שלט רחוק
שלום לכולם,
שאלה של מתחילים:
אם אני בונה HTPC עם לוח אם Asus M2NPV-VM, עם כוונה להשתמש בכרטיס מסך שעל לוח האם וללא כרטיס קליטה (המכשיר ישמש לצפיה בסרטים מהכונן הקשיח), האם ניתן לשלוט על המחשב עם שלט רחוק (יש לי שלט harmony)?
אני מניח שלא - אז מה איזה חומרה אני צריך?
תודה
אסף
שאלה של מתחילים:
אם אני בונה HTPC עם לוח אם Asus M2NPV-VM, עם כוונה להשתמש בכרטיס מסך שעל לוח האם וללא כרטיס קליטה (המכשיר ישמש לצפיה בסרטים מהכונן הקשיח), האם ניתן לשלוט על המחשב עם שלט רחוק (יש לי שלט harmony)?
אני מניח שלא - אז מה איזה חומרה אני צריך?
תודה
אסף
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
יש את השלט של מייקרוסופט ויש של IMON (עם המון פונקציות)
לא בטוחה אם השלט של מיירוסופט שולט על כל המחשב גם לא תחת XP MEC או VISTA
שווה להריץ חיפוש באתר בנושא
לא בטוחה אם השלט של מיירוסופט שולט על כל המחשב גם לא תחת XP MEC או VISTA
שווה להריץ חיפוש באתר בנושא
נערך לאחרונה על ידי biss ב 30/11/2007 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
למראת שאני מחובר עם שלט אוניברסלי URC-300 שלמד משלט של flyvideo אני לא משתמש בו למחשב.
מהרגע שחיברתי עכבר logitech אלחוטי (זול) אני לא משתמש בשלט למחשב.
כל הפונקציות בעזרת העכבר ממרחק 3 מטר. ווליום דרך הרסיבר.
מהרגע שחיברתי עכבר logitech אלחוטי (זול) אני לא משתמש בשלט למחשב.
כל הפונקציות בעזרת העכבר ממרחק 3 מטר. ווליום דרך הרסיבר.
קצת התבלבלתי
אז אפשר לשלוט על המחשב עם שלט רחוק Harmony בלי כרטיס קליטה?
אני פשוט מעדיף שליטה פשוטה על המכשיר. רק המחשבה על מקלדת ועכבר בסלון....משהו רומז לי על בעיות עם האשה. גם ככה אני צריך לשכנע אותה להוסיף עוד קופסה לסלון...
אז אפשר לשלוט על המחשב עם שלט רחוק Harmony בלי כרטיס קליטה?
אני פשוט מעדיף שליטה פשוטה על המכשיר. רק המחשבה על מקלדת ועכבר בסלון....משהו רומז לי על בעיות עם האשה. גם ככה אני צריך לשכנע אותה להוסיף עוד קופסה לסלון...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
אתה חייב כרטיס לכידה עם שלט או שלט עם מקלט USB.
אני מחביא את המחשב + מקלדת בארון. כך לא חייבים מארז יפה או להסתבך עם האישה.
המקלדת בקושי בשימוש - רק בזמן התקנות.
את העכבר (שחור) אני מניח צמוד ליתר השלטים.
אני מחביא את המחשב + מקלדת בארון. כך לא חייבים מארז יפה או להסתבך עם האישה.
המקלדת בקושי בשימוש - רק בזמן התקנות.
את העכבר (שחור) אני מניח צמוד ליתר השלטים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לעניות דעתי, עכבר אלחוטי זה פתרון רע מאוד לסלון בשביל צפייה בסרטים ב-HTPC. שלט רחוק יותר מתאים למשימה.
לגבי ההרמוני, אתה צריך התקן קליטה. בד"כ קונים סט שלם הכולל שלט ומקלט (למשל, זה שבא עם ה-PVR150), ואז את השלט המקורי מאחסנים בארון ומתכנתים את ההרמוני עם הקוד של השלט המקורי.
לגבי ההרמוני, אתה צריך התקן קליטה. בד"כ קונים סט שלם הכולל שלט ומקלט (למשל, זה שבא עם ה-PVR150), ואז את השלט המקורי מאחסנים בארון ומתכנתים את ההרמוני עם הקוד של השלט המקורי.
לאחר חיפוש מתברר שבאמת עדיף לקנות כרטיס לכידה. מחיר השלט של מייקרוסופט הוא לא זול.חוץ מזה יש לי DVR ואני לא צריך כרטיס לכידה.
בנוסף, אני לא בארץ וקשה למצוא כרטיסים שתומכים גם ב PAL, NTSC וHDTV.
ראיתי שהביקורות על המקלדות של מייקרוסופט ( http://computers.pricegrabber.com/keyboards/m/11922470 ) לHTPC הן בינוניות, המקלדת טובה אבל קוטלים את העכבר שבנוי במקלדת. יש למישהו נסיון עם המקלדת והעכבר? (עוד חסרון למקלדת הוא שחייבים לקנות את השלט של מייקרוסופט בגלל המקלט. ביחד זה לא זול)
בנוסף, אני לא בארץ וקשה למצוא כרטיסים שתומכים גם ב PAL, NTSC וHDTV.
ראיתי שהביקורות על המקלדות של מייקרוסופט ( http://computers.pricegrabber.com/keyboards/m/11922470 ) לHTPC הן בינוניות, המקלדת טובה אבל קוטלים את העכבר שבנוי במקלדת. יש למישהו נסיון עם המקלדת והעכבר? (עוד חסרון למקלדת הוא שחייבים לקנות את השלט של מייקרוסופט בגלל המקלט. ביחד זה לא זול)