מבקש תשובה דחופה (אני בטיול בחו"ל) לשאלה פשוטה בעניין N
שלום ותודה מראש,
יש לי מכשיר DVD PIONEER DV400. ראיתי שהמכשיר הוא מסוג מולטי זון וכן קורא שיטת שידור PAL או NTSC. יש לי טלויזיה "רגילה" (לא פלזמה או LCD) בת 4 שנים של גרונדיג ויותר מזה אין לי מידע עליה...
אני נמצא בקנדה ורוצה לרכוש סרטי די.וי.די - אלא שכאן הובהר לי שכל הסרטים הם בשיטת שידור NTSC.
האם אני יוכל לצפות בהם אצלי בבית עם ה DV400 והטלויזיה הרגילה (אני בטוח שאינה מותאמת לשיטת NTSC) ? האם זה תלוי רק במכשיר ה- דוי.וי.די ?
תודה רבה על עזרתכם.
יש לי מכשיר DVD PIONEER DV400. ראיתי שהמכשיר הוא מסוג מולטי זון וכן קורא שיטת שידור PAL או NTSC. יש לי טלויזיה "רגילה" (לא פלזמה או LCD) בת 4 שנים של גרונדיג ויותר מזה אין לי מידע עליה...
אני נמצא בקנדה ורוצה לרכוש סרטי די.וי.די - אלא שכאן הובהר לי שכל הסרטים הם בשיטת שידור NTSC.
האם אני יוכל לצפות בהם אצלי בבית עם ה DV400 והטלויזיה הרגילה (אני בטוח שאינה מותאמת לשיטת NTSC) ? האם זה תלוי רק במכשיר ה- דוי.וי.די ?
תודה רבה על עזרתכם.
ישנם מכשירי DVD המאפשרים בהגדרות לבחור מה תהיה סוג שיטת השידור PAL/NTSC שיוציא המכשיר, אבל אני לא יודע האם זה אפשרי בדגם הזה אך יש אותו להרבה חברים באתר ואני בטוח שמישהו מהם יואיל ויבדוק בשבילך.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds