rxv559 או avr235 שמעתם? מה דעתכם?
שלום חברים..
לאחר שמצאתי סוף סוף זמן בשביל לחפש ולשמוע קצת רסיברים בשוק, איך לומר.. נדהמתי משניהם. הייתי בגישה של דנון עד אתמול אז עכשיו התמונה קצת השתנתה.
לשניהם יש סאונד מעולה (,rxv559,avr235), ובאמת שלא יודע מה כדי. בתור מגבר שישמש 60% מוזיקה 40% סרטים וכדומה, על מה הייתם הולכים?
תודה!
לאחר שמצאתי סוף סוף זמן בשביל לחפש ולשמוע קצת רסיברים בשוק, איך לומר.. נדהמתי משניהם. הייתי בגישה של דנון עד אתמול אז עכשיו התמונה קצת השתנתה.
לשניהם יש סאונד מעולה (,rxv559,avr235), ובאמת שלא יודע מה כדי. בתור מגבר שישמש 60% מוזיקה 40% סרטים וכדומה, על מה הייתם הולכים?
תודה!
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
בודאי, ההארמן נותן לך סוראונד מצוין. ההגברה המשובחת שלו היא ללא כל קשר. לדעתי הימאהה נופל ממנו בהרבה - גם באיכות סאונד וגם באיכות הגברה. אם יש עדיפות לימאהה אז זה בפרוססינג שמעט יותר משוכלל והדמיות שונות של אולמות קונצרטים וכו/
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

Logic 7 זה לא פיתוח של הארמן כי אם של חברת היי-אנד אחות בשם פוסגייט. LOGIC 7 יצא לפני DPL2 וכיום פחות משמעותי כי לדעתי DPL2 לא פחות איכותי ממנו.
All Channel Stereo זה דבר אחר לגמרי. במקרה זה אין פרוססינג ופשוט כל הרמקולים בצד ימין מקבלים את אותה האינפורמציה כנ"ל כלפי הרמקולים בצד שמאל. לדעתי להארמן אין את זה וטוב שכך כי אני מעולם לא מוכן לשמןע VOCAL המגיע מהרמקולים האחוריים.
All Channel Stereo זה דבר אחר לגמרי. במקרה זה אין פרוססינג ופשוט כל הרמקולים בצד ימין מקבלים את אותה האינפורמציה כנ"ל כלפי הרמקולים בצד שמאל. לדעתי להארמן אין את זה וטוב שכך כי אני מעולם לא מוכן לשמןע VOCAL המגיע מהרמקולים האחוריים.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
לרסיברים של הרמן קארדון כן יש מצב שנקרא 5 CHANNEL STEREO,שמשכפל את אות
הסטריאו לכל הרמקולים שמחוברים אליו.יש לי שני רסיברים שלהם וניסיתי את המצב הזה-
לדעתי הוא טוב בעיקר לניגון מוזיקה במסיבות בבית..אבל לא להאזנה ממוקדת/אודיופילית..
ולוג'יק 7 הוא בכלל מצב DSP שמיועד למקורות סטריאופוניים והפיכתם לרב ערוציים (סוראונד) בדומה לפרולוג'יק 2 או DTS NEO.אגב לוג'יק 7,מי שאחראית לפיתוח שלו זאת
לא לקסיקון?
הסטריאו לכל הרמקולים שמחוברים אליו.יש לי שני רסיברים שלהם וניסיתי את המצב הזה-
לדעתי הוא טוב בעיקר לניגון מוזיקה במסיבות בבית..אבל לא להאזנה ממוקדת/אודיופילית..
ולוג'יק 7 הוא בכלל מצב DSP שמיועד למקורות סטריאופוניים והפיכתם לרב ערוציים (סוראונד) בדומה לפרולוג'יק 2 או DTS NEO.אגב לוג'יק 7,מי שאחראית לפיתוח שלו זאת
לא לקסיקון?
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תנחומי.
לא בגלל שזה מגבר רע להפך.
אלא שאתה מושפע מהטעם של אחרים פה שהנסיון והידע שלהם לא מוכח ולא אומר שהם אפילו שומעים מוזיקה שדומה לשלך.
לך תשמע לבד, על אותו רמקול. מי שיותר זול ונשמע יותר טוב תקנה.
מה שחשוב זה לעשות כיוונון ווליומים ולבקש מהמוכר לעשות לך מבחן עיוור עם עיניים עצומות.
לא בגלל שזה מגבר רע להפך.
אלא שאתה מושפע מהטעם של אחרים פה שהנסיון והידע שלהם לא מוכח ולא אומר שהם אפילו שומעים מוזיקה שדומה לשלך.
לך תשמע לבד, על אותו רמקול. מי שיותר זול ונשמע יותר טוב תקנה.
מה שחשוב זה לעשות כיוונון ווליומים ולבקש מהמוכר לעשות לך מבחן עיוור עם עיניים עצומות.
- danlior
- חבר מכור קשה

orii, אורי צודק. אמרתי את דעתי שבנויה על הטעם האישי שלי. אולי אקוסטיקות של אנהיים סטדיום והבודוקאן יעשו לך את זה. בזה אין תחליף לימאהה. ההארמן מאוד עוצמתי ופאנצ'י אך שמרן עם פרוססינג מאופק ובסיסי.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
אורי, אם תשים לב אני שאלתי לגבי מצבי שמע, לגבי איך הוא נשמע (לטעמי) כבר החלטתי ברגע ששמעתי אותו.
אין שום ספק שהימאהה איכותי גם הוא. באמת שההתלבטות לא פשוטה.
ותאמינו לי חברה בדקתי עם המוכר במשך שעה את שני הדגמים הנ"ל, יצאתי מהחנות.. ולא יודע איך לומר, ממש אהבתי את שניהם.
והיה נחמד/עוזר לשמוע דעות של חברים כאן.
זאת הייתה המטרה
לא כך?
אין שום ספק שהימאהה איכותי גם הוא. באמת שההתלבטות לא פשוטה.
ותאמינו לי חברה בדקתי עם המוכר במשך שעה את שני הדגמים הנ"ל, יצאתי מהחנות.. ולא יודע איך לומר, ממש אהבתי את שניהם.
והיה נחמד/עוזר לשמוע דעות של חברים כאן.
זאת הייתה המטרה
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ציטוט:
תודה!
לגבי מצבי DSP אני לא חושב שיש מצב שלהארמן יש יותר מימאהה.
אגב כמעט כל מגבר מ 8-9 שנים האחרונות של ימאהה בא עם CIRCLE 5 שזה כל הרמקולים מנגנים סטריאו(אפילו שזה משפט פרדוקסלי מה שכתבתי).
תודה!
לגבי מצבי DSP אני לא חושב שיש מצב שלהארמן יש יותר מימאהה.
אגב כמעט כל מגבר מ 8-9 שנים האחרונות של ימאהה בא עם CIRCLE 5 שזה כל הרמקולים מנגנים סטריאו(אפילו שזה משפט פרדוקסלי מה שכתבתי).