מגן מחשוב נגד ברקים, תנודות מתח והפסקות חשמל
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
אני בספק רב אם האחריות בכלל מכסה פגיעת ברק...
אני בדעה שאם קונים ציוד אודיו/וידאו בכמה אלפי שקלים או עשרות אפילו,כדי להשקיע בלוח החשמל מתקן רציני והם נותנים את הפתרונות הללו,כמו למתקנים בטחוניים או רגישים אחרים.
לי אישית נשרף ממיר וטלוויזיה ממכת ברק.זה נדיר אבל זה קורה.אני לא מקנא במישהו שקונה מסך יקר או ציוד אחר וזה יקרה לו.
מה דעתכם???
לי אישית נשרף ממיר וטלוויזיה ממכת ברק.זה נדיר אבל זה קורה.אני לא מקנא במישהו שקונה מסך יקר או ציוד אחר וזה יקרה לו.
מה דעתכם???
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
-
biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
כמו למתקנים ביטחוניים או רגישים?XEON כתב:אני בדעה שאם קונים ציוד אודיו/וידאו בכמה אלפי שקלים או עשרות אפילו,כדי להשקיע בלוח החשמל מתקן רציני והם נותנים את הפתרונות הללו,כמו למתקנים בטחוניים או רגישים אחרים.
מה דעתכם???...
מדובר פה, נראה, בעלויות כלל לא קטנות..
על כמה בכלל מדובר?
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
-
biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
ביטוח התכולה לא אמור להיות יקר מידי
בניגוד אליך (ולכולנו בעצם) שלנו זה 100% הם עובדים על הסתברויות + פרמיה סבירה
ואפילו אם הם יוסיפו פרמיה לא לחלוטין סבירה (מה שסביר להניח קורה בשוק קטן כמו שלנו , שוק שבשנים האחרונות עוד קטן)
זה עדיין יותר זול.
מה שכן, במקרים של דברים בעלי ערך רגשי או סתם קשים להשגה, ביטוח סביר לא מסוגל לתת פיצוי אמיתי
בניגוד אליך (ולכולנו בעצם) שלנו זה 100% הם עובדים על הסתברויות + פרמיה סבירה
ואפילו אם הם יוסיפו פרמיה לא לחלוטין סבירה (מה שסביר להניח קורה בשוק קטן כמו שלנו , שוק שבשנים האחרונות עוד קטן)
זה עדיין יותר זול.
מה שכן, במקרים של דברים בעלי ערך רגשי או סתם קשים להשגה, ביטוח סביר לא מסוגל לתת פיצוי אמיתי
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
לא משהו רציני...biss כתב:כמו למתקנים ביטחוניים או רגישים?XEON כתב:אני בדעה שאם קונים ציוד אודיו/וידאו בכמה אלפי שקלים או עשרות אפילו,כדי להשקיע בלוח החשמל מתקן רציני והם נותנים את הפתרונות הללו,כמו למתקנים בטחוניים או רגישים אחרים.
מה דעתכם???...
מדובר פה, נראה, בעלויות כלל לא קטנות..
על כמה בכלל מדובר?...
יש לו איזה כור קטנצ'יק בדירה