אינם פונים לאנשים כמוני וכמוך שיכולים ומסוגלים לייבא בעצמם ציוד אודיו. יש הרבה אנשים שע"מ להיות ראשונים (שכן אין ייבוא סדיר של אף אחד מהמקרנים הללו כרגע בארץ), מוכנים לשלם יותר.
2. החברה נותנת לך אפשרויות תשלום של 10-12 תשלומים שבייבוא אישי אתה לא מקבל.
3. החברה נותנת אחריות של שנה.
4. החברה נותנת ייעוץ, התקנה ואפשרות לרכישת אביזרים נוספים, כלומר, יש אנשים ש"כתובת בארץ" לקבלת כל הפתרון הכולל שווה כסף.
כמה כסף ? כל אחד יחליט.
לך זה לא מתאים, לגיטימי, מכאן ועד "שוד לאור היום", "גנבים" המרחק רב.
זה שוק חופשי, כל אחד יעשה כראות עיניו.
במאמר מוסגר אני רוצה לציין שאני צפיתי את התגובות הללו מראש (מה אני לא מכיר את החברים שלי?
) והם בכל זאת החליטו להמשיך עם המבצע. אגב, המחירים באתר שלהם גבוהים מהמוצעים לנו, וזה מבחינתנו "מבצע".
אני חוזר ואומר, מבצע לא אומר "המחיר הנמוך ביותר בשוק". המחיר הוא רק מרכיב אחד מהמוצר. שירות, אחריות, אמינות ומקצועיות הם חלקים נוספים ששוים כסף. שוב, כל אחד יחליט כמה.
התבטאויות כאלו לא מקובלות אצלנו.
לשאלותיך:
1. קונים-עולם אינם פונים לאנשים כמוני וכמוך שיכולים ומסוגלים לייבא בעצמם ציוד אודיו. יש הרבה אנשים שע"מ להיות ראשונים (שכן אין ייבוא סדיר של אף אחד מהמקרנים הללו כרגע בארץ), מוכנים לשלם יותר.
2. החברה נותנת לך אפשרויות תשלום של 10-12 תשלומים שבייבוא אישי אתה לא מקבל.
3. החברה נותנת אחריות של שנה.
4. החברה נותנת ייעוץ, התקנה ואפשרות לרכישת אביזרים נוספים, כלומר, יש אנשים ש"כתובת בארץ" לקבלת כל הפתרון הכולל שווה כסף.
כמה כסף ? כל אחד יחליט.
לך זה לא מתאים, לגיטימי, מכאן ועד "שוד לאור היום", "גנבים" המרחק רב.
זה שוק חופשי, כל אחד יעשה כראות עיניו.
במאמר מוסגר אני רוצה לציין שאני צפיתי את התגובות הללו מראש (מה אני לא מכיר את החברים שלי?
אני חוזר ואומר, מבצע לא אומר "המחיר הנמוך ביותר בשוק". המחיר הוא רק מרכיב אחד מהמוצר. שירות, אחריות, אמינות ומקצועיות הם חלקים נוספים ששוים כסף. שוב, כל אחד יחליט כמה.
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מרטין ידידי,
גם אני רואה בעייתיות לא קטנה בנושא.
אנשים שלא מעורים במהלכי השוק,וחושבים,גם אם לא בצדק,שהמבצעים באתר הם
הטובים ביותר בשוק,יכולים לחוש "מרומים" אם יתברר להם עוד חודשיים,שהם שילמו
מחיר גבוה בהרבה ,מאשר המחיר של היבואן המקומי.
אולי צריך להדגיש את הראשוניות שבמבצע, ופחות את המחיר.
דודי
גם אני רואה בעייתיות לא קטנה בנושא.
אנשים שלא מעורים במהלכי השוק,וחושבים,גם אם לא בצדק,שהמבצעים באתר הם
הטובים ביותר בשוק,יכולים לחוש "מרומים" אם יתברר להם עוד חודשיים,שהם שילמו
מחיר גבוה בהרבה ,מאשר המחיר של היבואן המקומי.
