שדרוג רסיבר ישן VS קניית פרוססור חיצוני

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
שם מלא: גיא
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

ברשותי רסיבר שנקנה בתקופה שהקולנוע הביתי היה בחיתוליו,כשעוד ראו סרטים בלייזר דיסק(פיוניר מעולה שעוד משמש אותי כ CD :) ) ודיוידי עלה 8000 ש"ח...הרסיבר של דנון דגם avr-1401 והמפענח היחידי שיש לו הוא פרולוג'יק,אך יש לו 6 כניסות אנלוגיות.עד עכשיו נעזרתי בדיוידי עם מפענח דולבי דיגיטל מובנה של טושיבה (sd-200) אבל הוא שבק חיים. האם זה הזמן להיפרד מהרסיבר ולקנות חדש (בתקציב של 2500-3000 ש"ח) או שאפשר להשתמש בפרוססור שיעשה עבורי את הפיענוח? אני בכוונה מתעלם מנושא הוידאו כי אני עדיין מתכנן להישאר עם הcrt הישנה והטובה. השאלה אם מבחינה כספית זול יותר לקנות פרוססור חיצוני ומבחינת התוצאה אם אקבל איכות סאונד(בסרטים כמובן) המקבילה לרסיבר חדש ברמות המחיר שציינתי.
תודה מראש.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

exupgh12
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

תשמע, גם היום חלק נכבד מה DVD מגיעים עם מפענח פנימי כך שאתה יכול לרכוש אחד כזה חדש ולעשות בוא שימוש כפי שעשית עד היום

מצד שני רסיבר מודרני מהדור האחרון יכלול את פורמטי ה HD וסביר להניח שיכיל הגברה טובה ממה שיש ברסיבר שברשותך.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #3 

היום לפרוססורים יש כבר הגברה מובנית.
ההמלצה שלי במילים אחרות, קנה רסיבר חדש.
פעם ב 10 שנים - מותר...
:lol:

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #4 

לפי מה שכתבת, עצתי לך היא חד וחלק לחפש רסיבר יד שניה בעלות 2,000 ש"ח. יש בלוח האתר כמה אופציות שעלו פעם כ-8,000 ש"ח ומוצעים כיום בסביבות ה-2,000 ש"ח ועבורך הם יהוו סופר אפגרייד. הרבה יותר כדאי מאשר לקנות רסיבר חדש ב-2,500 עם פיצ'רים חדשים שאתה לא זקוק להם אך בעלי איכות נחותה מהאלטרנטיבות יד שניה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
שם מלא: גיא
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #5 

היי, מצטער על הדיליי...סופ"ש בלי אינטרנט... :wink:
נראה לי שבאמת אעדיף את האופצייה של החלפת רסיבר,עם כל הסימפטיה שלי לנוכחי והידיעה שבעצם אין לי הרבה מה לעשות איתו אחרי ההחלפה(חוץ מלנסות למכור אותו תמורת כמה מאות שקלים)
יש לי בעייה עם יד שנייה מכיוון שאני לא יודע מה ההיסטוריה של המכשיר-סוג של סיכון,אלא אם כן אמצא באמת מציאה ואז אשקול זאת בחיוב.עכשיו רק צריך להחליט כמה עתידני אני רוצה שהרסיבר שלי יהיה :) (בהתאם למגבלות התקציב).
בכל אופן תודה על התשובות.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”