4306 FIRMWARE UPDATE - חצי התקפת לב...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #1 

שמעתי שלרסיבר שלי יש עדכון תוכנה שלא משוחרר באופן פומבי משום מה.

מחקר ארוך ב-AVSFORUM והתברר לי איפה מורידים את זה, ומה זה מוסיף

לצערי זה לא כולל את אחד השיפורים שאני הכי זקוק להם - תמיכה ב-WMA PRO דרך חיבור TOSLINK :( האם בכלל מישהו יודע אם יש רסיבר שכן תומך בזה היום (וגם ב-AAC?)

כל מני שיפורים קטנים, כולל באיכות הסאונד (תוכנה משופרת של DSP) ושל ה-INTERNET INTERFACE.

בקיצור אתמול החלטתי לעשות את הצעד, חיברתי את הלפטופ והתחלתי לשדרג.

ההוראות קלות לביצוע, אבל באמצע השדרוג פתאום התוכנה של השדרוג החליטה שהיא סיימה. התוצאה? אי אפשר היה לגשת לרסיבר דרך חיבור הרשת. נו טוב, התחלתי לקנפג את הכל מחדש (יש אפשרות להעלות מגיבוי את כל ה-S ETTINGS של הרסיבר, דרך תוכנה חביבה שדנון מספקת לך, אבל בגלל השדרוג, לא רציתי לקחת סיכון ולעשות את זה).

בקיצור, כיול AUDESSEY מחודש. הוא מזהה משום מה שאחד הרמקולים שלי לא בפאזה (כנראה שהפועלים שעשו לנו שיפוץ חיברו לי הפוך את אחד הרמקולים האחוריים!). חיבור מחודש והרצה ואני עדיין לא מרוצה.

בדיקת ה-FIRMWARE האחרון (טריק שכולל הדלקה של הרסיבר תוך כדי שני כפתורים לחוצים) מעלה שלא כל הגירסאות של התוכנה הן האחרונות (יש עדכונים נפרדים לתוכנה של ה-WEB, של ה-GUI הרגיל, ושל ה-DSP). החלטתי בשלב הזה לצרוב אותו מחדש.

בפעם השניה הכל עבר חלק. הפעם לא הרצתי שום תוכנות במקביל לשדרוג, והקפדתי לשים לב למה שקורה. הפעם הכל עבר חלק.

עכשיו יש לי LDPCM דרך HDMI כולל 7.1 (רק בדור הבא יש תמיכה ב-DTS HD ו-TRUE HD). גם הסאונד מרגיש טיפה יותר "מלא" (אולי בגלל הכיול מחדש). עכשיו יש לי גם WEB INTERFACE כאשר הרסיבר כבוי (בעבר אם הוא היה כבוי, אי אפשר היה לגשת אליו מרחוק ולהדליק אותו).

בקיצור, יש משהו בשדרוג הזה, אבל קשה לומר שזה שיפור דרמטי. לא חושב שזה היה שווה את ההתקפת לב שהייתי חוטף אם זה לא היה עובד...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”