הי,
ברשותי מצלמת מיני DV וחומר מצולם, ואני רוצה להמיר לVHS NTSC. איך מבצעים המרה כזאת? יש לי וידאו מולטיסיסטם פשוט. האם אפשר פשוט לחבר את המצלמה לכניסת ה A/V של הוידאו ולהקליט?
צריך איכשהו לומר לוידאו שיקליט בפורמט NTSC, לא?
אנא עזרו,
תודה,
נמרוד.
המרה מ miniDV pal ל - VHS ntsc
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
בעיה לא קלה.
האם המצלמה שלך נרכשה בארץ? אם כן, אזי ה-MINI DV צולם ב-PAL. כלומר, ההמרה דורשת או מכשיר וידאו שמסוגל להמיר ל-NTSC או שזה הופך מסובך יותר. אפשרות אחת זה להעביר את זה למחשב ואז לנסות לערוך ולהמיר את זה. מכשיר שמקליט NTSC נדיר למדי בארץ. אפשר גם לנסות חנויות צילום שונות שיש להם ציוד המרה שונה ומשונה.
אפשר לשאול מדוע הדרישה המוזרה? האם DVD זה לא פיתרון טוב במקרה הזה?
האם המצלמה שלך נרכשה בארץ? אם כן, אזי ה-MINI DV צולם ב-PAL. כלומר, ההמרה דורשת או מכשיר וידאו שמסוגל להמיר ל-NTSC או שזה הופך מסובך יותר. אפשרות אחת זה להעביר את זה למחשב ואז לנסות לערוך ולהמיר את זה. מכשיר שמקליט NTSC נדיר למדי בארץ. אפשר גם לנסות חנויות צילום שונות שיש להם ציוד המרה שונה ומשונה.
אפשר לשאול מדוע הדרישה המוזרה? האם DVD זה לא פיתרון טוב במקרה הזה?
הי,
מדובר בקלטת של חברים שמיועדת להגיע לקובה, ששם DVD לא כל כך נפוץ כנראה.
איך ממירים באמצעות מחשב? אני יכול לדגום את הסרט למחשב, אבל אז אני מבין שבכל מקרה צריך וידאו מקליט NTSC. אולי הכי טוב באמת זה להשתמש בשירותי המרה.
מדובר בקלטת של חברים שמיועדת להגיע לקובה, ששם DVD לא כל כך נפוץ כנראה.
איך ממירים באמצעות מחשב? אני יכול לדגום את הסרט למחשב, אבל אז אני מבין שבכל מקרה צריך וידאו מקליט NTSC. אולי הכי טוב באמת זה להשתמש בשירותי המרה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: