מקלדת IR ללא מקלט - יש רעיונות איך להפעיל?
חבר הביא לי מקלדת IR מאד נחמדה ישנה אך ללא המקלט שלה.
היש לי היום מקלט מקורי של המדיה סנטר, ורואים שהוא קולט את האות של המקלדת ברגע שלוחצים על האותיות - אבל סוג השדר שונה לכן הוא לא מפרש את השדר של מקשי האותיות וכ'ו..
ניסיתי לעבוד עם HIP וכל אלה.. אבל בשביל לקנפג משהו מולט המקלט המקורי של מדיה סנטר צריך דרייבר חילופי שהוא עדיין לא מעודכן למקלטים החדשים המיועדים לVista (eHome Interface משהו כזה)
יש לכם רעיון איך להשתמש במקלדת?
חבל שהיא עומדת לא בשימוש
היש לי היום מקלט מקורי של המדיה סנטר, ורואים שהוא קולט את האות של המקלדת ברגע שלוחצים על האותיות - אבל סוג השדר שונה לכן הוא לא מפרש את השדר של מקשי האותיות וכ'ו..
ניסיתי לעבוד עם HIP וכל אלה.. אבל בשביל לקנפג משהו מולט המקלט המקורי של מדיה סנטר צריך דרייבר חילופי שהוא עדיין לא מעודכן למקלטים החדשים המיועדים לVista (eHome Interface משהו כזה)
יש לכם רעיון איך להשתמש במקלדת?
חבל שהיא עומדת לא בשימוש
- DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מצטרף לשאלה. יש לי שלט של מדיה סנטר ללא מקלט שקיבלתי. האם יש מקלטים אחרים תואמים שאפשר לחבר למחשב? אני לא זקוק לבלאסטר. הבעיה היא שחנויות מוכרות את השלט והמקלט ביחד, וזה לא זול. ואין אפשרות לרכוש רק את העינית המקורית של מייקרוסופט.
עצות יתקבלו בברכה, תודה.
עצות יתקבלו בברכה, תודה.
1. ניתן להשתמש במקלט IR אוניברסאלי כמו ה-USB-UIRT (מחירו עם משלוח לארץ כ-65-70$ כך שיכל להיות שזה בכלל לא משתלם).
2. אפשר לנסות לחפש את המקלט בלבד של השלט של מיקרוסופט ב-EBAY. בזמנו היו שמכרו את המקלט בלבד ללא השלט.
אורן.
2. אפשר לנסות לחפש את המקלט בלבד של השלט של מיקרוסופט ב-EBAY. בזמנו היו שמכרו את המקלט בלבד ללא השלט.
אורן.
- DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
תודה על התגובה. אני אחפש.
מצאתי גם את החבר'ה האלה, אבל לא נראה שהם מוכרים איפשהוא את המקלטים בלבד. הם היחידים שמצאתי שתומכים גם ב RC6:
http://www.aimpro21.com/
מצאתי גם את החבר'ה האלה, אבל לא נראה שהם מוכרים איפשהוא את המקלטים בלבד. הם היחידים שמצאתי שתומכים גם ב RC6:
http://www.aimpro21.com/