המלצה על DVD עם HDMI
שלום,
שי לי LCD עם כניסה של HDMI ואני רוצה לקנות DVD כדי להנות מהאיכות של ה LCD.
איזה DVD מומלץ בסכום של עד 600-700 ש"ח(אפשר יותר)
חשוב לי שהוא יקרא כתוביות בעברית בלי שום בעיה , ושיוכל להקרין במלוא האיכות סרטים עם סיומת של MKV (באיכות של 1080P) , מאחר ושמתי לב שכל הסרטים שמורידים באיכות של HD הם עם סיומת כזאת ואלא אם אפשר לעשות המרה לסיומת של AVI או משהו כזה אז אני צריך DVD שיתמוך בו.
תודה רבה
שי לי LCD עם כניסה של HDMI ואני רוצה לקנות DVD כדי להנות מהאיכות של ה LCD.
איזה DVD מומלץ בסכום של עד 600-700 ש"ח(אפשר יותר)
חשוב לי שהוא יקרא כתוביות בעברית בלי שום בעיה , ושיוכל להקרין במלוא האיכות סרטים עם סיומת של MKV (באיכות של 1080P) , מאחר ושמתי לב שכל הסרטים שמורידים באיכות של HD הם עם סיומת כזאת ואלא אם אפשר לעשות המרה לסיומת של AVI או משהו כזה אז אני צריך DVD שיתמוך בו.
תודה רבה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46342
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
shai25, על מנת לנגן קבצים מסוג אלו שציינת, תוכל לעשות זאת כיום בעזרת מזרימי-מדיה כגון ה TViX 4100 (המון מידע בפורום) או HTPC.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תוספת למה שגיא רשם
2000-2500 ש"ח הינו התקציב ל TViX 4100 בארץ.
4000 ש"ח וצפונה עבור HTPC הגון.
2000-2500 ש"ח הינו התקציב ל TViX 4100 בארץ.
4000 ש"ח וצפונה עבור HTPC הגון.
אז לפי מה שאני מבין פשוט עדיף למצוא דרך לחבר את המחשב ל LCD לרסיבר.
זה פשוט מדהים המחשב שלי יושב בחדר אחר ובשביל לחבר אותו אני צריך כבלים באורך 10 מ' וכל פעם שאני חושב שאני מוצא רעיון אלטרנטיבי מסתבר שאו שהוא ממש יקר (כמו פה שזה תכלס לקנות מחשב רק בשביל זה) או שלא פרקטי.
תודה על העזרה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

shai25, אולי אתה מתכוון כי חיבור מחשב למסך כאשר שניהם נמצאים בחדרים שונים הינו פתרון זול יותר לעומת רכישה של מזרים-מדיה או HTPC.
מבחינת שליטה ונוחות - פתרון זה נמצא בתחתית הרשימה.
מבחינת שליטה ונוחות - פתרון זה נמצא בתחתית הרשימה.
יותר זול ברור (ובסופו של דבר כסף זה גם מרכיב חשוב) אבל לא בהכרח שמבחינת שליטה ונוחות זה לא פתרון טוב,
ראיתי כאן את המקלדת של XGENE שלפי מה שקראתי לא יהיה לא בכלל בעיה עם המרחק בין הסלון והחדר עבודה ככה שמבחינת שליטה בעזרת המקלדת הזאת זה יהיה נהדר.
בנוסף לפי דעתי זה די טוב לחבר מחשב חזק לLCD כי זה מוסיף גם אפשרויות של למשל להריץ משחקים על ה LCD.
הבעיה היא רק הכבלים , כבל של DVI-HDMI טוב (300 ש"ח מהיפרטרוניקס)כבר מצאתי אבל כבל באורך 10 מ' אופטי זה כבר די סרט , אני חושב אולי לקנות כ.קול למחשב עם יציאה קואקסיאלית במידה ואני ימצא כבל קואקסיאלי טוב במחיר סביר(נגיד גם 300 ש"ח) באורך 10 מ'.
ראיתי כאן את המקלדת של XGENE שלפי מה שקראתי לא יהיה לא בכלל בעיה עם המרחק בין הסלון והחדר עבודה ככה שמבחינת שליטה בעזרת המקלדת הזאת זה יהיה נהדר.
בנוסף לפי דעתי זה די טוב לחבר מחשב חזק לLCD כי זה מוסיף גם אפשרויות של למשל להריץ משחקים על ה LCD.
הבעיה היא רק הכבלים , כבל של DVI-HDMI טוב (300 ש"ח מהיפרטרוניקס)כבר מצאתי אבל כבל באורך 10 מ' אופטי זה כבר די סרט , אני חושב אולי לקנות כ.קול למחשב עם יציאה קואקסיאלית במידה ואני ימצא כבל קואקסיאלי טוב במחיר סביר(נגיד גם 300 ש"ח) באורך 10 מ'.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ללא קשר לסיומת של קבצים כזו או אחרת,ofershap כתב:לא קיים נגן DVD שיודע לקרוא קבצי MKV....
לא קיים נגן DVD שיכול לקרוא קובץ כלשהו שהרזולוציה האופקית שלו היא יותר מ PAL.
( 576 שורות ).
זה שאתה קונה DVD עם HDMI לא אומר שאתה יכול לקרוא קבצי HD.
כבר טענתי בעבר שהמוצר הזה ( DVD+HDMI ) הוא מוצא כלאיים שאין כל הגיון ברכישתו.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי