שוב וויסטה זוכה בתואר הנכסף
אתר CENT דירג את וויסטה כמוצר הגרוע ביותר בכל הזמנים
http://crave.cnet.co.uk/gadgets/0,39029 ... -10,00.htm
http://crave.cnet.co.uk/gadgets/0,39029 ... -10,00.htm
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 286
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
דווקא התקנתי ויסטה אולטימייט (64ביט) על המחשב החדש, ואין תלונות.
הכל רץ יפה וחלק.
במיוחד CRYSIS עם DIRECTX10, מדהיםםםםםםםםםם.
לשחק במשחק הזה ב LCD 40 בסלון.... אחחחחחח. לשמוע את היריות במערכת קולנוע בייתית, עם הבומים בסאב....... תענוג.
הכל רץ יפה וחלק.
במיוחד CRYSIS עם DIRECTX10, מדהיםםםםםםםםםם.
לשחק במשחק הזה ב LCD 40 בסלון.... אחחחחחח. לשמוע את היריות במערכת קולנוע בייתית, עם הבומים בסאב....... תענוג.
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

אני גר בבית פרטי, אין לי שכנים ברדיוס של כמה מטרים ממני, אין מצב שמישהו שומע את הבומים.דודיפלצת כתב:מה קישקוש? שויסטה מערכת הפעלה גרועה או ש-almog12345 מעיר את שכניו עם בומים מקרייסיס?aloni כתב:סתם קישקוש......
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

אם תוכל להגיד לי איזה צרות חווית ממנה, כי באמת התקנתי את המערכת, ולא נתקלתי באיזושהי בעיה.דודיפלצת כתב:אה...[צוחק בקול]
לגבי מערכת ההפעלה כמובן...
כבר תכננתי לחבור אליך ולהוקיע את almog12345 כשקרן חסר תקנה סתם בשביל הכיף.
![]()
אני דוקא ממתנגדי ויסטה ומחכה ל-SP1 בתקווה שזה ישפר משהו. בינתיים חווינו רק צרות ממנה....
אתה מתכוון לתאימות עם דרייברים מסויימים? או מה?
אני גם התלבטתי מאוד אם לחכות ל SP1 או לא, אבל אני רואה שאין סיבה ממשית לחכות, אין באגים שנתקלתי בהם, אני באמת לא יודע למה כולם נרתעים מהמערכת.
אולי המחשב שלכם\שלהם חלש ואינו עומד בדרישות המערכת ומשם נובעת הבעיה (?).
עצם העובדה שמוכרים מחשבים ניידים ש"לא מספיק חזקים", שאי אפשר לשדרג אותם, עם ויסטה שלא יכולה לרוץ עליהם - זאת כבר בעיה.
אבל אני מדבר על דברים פשוטים - למשל כשבטעות לחצתי על איזה קובץ והתחלתי לכווץ אותו לזיפ, לחצתי ביטל וזה פשוט נתקע. אותו דבר עם העתקה. התקנת מדפסת היתה פשוט סיוט בכמה מקרים. שלא נדבר על ה-UAC הדבילי הזה.
אה, ואני גם לא יודע איך להראות thumbnails בתיקיה של התמונות!
חוץ מ-DX10 ויסטה לא נתנה לי כלום ואני בכלל לא משחק, אז מה יש לי לעשות איתה?
דוקא אחת המגמות לאחרונה היא השמשת מחשבים ישנים יותר לשימושים משרדיים במקום לקנות חדש. בגלל שאין לי אלטרנטיבה טובה מבית מיקרוסופט אני מתקין אובונטו שרצה על מחשבים ישנים לא רע.
אבל אני מדבר על דברים פשוטים - למשל כשבטעות לחצתי על איזה קובץ והתחלתי לכווץ אותו לזיפ, לחצתי ביטל וזה פשוט נתקע. אותו דבר עם העתקה. התקנת מדפסת היתה פשוט סיוט בכמה מקרים. שלא נדבר על ה-UAC הדבילי הזה.
אה, ואני גם לא יודע איך להראות thumbnails בתיקיה של התמונות!
חוץ מ-DX10 ויסטה לא נתנה לי כלום ואני בכלל לא משחק, אז מה יש לי לעשות איתה?
דוקא אחת המגמות לאחרונה היא השמשת מחשבים ישנים יותר לשימושים משרדיים במקום לקנות חדש. בגלל שאין לי אלטרנטיבה טובה מבית מיקרוסופט אני מתקין אובונטו שרצה על מחשבים ישנים לא רע.
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

שני הטיעונים שלך של "בטעות" ו "לא יודע" לא שיכנעו אותי לרדת מהויסטה...
הממשק והתצוגה שווים את "שני הבעיות" האלה...
וכמובן המשחקים והסרטים שרצים עליו..
וכמובן המשחקים והסרטים שרצים עליו..
לא ניסיתי לשכנע אותך להסיר את הויסטה. תחגוג עליה כאוות נפשך.almog12345 כתב:שני הטיעונים שלך של "בטעות" ו "לא יודע" לא שיכנעו אותי לרדת מהויסטה...
וכמובן המשחקים והסרטים שרצים עליו.....
אם איכפת לך מהממשק (איזה ממשק בדיוק?) והתצוגה (מה שהכי פחות מעניין אותי) אז בסדר...
הסרטים שרצים על ויסטה? איזה סרטים רצים על ויסטה?
מוגזם בהחלט, למרות שתוכן המאמר נכון, אבל הדירוג מוגזם.Eyal_W כתב:אתר CENT דירג את וויסטה כמוצר הגרוע ביותר בכל הזמנים
http://crave.cnet.co.uk/gadgets/0,39029 ... -10,00.htm...
אני עם ויסטה בלית ברירה, זה בא עם המחשב ולא בראש שלי להחליף.
אז יש פה ושם בעיות, לא בצורה משמעותית יותר מXP.
השורה התחתונה: אני חצי שנה עובד עם זה בלי שום בעיה מהותית.
משה
בפירוש אסור להתקין ויסטה על מחשב בלי המשאבים המתאימים.iziko כתב:אלמוג מה פרטי המחשב שלך שמריץ ויסטה?
אחרי הכל לא לכולם יש כסף או רצון להשקיע במחשב במיוחד שהמחשב בעיקרו מיועד למדיה סנטר וכ"ו......
זה בהחלט מינוס של ויסטה אבל זה דבר שמפורסם מראש.
בגדול, זה היה אותו סיפור בעבר עם מערכות של MS, אין חדש תחת השמש.
אין שום סיבה (חוץ מאולי מקרים מאוד מיוחדים) לשדרג מחשב קיים מXP לויסטה.
משה
אבל באמת - מה מקבלים מלהתקין אותה? חוץ מ-DX10 אני מתכוון.
אני חושב שהיה שיפור ענק בין 98 ל-2000 למשל. בין 2000 ל-XP היה שיפור יחסית קטן כי סך הכל מערכות ההפעלה די דומות.
מה מקבל מישהו שמתקין ויסטה?
אני חושב שהיה שיפור ענק בין 98 ל-2000 למשל. בין 2000 ל-XP היה שיפור יחסית קטן כי סך הכל מערכות ההפעלה די דומות.
מה מקבל מישהו שמתקין ויסטה?
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
לא הרבה ואולי לא בכלל, תלוי בהשקפה.דודיפלצת כתב:אבל באמת - מה מקבלים מלהתקין אותה? חוץ מ-DX10 אני מתכוון....
אותו דבר אפשר להגיד על המון מוצרים שאתה מחליף, מתחומים אחרים.
מכאן ועד להפוך את זה למוצר גרוע של כל הזמנים, הדרך ארוכה.
משה
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

השקעתי במחשב HTPC לסלון, רוב הסכום (6000) הלך על המארז והמאווררים.iziko כתב:אלמוג מה פרטי המחשב שלך שמריץ ויסטה?
אחרי הכל לא לכולם יש כסף או רצון להשקיע במחשב במיוחד שהמחשב בעיקרו מיועד למדיה סנטר וכ"ו......
אבל המעבד E6750 - אלף שקל, זכרונות 2 ג'יגה 667 קורסאייר 340 שקל בערך, הארדיסק 500 ג'יגה. כרטיס מסך 8600GTS (שגם כרטיס מסך חלש בהרבה יכול להריץ ויסטה) (כדי להריץ משחקים כבדים כמו קראייסיס, וסרטי היידפינישן).
וזהו, לא ביגדיל.
נראה לי פשוט ל 70% מהאוכלוסיה יש פוביה מהויסטה.
אני מודה בפה מלא, תמצאו פה שישורים שלי שאני מתלבט בין אקס פי לויסטה כי גם אני שמעתי דברים לא טובים על ויסטה... אבל וללה... עובד יפה וחלק.
(התקנתי ויסטה 64ביט בעברית כי זה הדיסק שהיה לי זמין באותו רגע, עד עכשיו אין לי מושג מה ההבדל בינו לבין 32ביט, אבל אין בעיות, כל התוכנות שתומכות בויסטה תומכות גם ב 64).
אני לא מסכים איתך בנוגע ליציבות. בינתיים שמעתי מחברים רק דברים רעים.aloni כתב:בערך אותו שיפור כמו המעבר מ- 2000 ל- XP.
קצת ממשק יותר יפה, קצת יציבות (כן יציבות), קצת בטיחות והרבה מדיה סנטר....
עוד תופעה שנתקלתי בה היא התחממות של המחשבים הניידים.
אמנם אין לי HTPC - אבל למה לא להתקין LINUX וזהו?
יציבות בטוח תקבלו, אם אתם רוצים ממשק יפה תתקינו beryl או באובונטו החדש יש compiz fusion שלא התנסיתי בו אבל הוא אמור לרשת את ה-beryl.
ואני זוכר שבזמנו קראתי את הסקירה על תוכנות המדיה סנטר של droren והיתה גם תוכנה ללינוקס, לא?
וכמובן - הרצה על מחשבים חלשים יחסית.
מה שבטוח - הוא לא יותר גרוע מווינדוס Me...moco כתב:לא הרבה ואולי לא בכלל, תלוי בהשקפה.
אותו דבר אפשר להגיד על המון מוצרים שאתה מחליף, מתחומים אחרים.
מכאן ועד להפוך את זה למוצר גרוע של כל הזמנים, הדרך ארוכה....