מתלבט בין 3 סטרימרים + חנות אמינה בארה"ב..
אני מתלבט בין 3 סטרימרים
NOVATRON IAMM NTD36 - מחיר בארץ 1500, בחול - לא מצאתי
MEDIAGATE 350HD - מחיר בארץ 1700, מחיר בארהב - 200$ ב PC4USA
MVIX NX760 - מחיר בארץ 1800, מחיר בארהב 295$ באמזון.
הם כולם קוראים תרגומים בעיברית כמו שצריך שזה הכי חשוב לי..
אני מתכוון לקנות בארה"ב ואם זה לא יתאפשר אני יקנה בארץ את ה MG-35..
ה MVIX קצת יקר אז אולי אני יוציא אותו מהרשימה ול NOVATRON לא הצלחתי למצא מחיר..
ראיתי את ה מדיהגייט והנובטרון ויותר התלהבתי מהנובטרון..
כרגע השימושים שלו יהיו סרטי דיויקס ומוזיקה (אפשר ליצור פליליסט במכשירים?) דרך הרשת ובעתיד אולי גם סרטי HD..
אז על איזה אתם ממליצים?
כמו כן אני אשמח אם תמליצו לי על חנות טובה ואמינה בארה"ב (אחת שתעזור במקרה של תקלה במכשיר..)
תודה.
NOVATRON IAMM NTD36 - מחיר בארץ 1500, בחול - לא מצאתי
MEDIAGATE 350HD - מחיר בארץ 1700, מחיר בארהב - 200$ ב PC4USA
MVIX NX760 - מחיר בארץ 1800, מחיר בארהב 295$ באמזון.
הם כולם קוראים תרגומים בעיברית כמו שצריך שזה הכי חשוב לי..
אני מתכוון לקנות בארה"ב ואם זה לא יתאפשר אני יקנה בארץ את ה MG-35..
ה MVIX קצת יקר אז אולי אני יוציא אותו מהרשימה ול NOVATRON לא הצלחתי למצא מחיר..
ראיתי את ה מדיהגייט והנובטרון ויותר התלהבתי מהנובטרון..
כרגע השימושים שלו יהיו סרטי דיויקס ומוזיקה (אפשר ליצור פליליסט במכשירים?) דרך הרשת ובעתיד אולי גם סרטי HD..
אז על איזה אתם ממליצים?
כמו כן אני אשמח אם תמליצו לי על חנות טובה ואמינה בארה"ב (אחת שתעזור במקרה של תקלה במכשיר..)
תודה.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
infifi,
רק כמה הערות ואזהרות:
1. שים לב שגם ה-MEDIAGATE וגם ה-MVIX לא מגיעים מחנויות "אמיתיות". במקרה של PC4USA האתר ממש נראה חשוד וכדאי שתשים לב לתנאים לביצוע העסקה ואפשרויות ההחזרה (לפחות 15-25% דמי החזרה גם במקרה והמוצר פגום + משלוח על חשבונך נשמע לי קצת מוגזם).
2. במקרה של אמזון המכירה איננה מאמזון אלא מ-seller ואין אחריות לביצוע עסקאות כאלה מצד אמזון עצמם.
3. למה אתה מחפש חנויות בארה"ב? למרות ההפרש במחירים הייתי מעדיף לרכוש בארץ ולקבל תמיכה מקומית. אמנם לא תמיד התמיכה המקומית מקצועית ברמה שתרצה, אבל מעטות החנויות בארה"ב שיעזרו לך במקרה של תקלה מעבר לאוקיינוס (רובן יפנו אותך ליצרן המכשיר... בסין?), ובמקרה של חנויות on-line (ולא חנות פיזית) יהיה לך מזל אם מישהו בכלל יחזור אליך.
4. לצערי אני לא יכול לחוות דעה על אף אחד משלושת הדגמים היות ולא היה לי ניסיון אם אף אחד מהם, אבל קצת מוזר לי שהקריטריון היחיד לפיו החלטת עליהם הוא עניין שולי כמו התמיכה בכתוביות בעברית (במיוחד כשישנם פתרונות פשוטים שמאפשרים תמיכה בעברית גם במכשירים אחרים). האם כולם תומכים בכל הצרכים שלך כיום ובצרכים שלך בעתיד?
