אני מעונין לדעת לגבי ביקורות מגזינים מה מידת אמינותם לגבי מבחנים של מוצרי אודיו האם אפשר להסתמך עליהם האם הם אמינים ואלו מגזינים אפשר באמת לקרוא ולקבל
חוות דעת אמינה
תודה יניב
ביקורת מגזינים
-
denonhometheater
-
- טרול

- תגובות: 122
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
דע לך שבעולם במסחרי קשה למצוא דעות אשר משוללות אינטרסים מסחרים, כך לדוגמא את האתר שלנו (אני כבר יכול להגיד שלנו?) בו מנסים לשמור על דעה משוללת אינטרסים של הכותבים, אך לא תמיד זה קל ופשוט.
כאשר אני הייתי קורא את המגזינים הללו הייתי קורא כמה וכמה ביקורות על כל מוצר כדי להשוות, כך הייתי מקבל תמונה רחבה ואמינה יותר לביקורת הכתובה.
כאשר אני הייתי קורא את המגזינים הללו הייתי קורא כמה וכמה ביקורות על כל מוצר כדי להשוות, כך הייתי מקבל תמונה רחבה ואמינה יותר לביקורת הכתובה.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
יניב,
לפני כעשר שנים הייתי מעורב בהשקה של מוצר מולטימדיה למחשב הביתי והפצתו בעולם ונדהמתי איך ה"עיתונות המקצועית" עובדת. חברה גדולה שמפרסמת אצלה ומופיעה בתערוכות שלה תמיד תקבל דברי הלל במבחנים במקרה הטוב וביקורת פוזיטיבית קורקטית במקרה הגרוע ביותר. לעומת זאת, מוצר חדשני ואיכותי שרק פורץ לשוק בלי תקציבי פירסום אסרונומים לעולם לא יקבל את ה"אדיטורס צ'ויס" ודומיו. במקרה הטוב יקבל ביקורת בסדר+
לפני כעשר שנים הייתי מעורב בהשקה של מוצר מולטימדיה למחשב הביתי והפצתו בעולם ונדהמתי איך ה"עיתונות המקצועית" עובדת. חברה גדולה שמפרסמת אצלה ומופיעה בתערוכות שלה תמיד תקבל דברי הלל במבחנים במקרה הטוב וביקורת פוזיטיבית קורקטית במקרה הגרוע ביותר. לעומת זאת, מוצר חדשני ואיכותי שרק פורץ לשוק בלי תקציבי פירסום אסרונומים לעולם לא יקבל את ה"אדיטורס צ'ויס" ודומיו. במקרה הטוב יקבל ביקורת בסדר+
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"