2 שאלות לגבי HTPC. אחת קשורה ל VIDEO FOLDERS

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אם אני משאיר את ה HTPC דלוק, הוא נכבה לאחר כמה שעות. האם זאת הגדרה ב ווינדוס ויסטה? אם כן אז איך משנים את זה?

מותקן לי על ה HTPC תוכנת MCE. העברתי סרט לכונן D, אני מוסיף את כונן D כוידאו FOLDER וכשאני משחק בתפריט אני לא רואה את הסרט שיש שם. מה יכולה להיות הבעיה?

יש לי בעית ריצוד במקרן. במחשב האישי שלי אני פשוט מגשנה ב REFRESH RATE ל 75 או 85 וזה מסדר. כרגע יש לי בהגדרות רק 60. מישהו נתקל ומכיר? כמו כן אני לא חושב שאני רואה ממש חד את הכתוב בשולחן העבודה ובאתרי האינטרנט, האם יש עוד משהו ששכחתי לקנפג?

תודה רבה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אתה בטח עובד עם vista בעברית כך שאני לא יכול לכוון אותך בדיוק.

1. כן. אפשרויות צריכת החשמל והכיבוי האוטומאטי נמצאים בלוח הבקרה. חפש ותמצא.

2. אם יש לך 2 דיסקים וטתה שומר את כל המדיה שלך על הדיסק השני הכי פשוט להעביר את כל ספריית המסמכים שלך לכונן השני. הדרך לעשות זאת היא ללחוץ על כפתור ההתחלה כדי לפתוח את התפריט הראשי של vista. תאתר בחלק השמאלי את הקישור למסמכים. תעשה עליו קליק ימני וגש ואפשרויות שלו. צריכה להיות שם לשונית בשם "מיקום" ובה תוכל להגדיר באיזה דיסק אתה רוצה שספריית המסמכים תישמר.

3. אם אתה רואה את הסרטים דרך ה Media Center כדאי שתדע שהתמוגה עוברת אוטומאטית ל 60Hz ללא קשר למה שהגדרת עבור שולחן העבודה. יש תוסף בשם MCE Customizer המאפשר לשנות את זה.

4. אם הבעיה הכללית היא שאתה לא מצליח לשנות את מהירות הסריקה כשאתה מחובר למקרן, כנראה שמערכת ההפעלה לא מצליחה לזהות את המקרן נכון. חפש באתר היצרן אם יש לו דרייבר או קובץ INF שמסדיר את זה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

תודה

למה אתה חושב שאני משתמש בויסטה עברית? אני מתכנת במקצועי. לא מכיר מתכנתים שמשתמשים בווידוס עברית. לא בבית ולא בעבודה :-)

1) אני אחפש

2) למה צריך להעביר את ספריית המסמכים?

3) אני אבדוק את זה

4) אני אחפש. תודה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

כי ספריית הסרטים נמצאת תחת המסמכים. אתה גם יכול להעביר רק את ספריית הווידאו או/ו המוזיקה באותה שיטה. היתרון הוא שההעברה גם מבצעת את השינויים ב registry כדי שוויסטא תדע איפה לחפש.

למה בכלל לעשות את זה? כי זה הופך את החיים להרבה יותר פשוטים כשהמדיה נמצאת על דיסק נפרד, בעיקר כשרוצים לשדרג או לפרמט מחדש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

הבנתי. עשיתי איזה WORKAROUND. עשיתי MOUNT לכונן D מסיפריית הוידאו תחת היוזר שלי. עובד בינתיים.
לגבי התשובה שנתת לי, זאת לא היתה השאלה. ברור לגמרי שבמחשב צריכים להיות לפחות שני פרטישנים ושמערכת ההפעלה תהיה על פרטישן בודד.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”