רק כמה הערות ואזהרות:
1. שים לב שגם ה-MEDIAGATE וגם ה-MVIX לא מגיעים מחנויות "אמיתיות". במקרה של PC4USA האתר ממש נראה חשוד וכדאי שתשים לב לתנאים לביצוע העסקה ואפשרויות ההחזרה (לפחות 15-25% דמי החזרה גם במקרה והמוצר פגום + משלוח על חשבונך נשמע לי קצת מוגזם).
2. במקרה של אמזון המכירה איננה מאמזון אלא מ-seller ואין אחריות לביצוע עסקאות כאלה מצד אמזון עצמם.
3. למה אתה מחפש חנויות בארה"ב? למרות ההפרש במחירים הייתי מעדיף לרכוש בארץ ולקבל תמיכה מקומית. אמנם לא תמיד התמיכה המקומית מקצועית ברמה שתרצה, אבל מעטות החנויות בארה"ב שיעזרו לך במקרה של תקלה מעבר לאוקיינוס (רובן יפנו אותך ליצרן המכשיר... בסין?), ובמקרה של חנויות on-line (ולא חנות פיזית) יהיה לך מזל אם מישהו בכלל יחזור אליך.
4. לצערי אני לא יכול לחוות דעה על אף אחד משלושת הדגמים היות ולא היה לי ניסיון אם אף אחד מהם, אבל קצת מוזר לי שהקריטריון היחיד לפיו החלטת עליהם הוא עניין שולי כמו התמיכה בכתוביות בעברית (במיוחד כשישנם פתרונות פשוטים שמאפשרים תמיכה בעברית גם במכשירים אחרים). האם כולם תומכים בכל הצרכים שלך כיום ובצרכים שלך בעתיד?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אופס, כמעט שכחתי... המלצות על חנויות:
- B&H (החנות של הדוסים כאן בעיר) מאוד מאוד מומלצת למרות שלפעמים הם טיפה יקרים בהשוואה למחירים on-line. היתרון הגדול: חנות גדולה ואמיתית עם חבר'ה מאוד נחמדים ומקצועיים שמבינים בדר"כ מה רוצים מהם ומוכנים לעזור גם בזמן הקנייה וגם לאחריה (במקרה הצורך) אם יש בעיות.... וגם משלנו. אפשרויות החזרה גמישות.
http://www.bhphotovideo.com/
- Digital Connection גם הם מאוד מומלצים ע"י משתמשים רבים (גם כאן וגם בפורום AVS). שירות מקצועי ומהיר ומבחר ציוד מן המשובחים. גם כאן אני לקוח כבר מספר שנים וטרם הייתה לי איזו בעייה איתם.
http://www.digitalconnection.com/
- B&H (החנות של הדוסים כאן בעיר) מאוד מאוד מומלצת למרות שלפעמים הם טיפה יקרים בהשוואה למחירים on-line. היתרון הגדול: חנות גדולה ואמיתית עם חבר'ה מאוד נחמדים ומקצועיים שמבינים בדר"כ מה רוצים מהם ומוכנים לעזור גם בזמן הקנייה וגם לאחריה (במקרה הצורך) אם יש בעיות.... וגם משלנו. אפשרויות החזרה גמישות.
http://www.bhphotovideo.com/
- Digital Connection גם הם מאוד מומלצים ע"י משתמשים רבים (גם כאן וגם בפורום AVS). שירות מקצועי ומהיר ומבחר ציוד מן המשובחים. גם כאן אני לקוח כבר מספר שנים וטרם הייתה לי איזו בעייה איתם.
http://www.digitalconnection.com/
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מדוע לא לקנות את ה-DVICO 4100?
העולם הדיגיטלי מוכר אותו ב-2400 ש"ח אבל לא להאמין כמה שהוא טוב!
איך תמיד אמרה סבתא שלי: "אם כבר קונים, אז את הכי טוב"
תשלומים-תשלומים-תשלומים
העולם הדיגיטלי מוכר אותו ב-2400 ש"ח אבל לא להאמין כמה שהוא טוב!
איך תמיד אמרה סבתא שלי: "אם כבר קונים, אז את הכי טוב"
תשלומים-תשלומים-תשלומים
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
זה לא הקריטריון היחיד זה פשוט הקריטריון הראשון שלפיו סיננתי את המוצרים ונשארתי עם 3 מוצרים שהם טובים ועם ביקורות טובות.. הצרכים שלי היום נתמכים בכולם (עיברית, דיויקס, MP3, רשת..) והצרכים העתידיים גם נתמכים לדעתי..dragonflyXXL כתב:infifi,
קצת מוזר לי שהקריטריון היחיד לפיו החלטת עליהם הוא עניין שולי כמו התמיכה בכתוביות בעברית (במיוחד כשישנם פתרונות פשוטים שמאפשרים תמיכה בעברית גם במכשירים אחרים). האם כולם תומכים בכל הצרכים שלך כיום ובצרכים שלך בעתיד?...
ואם אפשר לקנות מכשיר טוב שלא צריך להתחיל לשנות כתוביות כל פעם אז אני לא רואה סיבה לקנות מכשיר (גם אם הוא טוב) שבו כן צריך..
ובקשר ל DVICO אין לו תמיכה בכתוביות רגילות..
ותודה על החנויות אני יבדוק אותם..
יש למישהו המלצה על 1 מהשלוש?
צודק אבל כמו שאמרתי אם יש מכשיר טוב שלא צריך לשחק עם הכתוביות אני לא רואה סיבה לקנות מכשיר שכן צריך..
אני חושב שאני ילך על המדיהגייט 350 מאחר וה MVIX יותר יקר ב100 דולר ואת הנובטרון אני פשוט לא מוצא בארה"ב..
יש למישהו בכל זאת המלצה על אחד מהמכשירים שרשמתי?
אני חושב שאני ילך על המדיהגייט 350 מאחר וה MVIX יותר יקר ב100 דולר ואת הנובטרון אני פשוט לא מוצא בארה"ב..
יש למישהו בכל זאת המלצה על אחד מהמכשירים שרשמתי?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
infifi כתב: זה לא הקריטריון היחיד זה פשוט הקריטריון הראשון שלפיו סיננתי...
אז עוד לא הבנתי אם זה ה-קריטריון, או שזה פשוט לא הקריטריון היחיד.infifi כתב: הם כולם קוראים תרגומים בעיברית כמו שצריך שזה הכי חשוב לי.....
כמו שאמרו לך, ה- 4100 עולה על כולם.infifi כתב:
צודק אבל כמו שאמרתי אם יש מכשיר טוב שלא צריך לשחק עם הכתוביות אני לא רואה סיבה לקנות מכשיר שכן צריך...
אז אם 5 שניות של המרת תרגום זה פקטור (וזה לא!!) - תמשיך להתלבט בין אלה שציינת.
ואם אם 5 שניות של המרת תרגום זה לא פקטור (וזה לא!!) אז לך על ה- 4100.
אם אתה שואל אותי, הפקטור היחיד שיכול להיות פה, (מבחינתך, שכן השלושה שציינת עונים לצרכים שלך) זה המחיר, וזה בסדר גמור..
בכל מקרה, התרגום הוא לא סיבה. 5 שניות ויש לך תרגום.
אגב,
על אילו צרכים עתידיים בדיוק אתה חושב שהשלושה שציינת יתמכו?infifi כתב: הצרכים שלי היום נתמכים בכולם (עיברית, דיויקס, MP3, רשת..) והצרכים העתידיים גם נתמכים לדעתי.....
...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כי אין הרבה אנשים שרכשו אחד מאלה.infifi כתב:
אבל עוד לא שמעתי פה דעה על אלה שציינתי...
הכיוון פה באתר, בכל מה שקשור ל- Streamerים, בהחלט נוטה לכיוון של DVICO.
בכל זאת, לפחות לגבי ה- Mediagate 350HD, תוכל להיעזר בזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=863
אגב,
מכשירים "יד שניה" מעניינים אותך?
מציע לך להציץ פה מדי פעם:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... d_catg=184
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים