שלום זו פעם ראשונה שאני שם פה הודעה למרות שאני קורא כבר שבועיים ביקורות !!!
תודה על העזרה באמת עבודת קודש.
דבר שני אני רוצה לקנות טלוויזיה לPS3 במיוחד..... וגם HOT.
מה כדאי???? 42 או 37.
האם ה 42Q91 תעשה את העבודה?(האם היא בכלל תומכת ב 720P ל PS3????).
תודה בכל מקרה על התגובות(נקווה שיהיו כמה).
במשחקים קיימים המון אלמנטים סטטים על המסך (Health, Ammo...) ועל מנת למנוע צריבה, רצוי לבחור דווקא מסך LCD.
בזמנו כאשר ביצעתי את הסקירה ל PS3, יצא לי לשחק הרבה עם המשחק MotorStorm על מסך פלזמה. המשחק MotorStorm הינו משחק מירוצי מכוניות אנרגטי בעל תזוזות מהירות.
כאשר יצא לי לשחק באותו משחק לפני שבועיים לערך על מסך LCD, לא יכולתי כלל לשחק במשחק, המריחות היו נוראיות.
תבדוק טוב את הנושא לפני רכישה של מסך LCD.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 04/12/2007 13:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם מעניין אותך רק ה חיבור ל PS3 אני הייתי הולך על LCD ולא על פלזמה היות ותקבל רזולוציה יותר גדולה
ואם כבר LCD ואתה רוצה גם כבלים וגם PS3 הייתי מתלבט בין HITACHI SAMSUNG ו שארפ בגדלים של 37 אינץ
את השארפ אני אישית לא אהבתי אבל זה כבר עניין של העדפה אני ממליץ לך ללכת לראות אותה בחנות
סאמסונג תתאים לך יותר מבחינת חיבורים היות ויש לה 2 HDMI ורואים בה מעולה PS3 אבל בכבלים היא מאוד לא מוצלחת
היטאצי גם מעולה רואים בה אותו דבר PS3 כמו הסמסונג אבל כבלים רואים בה יותר טוב החיסרון היחידי שלה זה כניסת HDMI אחת
לי אישית יש את ה היטאצי וגם PS3 ורואים בה מעולה !!!! פשוט חלום רטוב מה גם שהיא מחוברת אצלי למחשב ואני משתמש בה כמסך מחשב נפרד לכל דבר
הדגמים כמובן הם SHARP WD1E
SAMSUNG R81
HITACHI LD9000TA2
ha_miki,
ההמלצה שלך מעט לוקה בחסר,היות ורוב מסכי הפלאסמה וה LCD כיום באים ברזולוציה תואמת HD READY,הבדל ברזולוציה יורגש אך ורק אם המעבר יהיה למסך FHD.
אגב מנסיון אישי שלי, לא מעט פעמים עם מגוון מסכים,קשה מאוד להשוות מסך LCD טוב מאוד, למסך פלאסמה איכותי,שכן,לצערי עדיין במשחקים בעלי קצב רענון מסך מהיר, מסכי ה LCD עדיין נחותים בזמן התגובה שלהם ממסכ פלאסה.
שם לב כי אומנם דברי נאמרים בהכללה היות ולא יצא לי לבצע בדיקה מקיפה לכלל המסכים המשווקים כיום,אולם זו תחושה שלא רק אני שותף לה.
ועל כן יש לקחת דבר זה בחשבון.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
לי יש את ה LG 42PT81 והיא מדהימה. דגם מתחת זה ה42PC51 והיא גם מעולה.
מאוד ממליץ לך לבדוק אותה (או את הPT81) לפני שאתה עושה החלטה.
אהבתי מאוד את השחורים שלה ואת איכות התמונה בחיבור כבלים
לי יש גם הארד דיסק מובנה להקלטת תכנים וחיבור USB אבל אני בטוח שתוכל להתמודד בלעדי זה.
לPC51 מקבלת אותו 1080P http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
מקווה שעזרתי
במקרה של PS3 הייתי נותן בכל מקרה עדיפות למסך LCD... לא הייתי לוקח סיכון בנוגע לסוגיית הצריבות. כל הדגמים שהועלו עד עתה בהחלט ראויים לבחינה.
עשה זאת בעצמך וגש להתרשם בחנויות השונות - עדיף לא לחפש קיצורי דרך.
סה"כ אם הוא משחק בואו נניח 3 שעות ביום כמה התמונה כבר סטטית ?המסכים מתחלפים ,יש תנועה כל הזמן ובואו נניח שיש כמה אלמנטים שלא זזים יותר מדי עדיין אני חושב שזה לא יגרום לצריבה בפרק זמן כה קצר יחסית למשחקים.