באג קפיצות במקס דור 2 - נא לוודא.
טוב מצאתי את המקור לבאג הקפיצות שלי במקס 2, אודה לכם אם תנסו ותאשרו.
בחרו ערוץ מסוים והתחילו הקלטה, לאחר מכן עברו לערוץ אחר, ואז בעזרת כפתור החזור, דלגו בין שני הערוצים באופן רצוף ומהיר למשך 30+ שניות, או אם בחרתם שני ערוצים סמוכים (10-11) דלגו בין שניהם בערת עליה/הורדה של ערוצים, תנו לזה דקה בערך, לאחר מכן צפו בהקלטה, וראו אם יש לכם את הקפיצות האמורות- רגע ללא סינק, קפיצה ללא סאונד, חזרה של הסינק, ודווחו.
בחרו ערוץ מסוים והתחילו הקלטה, לאחר מכן עברו לערוץ אחר, ואז בעזרת כפתור החזור, דלגו בין שני הערוצים באופן רצוף ומהיר למשך 30+ שניות, או אם בחרתם שני ערוצים סמוכים (10-11) דלגו בין שניהם בערת עליה/הורדה של ערוצים, תנו לזה דקה בערך, לאחר מכן צפו בהקלטה, וראו אם יש לכם את הקפיצות האמורות- רגע ללא סינק, קפיצה ללא סאונד, חזרה של הסינק, ודווחו.
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
יש לי רעיון יותר טוב.
נתק וחבר את המקס מהחשמל במהירות למשך דקה. תראה מה יצא. נסה אותו הדבר לגבי מכונת הכביסה, המקרר והמדיח.
למען האמת, אתה יכול אפילו להקפיץ את מפסק הפחת שלך במהירות שוב ושוב ושוב עד שימאס לך.
תגיד לי, אתה רציני ? מה זה השטויות האלה ? אתה מנסה להרוס את המקס שלך ? מאיפה עלה לך הרעיון הגאוני הזה ?
הנסיון שלך לשגע את המקס רק מזיק לו. קשה לי לחשוב על מצב בחיי היום יום שבו המקס חווה את מה שאתה מנסה לעשות לו.
לדעתי זו לא תקלה, ואף אחד לא יתיחס אליך ברצינות אם תתלונן על זה. אולי אפילו יבקשו ממך לארוז את המקס, ולשלוח להם חזרה, כי אתה לא ראוי להשתמש בכזה מכשיר
למען האמת, אתה יכול אפילו להקפיץ את מפסק הפחת שלך במהירות שוב ושוב ושוב עד שימאס לך.
תגיד לי, אתה רציני ? מה זה השטויות האלה ? אתה מנסה להרוס את המקס שלך ? מאיפה עלה לך הרעיון הגאוני הזה ?
הנסיון שלך לשגע את המקס רק מזיק לו. קשה לי לחשוב על מצב בחיי היום יום שבו המקס חווה את מה שאתה מנסה לעשות לו.
לדעתי זו לא תקלה, ואף אחד לא יתיחס אליך ברצינות אם תתלונן על זה. אולי אפילו יבקשו ממך לארוז את המקס, ולשלוח להם חזרה, כי אתה לא ראוי להשתמש בכזה מכשיר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מקסים יקרים אני מתנצל, לאחר שהחליפו לי את המקס לדור 2, פתאום הופיעו לי מעין קפיצות כפי שתיארתי לעיל, בנוסף שמתי לב כי ה 2 בעת הקלטה מעט איטי יותר מה 1, לאחר מס, הקלטות עם קפיצות, התחלתי לשים לב לחוקיות מסוימת, ואז בכדי לוודא אותה הקצנתי את התנאים, מלשון אני נשבע אני בד"כ לא ככה, נתקלתי בקפיצה אחת לכל היותר בהקלטה, ואז קישרתי, ביצעתי ניסיון והקצנתי אותו בכדי לתאר את הבעיה ולראות אם היא רק במכשיר שלי או כללית, הרי לא יכולתי לבוא כאן בבקשה, תקליטו תוכנית חצי שעה ואז כשבא לכם דלגו פעם אחת החול ושוב ואז חפשו את התקלה, לא נראה לי שהיו רבים טורחים בכך - וזו הסיבה הגורם והתוצאה, ובכלל הייתי צעיר והייתי צריך את הכסף
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
נכון גם לmagic 
לי זה נראה נורמלי. אף אחד לא מכריח אתכם לעשות את זה, אבל המכשיר והתוכנה צריכים להתמודד גם עם סוג כזה של שימוש. אם היית מקליד מהר מדי במחשב, היית מסכים שזה בסדר שהמחשב מעיף אותך ל-reboot?ride כתב:rbox,
כל העברת ערוץ סוגרת קובץ של הקלטת ה buffer, מוחקת אותו ופותחת קובץ חדש. זה נראה לך נורמלי לעשות מה שעשית ולצפות שהכל יהיה פרפקט?...
(כן, פרקטית, יש תקלות בוערות יותר)
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
האמת שגם אני מאז ששידרגו לי למקס 2 שמתי לב לקפיצות קטנות בהקלטות
אבל לא ידעתי למה ליחס אותן.
עכשיו אני אתחיל לשים לב.
כמו כן, בעיה נוספת שיש לי זה שכאשר על הממיר להקליט שתי תוכניות אחת אחרי השניה
הוא חותך אחת מהן ומצרף את הסוף/התחלה לתוכנית השניה.
ברור לי שזה בגלל הזמן הקלטה לפני אחרי תוכנית,
אך, במכשיר הקודם הוא היה מקליט לי למשל 10 דק' בסוף תוכנית ובתוכנית העוקבת גם 10 דק' לפני (תוכן כפול) וזה היה הכי נוח.
עוד מישהו נתקל בבעיה דומה?
אבל לא ידעתי למה ליחס אותן.
עכשיו אני אתחיל לשים לב.
כמו כן, בעיה נוספת שיש לי זה שכאשר על הממיר להקליט שתי תוכניות אחת אחרי השניה
הוא חותך אחת מהן ומצרף את הסוף/התחלה לתוכנית השניה.
ברור לי שזה בגלל הזמן הקלטה לפני אחרי תוכנית,
אך, במכשיר הקודם הוא היה מקליט לי למשל 10 דק' בסוף תוכנית ובתוכנית העוקבת גם 10 דק' לפני (תוכן כפול) וזה היה הכי נוח.
עוד מישהו נתקל בבעיה דומה?
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...