ONKYO 905,AR 312 HO,חדר 4.90/2.80. עזרה בבקשה!!!
הזמנתי את הרסיבר של ONKYO ויש אולי אפשרות לרכוש את הרמקולים של ACOUSTIC RESEARCH 312 HO. יש להם וופר 12" . הכוונה היא להפוך את ה ENERGY TAKE 5 למערכת ק"ב 7.1. לסאב של ENERGY וופר 8" ומגיע די למעלה (40 הרץ) כאשר ה AR מגיע ל 20 הרץ כנראה.
הבאסים של ה AR חזקים מדי לחדר כזה? ויש טעם להעביר כל הבאסים לסאב ולאבד את היכולת באסים של הקדמים של AR?
יש טעם לבטל את הסאב? אפשר אז להפנות את הערוץ LFE לקידמים?
אודה מאוד על עזרתכם בנושאים אלה.
הבאסים של ה AR חזקים מדי לחדר כזה? ויש טעם להעביר כל הבאסים לסאב ולאבד את היכולת באסים של הקדמים של AR?
יש טעם לבטל את הסאב? אפשר אז להפנות את הערוץ LFE לקידמים?
אודה מאוד על עזרתכם בנושאים אלה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לא, גם אם לקדמיים שלך יש לטעמך "מספיק באס" ותבטל את הסאב ותשלח את ה-LFE לקדמיים, גם אז תפספס חלק מהאינפו. המטרה של סאב זה בפירוש לא "להוסיף באס" אלא להפריד אותו. כשהסאב נוכח, הקדמיים יותר צלולים ולבאס יש יותר נוכחות, לאו דווקא ווליום.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- avnerbel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לי יש את אחיו היותר קטן ה 310 שנרכש ביד שניה קניה מעולה מאוד מרוצה כרגע אני מחפש סנטר שיתאים
כמו שאמרו לפני לגבי המחיר תוריד ל 2500 בכלל תהיה מאושר לדעתי קניה מוצלחת
דרך אגב מהיכן הזמנת את ה 905?
כמו שאמרו לפני לגבי המחיר תוריד ל 2500 בכלל תהיה מאושר לדעתי קניה מוצלחת
דרך אגב מהיכן הזמנת את ה 905?
קראתי קצת שירשורים בנושא באינטרנט, אבל הייתי רוצה אם אפשר הבהרה נוספת. כדאי להפסיד באס לטובת הפרדתו לסאב שיורד פחות ולהפסיד את הבאס התחתון?danlior כתב:לא, גם אם לקדמיים שלך יש לטעמך "מספיק באס" ותבטל את הסאב ותשלח את ה-LFE לקדמיים, גם אז תפספס חלק מהאינפו. המטרה של סאב זה בפירוש לא "להוסיף באס" אלא להפריד אותו. כשהסאב נוכח, הקדמיים יותר צלולים ולבאס יש יותר נוכחות, לאו דווקא ווליום....
הקידמים יהיו יותר צלולים כי יטפלו בגבוהים, מידים ובאס עליון.
יש טעם לחבר לסאב וממנו לקידמים אם זה אפשרי?
ברור שבשלב מאוחר יותר כדאי לקנות סאב חדש.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מהשאלה שלך אני מבין שלקדמיים יש באס יותר טוב מהסאב. אם כך המצב התשובה לא החלטית. תשמע בשני המצבים ותחילט בעצמך.
לא הייתי ממליץ לחבר את הסאב בין הקדמיים למגבר כי אז איבדת את כל היתרון של באס מודבר ושל הפרדה של 5.1
מה עם המחיר של 605? לא שלחת לי
לא הייתי ממליץ לחבר את הסאב בין הקדמיים למגבר כי אז איבדת את כל היתרון של באס מודבר ושל הפרדה של 5.1
מה עם המחיר של 605? לא שלחת לי
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"