התחדשתי בטלויזיה חדשה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אהלן פורום, התחדשתי בטלויזיה Hitachi LD9000TA2 ואני רוצה לספר לכם על התרשמותי מהכמה ימים שהיא אצלי.
1. חיבור למחשב - חיברתי את המחשב לטלויזיה עם חיבור dvi-hdmi של מונסטר (800), עם המדריך של אור הצלחתי להגיע לרזולוציה טבעית של 1366x768 ואפשר להגיד שהתפעלתי לטובה מהצפייה במחשב.
סרטי DIVX למיניהם, רואים באיכות טובה אך סרטי HD (720P,1080I( פשוט תענוג אחד גדול !!!! אפשר להינות מכל שניה של צפייה.
המסך הוא מסך מחשב לכל דבר, ורואים בו באיכות אפילו יותר טובה ממסכי מחשב שמיועדים לכך.
2. חיבור לטלויזיה - הבעיה הגדולה, אני מחובר ליס עם ממיר s3100 (הקטן עם החיבור אופטי), ואפשר להגיד שהתאכזבתי בגדול, האיכות ממש ירודה ואני ממש מאוכזב מהשידור, ואני מדבר על כל הערוצים. אני יודע שאיכות שידור ב-lcלא אמורה להיות מי יודע מה, אך לא חשבתי שככה. ד"א אני מחובר עם כבר scart ל rgb (3 כבלים האלו-אדום, צהוב ולבן).

לטלויזיה ישחיבור יחיד של HDMI, מה שמהווה חיסרון גדול, אני לא יודע מה איתכם אבל לי המחשב מחובר בחיבור זה, PS3 ואולי גם בעתיד הממיר של יס, כך שזה ממש מעצבן להחליף כל פעם בין החיבורים השונים...

בקיצור, אפשר להגיד שהטלויזיה מצויינת לשימוש במחשב אך לשידורי טלויזיה ממש לא.
כנראה שהצתרך לחכות לשידורי ה-HD שיהיו בקרוב ביס...

מחר אני אשתדל לעלות תמונות :P

ha_miki
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #2 

אל תחבר את הטלביזיה לממיר עם קומפוזיט אלא עם SVIDEO אתה תראה שיפור רציני

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

עריכה:
אני צריך כבל scart ל svideo נכון?
אם כן, מישהו יכול לעזור לי למצוא כבל טוב של scart-svideo במחיר של עד 100 שקל ברשת ?

תודה.

point2i
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

כנס לזאפ תמצא שם מבחר של כבלים .
ואני לא חושב שכבל במחיר של 100 ש"ח יעשה לך את העבודה כמו שצריך .
אז תשקיע עוד קצת ותקנה כבל איכותי .

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”