שוב וויסטה זוכה בתואר הנכסף

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #21 

שני מוצרי הדגל האחרונים מבית מיקרוסופט לא הצליחו להרשים אותי במיוחד. Vista אומנם עובדת במחשב אחד בבית ובמחשב בעבודה אבל אני כל הזמן מנסה למצוא צידוקים לשדרוג מ XP והאמת שאני לא מוצא. Office 2007 הוא אסון לגבי. החל מאובדן התפריטים (מזל שב 30$ אפשר לתקן את זה) וכלה בהסרה השרירותית של ייבוא קבצי Lotus 123 באקסל.

ה Media Center של Vista הוא כישלון ארגונומי. הוא נראה כאילו שנתנו ל 4 מתכנתים שונים את המשימה להוכיח שכל אחד מהם יותר חכם מהשני. ממשק מתחכם, מתוסבך, עמוס באפקטים שמסיחים יותר את הדעת מעוזרים למשתמש.

ניסיתי גם את Ubuntu. אחרי יומיים של "כיולים", הורדות והתאמות גיליתי שבעצם אני עושה עם המחשב בדיוק את מה שעשיתי עם XP רק שלהגיע לשם לקח לי חצי שבוע.

בקיצור, זה לא רק מיקרוסופט וזה לא רק Vista. כל התעשיה הזאת מוציאה "שדרוגים" ומוצרים שכבר הפסיקו להרשים אותי בתועלת שבהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

Catskinner כתב: ניסיתי גם את Ubuntu. אחרי יומיים של "כיולים", הורדות והתאמות גיליתי שבעצם אני עושה עם המחשב בדיוק את מה שעשיתי עם XP רק שלהגיע לשם לקח לי חצי שבוע.
...
וואו, כמה נכון :?
בקיצור, זה לא רק מיקרוסופט וזה לא רק Vista. כל התעשיה הזאת מוציאה "שדרוגים" ומוצרים שכבר הפסיקו להרשים אותי בתועלת שבהם
...
ובדיוק בגלל זה הם משנים כל הזמן את התוכנות, ונותנים להם תמיכה רק במערכת ההפעלה החדישה ביותר (DIRECTX10), וזה יוצר תלות בתוכנה חדשה! :x

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #23 

catskinner כתב:ניסיתי גם את Ubuntu. אחרי יומיים של "כיולים", הורדות והתאמות גיליתי שבעצם אני עושה עם המחשב בדיוק את מה שעשיתי עם XP רק שלהגיע לשם לקח לי חצי שבוע.
...
כן, עדין רחוקה משלמות לצערנו... אבל יש לה את היתרונות שלה. למשל שהיא בחינם. כן, גם XP שמורידים הוא בחינם, אני יודע. אבל אובונטו גם חוקית. אל תבין אותי לא נכון - אני משתמש בעיקר ב-XP ויש לי מחשב ישן עם אובונטו בשביל השעשוע מדי פעם. אני מקווה שיום אחד לינוקס תהיה מתחרה ראויה ל-windows.

בקשר לאופיס 2007 - אני דוקא ממש אוהב אותו ומההתחלה התלהבתי ממנו. אני משער שלא מתאים לכל אחד.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #24 

בקשר ל DirectX 10 שזה כבר נראה שכל פעם שיש טענות לגבי Vista מוציאים את הדחליל הזה מהארון, מנערים מעליו את האבק ומבקשים ממנו לתת הופעה חוזרת: http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=176533

מסכים עם הכותב ב 100%.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #25 

ובקשר ל Office 2007. כל יום אני מרגיש שאני עושה תחרות עם צוות הפתוח של מיקרוסופט בלראות אם הם פוגעים בול וב Ribbon יש לי באמת את הפקודות שאני צריך באותו הרגע. אתם יודעים מה? הם לא מצליחים לפגוע ולי נמאס לשחק ב 21 שאלות כדי לאתר איפה לעזאזל הם דחפו הפעם את הפקודה שאני צריך כרגע.

