קנייה קבוצתית של רכיבים
חבר'ה, רבים מאיתנו כאן מחפשים רכיבים בודדים ולפעמים קונים בסוף חומרה די דומה מחנויות במחירים גבוהים יותר מאשר אולי היינו יכולים להשיג אם היינו מתארגנים על קניית חומרה ישירות מהיבואנים. אני יודע שיש יבואנים רבים שלא מוכרים ללקוחות פרטיים, אבל מבירור שערכתי היו כאלה שאמרו כי אם הקנייה תהיה בכמות של כ-5-10, יסכימו באופן חד פעמי להרים את הכפפה.
אני מדבר על ציוד שהוא ספציפי ל-HTPC ומחפש חבר'ה שלא חוששים מהרכבה עצמית.
אני מארגן כרגע קבוצה לרכישה של מארז HTPC ייעודי (עיצוב וגודל חשובים מאוד - להתאמה לסלון), כרטיס PVR עם שלט+בלסטר ומקלדת אלחוטית טובה RF ואולי גם דיסקים, מעבדים ולוחות אם אם כי כאן עשוי להיות מצב של שונות גדולה בין הרוכשים ולכן זה פחות בעדיפות כרגע.
מי שמעוניין להצטרף ויש לו המלצות לציוד מוזמן להגיב כאן או לשלוח פרטית.
אני מדבר על ציוד שהוא ספציפי ל-HTPC ומחפש חבר'ה שלא חוששים מהרכבה עצמית.
אני מארגן כרגע קבוצה לרכישה של מארז HTPC ייעודי (עיצוב וגודל חשובים מאוד - להתאמה לסלון), כרטיס PVR עם שלט+בלסטר ומקלדת אלחוטית טובה RF ואולי גם דיסקים, מעבדים ולוחות אם אם כי כאן עשוי להיות מצב של שונות גדולה בין הרוכשים ולכן זה פחות בעדיפות כרגע.
מי שמעוניין להצטרף ויש לו המלצות לציוד מוזמן להגיב כאן או לשלוח פרטית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
axe30, כל הכבוד על היוזמה. רצוי כי פעם הבאה יבוצע תיאום מולנו לפני פתיחת שרשור כזה.
בכל אופן, רצוי להבהיר כי אתר HomeTheater.co.il לא עומד מאחורי הקנייה הקבוצתית ואינו מהווה שום צד או גורם לאורך התהליך.
בכל אופן, רצוי להבהיר כי אתר HomeTheater.co.il לא עומד מאחורי הקנייה הקבוצתית ואינו מהווה שום צד או גורם לאורך התהליך.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
roeylee - עוד חודש כלום לא ישתנה , ואני מאמין שגם עוד שנה לא נראה פתרון של יס להקלטת HD בעזרת HTPC.
ונגיד תקנה עכשיו HTPC, איך ה HD של YES ישפיע על הרכיבים הבסיסים כמו מעבד, לוח ,זיכרון , דיסק וכו'...
ונגיד תקנה עכשיו HTPC, איך ה HD של YES ישפיע על הרכיבים הבסיסים כמו מעבד, לוח ,זיכרון , דיסק וכו'...
הענין הזה נלקח בחשבון. תמיד אפשר יהיה להוסיף עוד כרטיס PVR בעתיד שידע להתמודד עם שידורי HD.
בכל מקרה, אני חושב שלצרכים שלי וכנראה של רוב המשתמשים מספיק לוח מיקרו-ATX מהדגמים החדשים שכוללים כבר בדר"כ את רוב היציאות הדרושות לתצוגה וסאונד ולכן אני חושב ללכת על מארז התומך בלוח בגודל הזה (מה שתואם אגב את הרצון במארז קומפקטי ומעוצב להתאמה לסטנדרט עיצוב סלוני ולא תיבה גדולה ולא מעוצבת כמו חלק מהמארזים).
בכל מקרה, אני חושב שלצרכים שלי וכנראה של רוב המשתמשים מספיק לוח מיקרו-ATX מהדגמים החדשים שכוללים כבר בדר"כ את רוב היציאות הדרושות לתצוגה וסאונד ולכן אני חושב ללכת על מארז התומך בלוח בגודל הזה (מה שתואם אגב את הרצון במארז קומפקטי ומעוצב להתאמה לסטנדרט עיצוב סלוני ולא תיבה גדולה ולא מעוצבת כמו חלק מהמארזים).