אולי צריך להדגיש את הראשוניות שבמבצע, ופחות את המחיר.
דודי
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האתר לא מתיימר להיות תחליף ל-ZAP בתחום האודיו והק"ב.
אני מציע, לא, אני לא מציע, אני דורש מכם, להאיר את עיניינו ואת עיני כולם לגבי כל האופציות ובמיוחד היותר משתלמות וכדאיות לרכישה.
אתם יודעים כבר טוב מאוד, שאנחנו לא בעלי אינטרס כזה או אחר במבצעים הללו.
אם אתם רואים מקום טוב יותר לרכישה, אני מבקש שתביאו אותו לידיעת כולם.
אך יש דרך לעשות את זה - הבאת עובדות ובשפה מתורבתת.
אני מציע, לא, אני לא מציע, אני דורש מכם, להאיר את עיניינו ואת עיני כולם לגבי כל האופציות ובמיוחד היותר משתלמות וכדאיות לרכישה.
אתם יודעים כבר טוב מאוד, שאנחנו לא בעלי אינטרס כזה או אחר במבצעים הללו.
אם אתם רואים מקום טוב יותר לרכישה, אני מבקש שתביאו אותו לידיעת כולם.
אך יש דרך לעשות את זה - הבאת עובדות ובשפה מתורבתת.
זה שאף אחד לא מכריח אותי לקנות אני יודע.
האנשים הנחמדים הללו ,מקונים עולם, לא הבינו כנראה שאנחנו חיים היום בכפר גלובאלי מאוד קטן. מספר לחיצות קטנות על העכבר יראו לכל בר דעת, שהמחיר שלהם הוא לא הוגן בעליל. הם החליטו כנראה להרויח הרבה ובזמן קצר ,לפני שהמקרן יגיע לארץ למכירה.MarioMan כתב:שמע, אף אחד לא מכריח אותך לקנות. לא רוצה לקנות - הדלת פתוחה....
מרטין איך היה הניסוח עכשיו?
ולגביך מריו ,אתה כנראה לא הבנת שזה ממש לא משנה האם הדלת פתוחה או סגורה. אני ואני מאוד מקווה ,שכל יתר החברים פה לא נכנס לחנות. במידה ויש לך קשר עסקי איתם ההפסד כולו שלך.
פשוט דוגמה לסוחר הישראלי הממוצע. לתת מכה ולנוח.
יואב
יואב אני לא מבין מאיפה מגיע הכעס והתיסכול שבדבריך. אף אחד לא הכריח אותך לקנות, דווקא בגלל האינטרנט והנגישות של המידע אף אחד לא קונה על סמך מידע ממקור אחד. צרכן נבון בודק את כל האפשרויות ואז מחליט מה טוב בשבילו. אם אתה פוחד שמשתמש באתר לא יבדוק במקומות אחרים לפני שהוא קונה אז כנראה שהוא לא צרכן נבון וזו בעיה שלו. אף אחד כאן לא התחייב למחירים הנמוכים ביותר בשוק אלא למבצע שאמור לתת לך יותר בתור משתמש באתר מאותה חברה לעומת אדם שיגיע אליהם באופן פרטי, לא מתאים לך אל תקנה. אין צורך להיות אגרסיבי.. אם היית בודק ב-zap היית מגלה שהפנסוניק נמכר כרגע במחיר הגבוה ב-4000 ש"ח מהמחיר שמוצע לחברי האתר, אז כן זהו מבצע! לפחות במבחינתי אם אני לא רוצה ליבא באופן אישי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
י.לוי,
זה בהחלט מקובל שמי שמביא ראשון מכשירים מרוויח עליהם - זה נהוג ואני לא רואה בעיה. בגלל זה קוראים לזה BLEEDING EDGE - בגלל שאתה מדמם בתור הראשון.
לדוגמא, האם ראית את המחירים של טלפון HTS JASJAR? מדובר על מחיר של כ-10K ש"ח (למכשיר שבסופו של יום יעלה בערך 500 דולר). זה לא שוד לאור יום מכיוון שיש מעט מאוד כאלה ואי אפשר עדיין להשיג אותם.
אם ישפאר (או כל חנות אחרת) רוצים להציע מחיר מבצע לחברי האתר - הם מוזמנים - אנחנו נציע את המבצע הטוב ביותר שמוצע לנו בכל זמן נתון. כרגע זה קונים עולם.
אגב, בתור אחד שאכל לא מעט קש, זה נחמד מאוד שיש אחריות בארץ. אני כרגע נאבק עם חברה שעשיתי יבוא אישי בזמנו ועכשיו לא ממש עונים לי לדואל בהקשר ל-RMA בגלל תקלה.
זה בהחלט מקובל שמי שמביא ראשון מכשירים מרוויח עליהם - זה נהוג ואני לא רואה בעיה. בגלל זה קוראים לזה BLEEDING EDGE - בגלל שאתה מדמם בתור הראשון.
לדוגמא, האם ראית את המחירים של טלפון HTS JASJAR? מדובר על מחיר של כ-10K ש"ח (למכשיר שבסופו של יום יעלה בערך 500 דולר). זה לא שוד לאור יום מכיוון שיש מעט מאוד כאלה ואי אפשר עדיין להשיג אותם.
אם ישפאר (או כל חנות אחרת) רוצים להציע מחיר מבצע לחברי האתר - הם מוזמנים - אנחנו נציע את המבצע הטוב ביותר שמוצע לנו בכל זמן נתון. כרגע זה קונים עולם.
אגב, בתור אחד שאכל לא מעט קש, זה נחמד מאוד שיש אחריות בארץ. אני כרגע נאבק עם חברה שעשיתי יבוא אישי בזמנו ועכשיו לא ממש עונים לי לדואל בהקשר ל-RMA בגלל תקלה.
עופר אני מסכים איתך שזה נחמד שיש אחריות בארץ
oferlaor כתב:י.לוי,
אגב, בתור אחד שאכל לא מעט קש, זה נחמד מאוד שיש אחריות בארץ. אני כרגע נאבק עם חברה שעשיתי יבוא אישי בזמנו ועכשיו לא ממש עונים לי לדואל בהקשר ל-RMA בגלל תקלה....
השאלה היא האם נראה לך הגיוני לשלם על האחריות כ- 50% מערכו של המוצר? אני מקווה שתסכים איתי שזו בדיחה ולא ממש מוצלחת.
אני מצפה ממכם, מנהלי האתר, שמתמצאים בתחום לא לתת לסוחרים כאלו לחגוג על חשבונם של הגולשים באתר ובמיוחד על חשבונם של אלו שלא ממש מתמצאים במחירים ובאופציית ההזמנה מחו"ל. זו דעתי ואילו אני הייתי מבעלי האתר הזה המחיר המצחיק הזה לא היה מפורסם פה. אתם , כמובן,רשאים לנהוג אחרת.
יואב
- oferlaor
- מנהל

י.לוי,
הגיון לא קשור לעסקים, הייתי מקווה שכבר היית מבין את זה עד עכשיו
ברצינות, זה הכל תלוי בכמויות. הלקוחות של החברה שלי משלמים הרבה יותר מזה לעיתים בגלל שהכמויות קטנות.
אם יש לך פיתרון טוב יותר לרכישה בארץ עם אחריות - אז אין בעיה. אם יש פתרונות טובים יותר דרך הזמנה בחו"ל - זה לא מופיע במבצעים שלנו, אלא מסוג הדברים שיופיעו בפורומים.
אני מודע היטב ליתרונות ולחסרונות של רכישה מחו"ל. עשיתי את זה יותר פעמים מכפי שאני רוצה להודות בכך. לפעמים זה בסדר, אבל לפעמים זה יוצא הפסד עצום. היתרון של אחריות בארץ ובכך שמובטח לך מחיר סולידי (בניגוד למחיר גמיש בהתאם לגחמות של פקיד זה או אחר) והעובדה שיש לך אחריות בארץ באה לידי ביטוי יותר מפעם אחת.
למה בתחומים אחרים אין תלונות דומות? הרי בתחומים רבים מאוד המחירים בארץ יקרים מאוד!
לאחרונה ביררתי, למשל, מחירים של כיסאות לתינוקות. המחירים בארץ שואפים בד"כ לבערך 600% מאלה שנמכרים בארה"ב.
האם בדקת מחירים בחו"ל של רכבים (שלא לדבר על מחירי דלק...)?
אותו דבר גם לאפטופים שנמכרים כאן בפרמיום מדהים.
השאלה אם בעצם זה אומר שכולם הולכים ורוכשים הכל מחו"ל?
התשובה כמובן, היא שיש כאלה ויש כאלה. אנחנו נפרסם את כל המידע עבור אלה ועבור אלה.
אני לא מסכים לצנזר מבצעים רק בגלל שניתן לרכוש בחו"ל את אותו דבר בזול יותר. אם זה המחיר הטוב ביותר שניתן להשיג בארץ - אז זה מבצע ראוי. אם יש לך מבצע טוב יותר בארץ - אז נשמח לפרסם אותו.
הרמז שיש בכך מידה של רמיה כלפי חברי האתר אינה במקומה.
הגיון לא קשור לעסקים, הייתי מקווה שכבר היית מבין את זה עד עכשיו
ברצינות, זה הכל תלוי בכמויות. הלקוחות של החברה שלי משלמים הרבה יותר מזה לעיתים בגלל שהכמויות קטנות.
אם יש לך פיתרון טוב יותר לרכישה בארץ עם אחריות - אז אין בעיה. אם יש פתרונות טובים יותר דרך הזמנה בחו"ל - זה לא מופיע במבצעים שלנו, אלא מסוג הדברים שיופיעו בפורומים.
אני מודע היטב ליתרונות ולחסרונות של רכישה מחו"ל. עשיתי את זה יותר פעמים מכפי שאני רוצה להודות בכך. לפעמים זה בסדר, אבל לפעמים זה יוצא הפסד עצום. היתרון של אחריות בארץ ובכך שמובטח לך מחיר סולידי (בניגוד למחיר גמיש בהתאם לגחמות של פקיד זה או אחר) והעובדה שיש לך אחריות בארץ באה לידי ביטוי יותר מפעם אחת.
למה בתחומים אחרים אין תלונות דומות? הרי בתחומים רבים מאוד המחירים בארץ יקרים מאוד!
לאחרונה ביררתי, למשל, מחירים של כיסאות לתינוקות. המחירים בארץ שואפים בד"כ לבערך 600% מאלה שנמכרים בארה"ב.
האם בדקת מחירים בחו"ל של רכבים (שלא לדבר על מחירי דלק...)?
אותו דבר גם לאפטופים שנמכרים כאן בפרמיום מדהים.
השאלה אם בעצם זה אומר שכולם הולכים ורוכשים הכל מחו"ל?
התשובה כמובן, היא שיש כאלה ויש כאלה. אנחנו נפרסם את כל המידע עבור אלה ועבור אלה.
אני לא מסכים לצנזר מבצעים רק בגלל שניתן לרכוש בחו"ל את אותו דבר בזול יותר. אם זה המחיר הטוב ביותר שניתן להשיג בארץ - אז זה מבצע ראוי. אם יש לך מבצע טוב יותר בארץ - אז נשמח לפרסם אותו.
הרמז שיש בכך מידה של רמיה כלפי חברי האתר אינה במקומה.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
מצטרף ליואב !!!
למרות שהוא מתחיל להשמע לי כמו אריה
.
אני כן מצפה שמפרסמים מבצעים באתר, מבוצעת איזה בדיקה מינימלית של סבירות.
לראיה מבצע שפורסם בעבר, ומישהו מהחברה הראה קישור בו הוא נמכר הרבה יותר בזול לכל אחד, הורד מהאתר !!!
ברור שלמרטין ועופר אין יכולת לבדוק הכול, אבל אני כן מצפה שהידע המשותף בפורום ינוצל לצורך מבצעים מפתים. אני כן חושב/חשבתי שהפרסום של מבצע באתר, מעיד על אמינות מסוימת בפרסום, אבל אני אולי תמים.
לגופו של המבצע הנוכחי, ועם כל הכבוד ל bleeding edge, כנראה שצריך להציג אותו ככזה.
לקרוא ל 1$=10 שקל מבצע .....
תסלחו לי.
תנו לחברה מעולם חדש לפרסם את עצמם במקום אחר.
אני כן מצפה שמפרסמים מבצעים באתר, מבוצעת איזה בדיקה מינימלית של סבירות.
לראיה מבצע שפורסם בעבר, ומישהו מהחברה הראה קישור בו הוא נמכר הרבה יותר בזול לכל אחד, הורד מהאתר !!!
ברור שלמרטין ועופר אין יכולת לבדוק הכול, אבל אני כן מצפה שהידע המשותף בפורום ינוצל לצורך מבצעים מפתים. אני כן חושב/חשבתי שהפרסום של מבצע באתר, מעיד על אמינות מסוימת בפרסום, אבל אני אולי תמים.
לגופו של המבצע הנוכחי, ועם כל הכבוד ל bleeding edge, כנראה שצריך להציג אותו ככזה.
לקרוא ל 1$=10 שקל מבצע .....
תסלחו לי.
תנו לחברה מעולם חדש לפרסם את עצמם במקום אחר.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
Re: זה שאף אחד לא מכריח אותי לקנות אני יודע.
תראה, אני מסכים איתך בנושא הזה שהמבצע הזה הוא פשוט בדיחה, אבל מה שאני אמרתי זה עקרוני ולא ספציפי לגבי המבצע הזה. חברה באה ומפרסמת מבצע, המבצע הזה כמו שמרטין אמר לא חייב לתת לך את המחיר הזול ביותר בארץ, ואף אחד לא מכריח אותך לקנות את מה שהחנויות מציעות בפינת המבצעים.י.לוי כתב:האנשים הנחמדים הללו ,מקונים עולם, לא הבינו כנראה שאנחנו חיים היום בכפר גלובאלי מאוד קטן. מספר לחיצות קטנות על העכבר יראו לכל בר דעת, שהמחיר שלהם הוא לא הוגן בעליל. הם החליטו כנראה להרויח הרבה ובזמן קצר ,לפני שהמקרן יגיע לארץ למכירה.MarioMan כתב:שמע, אף אחד לא מכריח אותך לקנות. לא רוצה לקנות - הדלת פתוחה....
מרטין איך היה הניסוח עכשיו?
ולגביך מריו ,אתה כנראה לא הבנת שזה ממש לא משנה האם הדלת פתוחה או סגורה. אני ואני מאוד מקווה ,שכל יתר החברים פה לא נכנס לחנות. במידה ויש לך קשר עסקי איתם ההפסד כולו שלך.
פשוט דוגמה לסוחר הישראלי הממוצע. לתת מכה ולנוח.
יואב...
בכל מקרה, לי אין שום קשר עסקי עם החנות הזו. האמת היא שעד שהמבצע הזה פורסם לא ידעתי בכלל על קיומה.
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני מבין שקראו לי ?!
אני מצטרף (אם כי באיחור קל) לדעתו של יואב.
ה"מבצע" של החברה הנ"ל פשוט מצחיק.
מה שעוד יותר מצחיק זה שהם פונים בדיוק לקהל היעד ולא לפראיירים מזדמנים.
לא מדובר כאן על פרסום בידיעות או מעריב.
אני גם חושב שהאחריות שלהם לא יותר טובה ממשלוח לתיקון לחו"ל. עם מי הם כבר יכולים לעבוד (בתור מעבדה), אם הם מייבאים את כל סוגי המכשירים ? אני לא אתפלא אם הם עצמם שולחים לחו"ל לתיקון ובינתיים הלקוח נשאר עם הז$ן ביד. או שהם מתקנים בארץ, אך מחכים לחלקים מחו"ל.