ובתור אחד שכל יום צריך להתמודד עם קבצים של 123 שמגיעים אלי מארה"ב אז הורדת אפשרות הייבוא היא באמת מכה. אני חייב להיכנס ב RDP לשרת ה TS שלנו, להפעיל שם את Office 2003 כדי לפתוח את הקובץ, לשמור אותו בשרת הקבצים בפורמט של Excel ולפתוח אותו שוב במחשב השולחני. ממש חסך לי עבודה השדרוג הזה... :roll:

kobyb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 763
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #26 

ישנה אפשרות להתקין 2003 ו-2007 Side by side.
There is no spoon

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #27 

אני קניתי מחשב עם ויסטה ביוני וקיבלתי אופיס 2007 ל3 חודשים. עד שהתחלתי להיות טוב במשחק ש Catskinner מתאר, נגמרו ה 3 חודשים.
החלטנו בחברה לא לקנות אופיס בכלל והתקנתי Open Office. איזה יופי !
נכון, תמצאו פיצ'רים שלא קיימים בOO , אבל מי בכלל צריך אותם. כל מה שאני צריך בוורד אקסל ופאורפוינט קיים, ואגב באקסל, אני די Power user . יש אף יתרונות למתקדמים, באקסל שלהם ניתן לכתוב מקרואים גם ב VBA, אך גם בפייתון ועוד כמה.
משה

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8133
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 474 פעמים

שליחה #28 

Eyal_W כתב:אתר CENT דירג את וויסטה כמוצר הגרוע ביותר בכל הזמנים
http://crave.cnet.co.uk/gadgets/0,39029 ... -10,00.htm
...
עם כל הכבוד,
הם קצת נסחפו לא ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

Catskinner כתב:בקשר ל DirectX 10 שזה כבר נראה שכל פעם שיש טענות לגבי Vista מוציאים את הדחליל הזה מהארון, מנערים מעליו את האבק ומבקשים ממנו לתת הופעה חוזרת: http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=176533
מסכים עם הכותב ב 100%.
...
לא באתי להגיד שזה מחייב, שהDX10 שווה משהו ואני חייב אותו, פשוט רציתי להראות שזאת דרך שהם מנסים לכפות את הVISTA על אנשים, גם אם זה מטופש כרגע לעבור לDX10...

isotoper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 618
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #30 

הסיבה היחידה שהתקנתי ויסטה היא המדיה סנטר הטוב שלה , אחרת אין שום סיבה להתקין את המפלצת זוללת המשאבים הלא הגיונית הזו המכונה חלונות ויסטה.

** Catskinner , בעניין עיצוב התפריט הראשי, נכון שלא ברור למה הם מתעקשים על תמונות וסרטים באותה קטגוריה, אבל זה כל הביג דיל ?
לדעתי הם לוקחים את נושא הידידות למשתמש והארגונומיה בהליכה, אז אין כאן קייס.
תן לי משהו אחד שעובד יותר יפה ונקי ואני ילך ויקנה אותו (סליחה אלך ואקנה :lol: ).

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #31 

מה לגבי MAC OS?
אף אחד לא דיבר עליו בשירשור הזה...
הוא מספק את הצרכים שלכם?
יצא לי לעבוד עליו איזה 10 דקות השבת הזו, והוא הרשים אותי לטובה.

אבל ל HTPC השילוב של XP+SAGETV או XP+MEDIA PORTAL הוא מעולה.
המערכת שלי היא מעבד AMD 2500+ גיגה זיכרון , 500G דיסק, 2 כרטיסי PVR-150, וכרטיס לווין אחד.
המערכת טפו טפו , לעולם לא קורסת!
חיסרון אחד שלה זה קבצי HD - אבל גם ככה זה מחובר לטלוויזיה 21 אינץ ישנה אז זה לא משנה לי.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #32 

המדיה סנטר (או איך שלא קוראים לו שם) שנמצא ב-OSX של Apple הוא פשוט יפהפה, ולוקח את המדיה סנטר של ויסטה בהליכה מבחינת עיצוב.
אבל אין לי מושג לגבי היכולות והנוחות שלו ב-PVR ו-Live TV.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #33 

אפשר להתקין SAGETV על MAC OS

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

אבל בכל זאת, הבעייה עם MAC זה גם חוסר תמיכה בהרבה יישומים - ואני אישית לא מצליח להסתדר עם כפתור אחד בעכבר... :roll:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #35 

דווקא יש לעכבר שני כפתורים, וברירת המחדל היא ששני הכפתורים הם כמו כפתור אחד מבחינת הפונקציונליות. אפשר לשנות את זה ואז יש גם, בדומה ל-Windows, קליק ימני על העכבר שפותח תפריט קטן.

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

pixies כתב:דווקא יש לעכבר שני כפתורים, וברירת המחדל היא ששני הכפתורים הם כמו כפתור אחד מבחינת הפונקציונליות. אפשר לשנות את זה ואז יש גם, בדומה ל-Windows, קליק ימני על העכבר שפותח תפריט קטן.
...
לא ידעתי!
נו טוב, עבר זמן מאז שנגעתי במק מחוץ למקדונלדס... :wink:

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”