רעש/מתח נלווה ברמקולים Logitech X530

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Hodi16 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי רמקולים של Logitech X530 , תמונה :

תמונה

הבעיה היא שנלווים כל הזמן באופן קבוע רעש/מתח מהרמקולים.
לפתרון הבעיה בדקתי :
חיבורים , הגדרת דרייברים נכון , החלפת כרטיס קול , נתקתי את כל החיבורים האחרים במחשב שהיו יכולים לגרום להפרעה, ניסתי לחבר את שקע החשמל של הרמקולים בעזרת כאבל מעריך לחדר אחר וכל זה ללא הצלחה , הבעיה עדיין נשארה.
ניסיתי להעביר את הרמקולים הנ"ל למחשב אחר שנמצא בבית ושם הם עבדו ללא שום רעש של מתח.
ניסיתי גם לחבר רמקולים אחרים במחשב שלי והם עבדו ללא שום רעש.

פירסמתי בכמה פורמים את השאלה הזאת והרבה מאוד לא ידעו לענות אז סתם
הם רושמים תבדוק את החיבורים..אז מעכשיו החיבורים וההתקנות הכל מחובר ומוגדר נכון !

מישהו יודע מה צריך לעשות ?

[/img]

MASTERMIX
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
קיבל תודות: 13 פעמים

היי שלום לך

שליחה #2 

כמה דברים בסיסיים חובה לעשות שלא יהיו ליד המגבר של הרמקולים עצמם.

1. אין להציב בקרבה שנאים שמשרים מתח חשמלי וקרובים למגברי הרמקולים.
2. מארז המחשב שיהיה רחוק ממגברי הרמקולים - מכיוון שייש השראות מתח חשמלי מהספק כח .
3. יש לחבר את כל ציוד החשמל שלך בחדר לנקודת חיבור אחת שבה תרכז את חיבורי המגבר של הרמקולים שברשותך נקודת חשמל אחת בלבד.
4. חשוב שזו תיהיה נקודת חשמל לא משותפת למקור חשמל נוסף ולא קרובה למכונת כביסה.
5. שם לב אם יש לך תקע אמריקאי בחיבורי החשמל של הרמקולים יש אפשרות להתקין תקע על תקע עם רגלית נוספת להארקה - תנסה בלי ותנסה עם תרגיש בשינוי מייד.
6. מה שנשאר לך זה להנות .

אם תבצע את כל התנאים הרשומים להעיל ולא השתנה כלום תודיע לי כמובן
ותן פרטים נוספים כמו משתני הסביבה של החשמל בחדר.

מאחל לך בהצלחה (f) ולא נראה לי שתזדקק לי שוב . :wink:

בברכה

מאסטר מיקס טכנאי סאונד.

Hodi16 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

Re: היי שלום לך

שליחה #3 

MASTERMIX כתב:כמה דברים בסיסיים חובה לעשות שלא יהיו ליד המגבר של הרמקולים עצמם.

1. אין להציב בקרבה שנאים שמשרים מתח חשמלי וקרובים למגברי הרמקולים.
2. מארז המחשב שיהיה רחוק ממגברי הרמקולים - מכיוון שייש השראות מתח חשמלי מהספק כח .
3. יש לחבר את כל ציוד החשמל שלך בחדר לנקודת חיבור אחת שבה תרכז את חיבורי המגבר של הרמקולים שברשותך נקודת חשמל אחת בלבד.
4. חשוב שזו תיהיה נקודת חשמל לא משותפת למקור חשמל נוסף ולא קרובה למכונת כביסה.
5. שם לב אם יש לך תקע אמריקאי בחיבורי החשמל של הרמקולים יש אפשרות להתקין תקע על תקע עם רגלית נוספת להארקה - תנסה בלי ותנסה עם תרגיש בשינוי מייד.
6. מה שנשאר לך זה להנות .

אם תבצע את כל התנאים הרשומים להעיל ולא השתנה כלום תודיע לי כמובן
ותן פרטים נוספים כמו משתני הסביבה של החשמל בחדר.

מאחל לך בהצלחה (f) ולא נראה לי שתזדקק לי שוב . :wink:

בברכה

מאסטר מיקס טכנאי סאונד.
...
תודה רבה גבר.
לבסוף הבעיה היתה מהספק כח.

vital
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שלום אני חדש עם אותה בעייה...

שליחה #4 

שלום לכולם..
גם אני קניתי X530 וחיברתי למחשב..כשאני מכוון את הווליום לאמצע הכל עובד פיקס חזק ברור ובלי הפרעות...אבל בווליום נמוך יש את הזמזום, וגם בווליום גבוה.
ניסיתי לעשות כל מה שהמליץ MASTERMIX עד כמה שאפשר..אין לי אפשרות לחבר את הרמקולים בחדר לנקודת חשמל אחת ללא חיבורים נוספים...הרחקתי את הסאב מהמחשב עד כמה שאפשר..הוצאתי שנאים קרובים והרחקתי אותם ושום דבר לא עזר..אני כבר משתגע..

HODI16 אם תוכל בבקשה להרחיב קצת על הבעיה שהייתה בדיוק עם הספק כוח ואיך אפשר לפתור אותה..

תודה מראש,
ויטלי

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

Re: שלום אני חדש עם אותה בעייה...

שליחה #5 

vital כתב:שלום לכולם..
גם אני קניתי X530 וחיברתי למחשב..כשאני מכוון את הווליום לאמצע הכל עובד פיקס חזק ברור ובלי הפרעות...אבל בווליום נמוך יש את הזמזום, וגם בווליום גבוה.
ניסיתי לעשות כל מה שהמליץ MASTERMIX עד כמה שאפשר..אין לי אפשרות לחבר את הרמקולים בחדר לנקודת חשמל אחת ללא חיבורים נוספים...הרחקתי את הסאב מהמחשב עד כמה שאפשר..הוצאתי שנאים קרובים והרחקתי אותם ושום דבר לא עזר..אני כבר משתגע..

HODI16 אם תוכל בבקשה להרחיב קצת על הבעיה שהייתה בדיוק עם הספק כוח ואיך אפשר לפתור אותה..

תודה מראש,
ויטלי
...
גם לי יש אותם ,אין לי רעש לוואי אני יכול לעלות תמונה של התצורה בה חיברתי אם זה יעזור.
אני חייב לציין שזה אחלה סט!
(במיוחד שמקבלים אותנו מתנה :))

vital
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

...

שליחה #6 

קודם כל שלום לך, ותודה על התגובה..
בעקרון, אני די בטוח שחיברתי אותם כמו שצריך..ולפי דעתי מצאתי את הבעיה והיא באמת בספק הכח..וכשאני מנסה לחבר לו הארקה נוספת הרעש של הזמזום ניהיה טיפה יותר חלש..(הספק חדש..והמחשב גם, בני 4 חודש בלחץ), חבל לי לקנות ספק חדש שאני לא יודע אם הוא יעשה לי אותם בעיות...השאלה היא איך אני פותר את הבעיה של ההארקה כך שלא יהיו רעשים בכלל..כי כשחיברתי את הרמקולים למחשב אחר הכל עבד כמו שצריך ובלי רעשים..
איך גיליתי שזה הספק?
פשוט ניתקתי אותו מלוח האם, חיברתי לחשמל רק את הספק, ותקעתי את הכבלים של הרמקולים לכרטיס הקול ועדיין היה זמזום..אז זה 200% ספק הכח אשם..
למי שיש רעיון איך לפתור את הבעיה אשמח להצעות, אך לא בטוח שאני אענה בזמן הקרוב כי אני מתגייס מחר... :)
ד"א באמת אחלה סט בווליום בינוני..הסאב לא מזייף כמו בתגובות בזאפ..

תודה מראש..

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

Re: ...

שליחה #7 

vital כתב:קודם כל שלום לך, ותודה על התגובה..
בעקרון, אני די בטוח שחיברתי אותם כמו שצריך..ולפי דעתי מצאתי את הבעיה והיא באמת בספק הכח..וכשאני מנסה לחבר לו הארקה נוספת הרעש של הזמזום ניהיה טיפה יותר חלש..(הספק חדש..והמחשב גם, בני 4 חודש בלחץ), חבל לי לקנות ספק חדש שאני לא יודע אם הוא יעשה לי אותם בעיות...השאלה היא איך אני פותר את הבעיה של ההארקה כך שלא יהיו רעשים בכלל..כי כשחיברתי את הרמקולים למחשב אחר הכל עבד כמו שצריך ובלי רעשים..
איך גיליתי שזה הספק?
פשוט ניתקתי אותו מלוח האם, חיברתי לחשמל רק את הספק, ותקעתי את הכבלים של הרמקולים לכרטיס הקול ועדיין היה זמזום..אז זה 200% ספק הכח אשם..
למי שיש רעיון איך לפתור את הבעיה אשמח להצעות, אך לא בטוח שאני אענה בזמן הקרוב כי אני מתגייס מחר... :)
ד"א באמת אחלה סט בווליום בינוני..הסאב לא מזייף כמו בתגובות בזאפ..

תודה מראש..
...
בווליום בינוני בהחלט הסט מספק את הסחורה ,אני מוצא את עצמי ממש נהנה לשחק בחמישה ערוצים וגם כאשר אני עובד על המחשב בהחלט המוסיקה די נעימה .
אני לא חושב שצריך יותר מזה - ושלא תחשבו שזו פשרה באמת אחלה סט!
אם אתה צריך עזרה בחיבור הגדרות ומיקום- אשמח לעזור.
לגבי הספק,מקסימום קח ספק שאתה יודע בוודאות שהוא לא מרעיש אצל אחרים ותנסה ,
אם תלך לחנות שקנית ותסביר את המקרה אני חושב שהם יבדקו ואם הם מספיק הוגנים גם יספקו ספק אחר-ספק בהחלט לא אמור לגרום לרעשי כאלה.

בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”