בקיצור, הפראייר שרוצה לקנות במחירים מטורפים, מוזמן לעשות זאת דרך "קונים עולם".
אגב ה PANASONIC נמכר ב EBAY ב 25% פחות, כולל הכל !!! מדובר על 5000 ש"ח הפרש.
אני מצטרף (אם כי באיחור קל) לדעתו של יואב.
ה"מבצע" של החברה הנ"ל פשוט מצחיק.
מה שעוד יותר מצחיק זה שהם פונים בדיוק לקהל היעד ולא לפראיירים מזדמנים.
לא מדובר כאן על פרסום בידיעות או מעריב.
אני גם חושב שהאחריות שלהם לא יותר טובה ממשלוח לתיקון לחו"ל. עם מי הם כבר יכולים לעבוד (בתור מעבדה), אם הם מייבאים את כל סוגי המכשירים ? אני לא אתפלא אם הם עצמם שולחים לחו"ל לתיקון ובינתיים הלקוח נשאר עם הז$ן ביד. או שהם מתקנים בארץ, אך מחכים לחלקים מחו"ל.
בקיצור, הפראייר שרוצה לקנות במחירים מטורפים, מוזמן לעשות זאת דרך "קונים עולם".
אגב ה PANASONIC נמכר ב EBAY ב 25% פחות, כולל הכל !!! מדובר על 5000 ש"ח הפרש.
נערך לאחרונה על ידי Sanchez ב 03/10/2005 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

עוד פעם,
אם יש מבצע טוב יותר בארץ נשמח לפרסם אותו.
אם אתם חושבים שזה לא רציני - תתחילו ליבא בעצמכם ולמכור לחברי האתר. אנחנו נשמח מאוד על יוזמה כזו!
אם היינו פועלים לפי העצות של סינון מבצעים, לא היה באתר אף מבצע...
הרי אני יכול להשיג כיום מבצעים בחו"ל טובים משמעותית בכל תחום בזול יותר מכל חנות שיש בארץ.
מה שאתם אומרים זה שבעצם אין כל הגיון במבצעים בארץ ובכלל אין הגיון בחנויות ישראליות (שהרי הם מוכרות ביוקר, לא?).
חברה, אלה שקונים ב-EBAY ומייבאים בעצמם לא זקוקים למבצעים האלה. הם לא מיועדים אליהם מכיוון שהם יכולים תמיד להשיג מחיר טוב יותר מכל מחיר של כל סוחר בארץ.
אם יש מבצע טוב יותר בארץ נשמח לפרסם אותו.
אם אתם חושבים שזה לא רציני - תתחילו ליבא בעצמכם ולמכור לחברי האתר. אנחנו נשמח מאוד על יוזמה כזו!
אם היינו פועלים לפי העצות של סינון מבצעים, לא היה באתר אף מבצע...
הרי אני יכול להשיג כיום מבצעים בחו"ל טובים משמעותית בכל תחום בזול יותר מכל חנות שיש בארץ.
מה שאתם אומרים זה שבעצם אין כל הגיון במבצעים בארץ ובכלל אין הגיון בחנויות ישראליות (שהרי הם מוכרות ביוקר, לא?).
חברה, אלה שקונים ב-EBAY ומייבאים בעצמם לא זקוקים למבצעים האלה. הם לא מיועדים אליהם מכיוון שהם יכולים תמיד להשיג מחיר טוב יותר מכל מחיר של כל סוחר בארץ.
- oferlaor
- מנהל

אריה, וי.לוי.
אם יש לכם דרך להביא לארץ במחיר יותר זול - תתאגדו ותציאו את זה כמבצע.
נראה לי שאתם יכולים להרוויח לא מעט מתחרות כזו, לא?
אתם יכולים להמשיך לרטון או לעשות משהו בנידון.
אם יש לכם דרך להביא לארץ במחיר יותר זול - תתאגדו ותציאו את זה כמבצע.
נראה לי שאתם יכולים להרוויח לא מעט מתחרות כזו, לא?
אתם יכולים להמשיך לרטון או לעשות משהו בנידון.