שלום , יש לי בעיה במכשיר הDVD שלי .
שלום לכולכם. חבר מפורום אחר המליץ לי לבוא לפה בנוגע לבעיה טכנית שיש לי עם הDVD.
נתחיל מפרטים על הDVD - הDVD הוא מחברת PROSOUND , והדגם הינו DIVX-9000ST.
נציגי החברה אמרו לי שהDVD תומך בניגון כתוביות לא מוצמדות לסרטי DIVX \ XVID, אך בניסיון לצרוב מס' סרטים שונים עם כתוביות בקובץ נפרד על הדיסק, קיבלתי תופעות של קירטועים, ופריז טוטאלי. ניסיתי לצרוב שלושה סרטים , בכולם הסרט נתקע לפני שהספקתי להגיע לחלק בו יש כתוביות . צרבתי את הסרטים בעזרת Nero המעודכן ביותר באופן הבא :
חדש- צריבת DATA. הוספתי את קובץ הAVI וקובץ הכתוביות שבכל המקרים היה בפורמט SRT (אמרו לי שככה רק זה יעבוד). שני הקבצים היו בעלי בדיוק אותו שם, כולל אותיות גדולות \ קטנות, ובעלי סיומת שונה (AVI ו-SRT). את הסרטים צרבתי במהירות X4 בנירו, ובחרתי לעשות Finalyze לדיסק.
שלושת הסרטים היו Spiderman 2 , Ocean`s Eleven ו-Million Dollar Baby שהכתוביות שלו היו בפורמט SUB (אמרתי אולי עם פורמט אחר זה יעבוד)
האם למישהו יש פיתרון לבעיה, ניסיון עם המכשיר הנ"ל או כל דבר אחר היכול לעזור לי בפיתרון הבעיה? ד"א - לנגן אין עידכוני קושחה כלשהם.
תודה רבה לעוזרים
נתחיל מפרטים על הDVD - הDVD הוא מחברת PROSOUND , והדגם הינו DIVX-9000ST.
נציגי החברה אמרו לי שהDVD תומך בניגון כתוביות לא מוצמדות לסרטי DIVX \ XVID, אך בניסיון לצרוב מס' סרטים שונים עם כתוביות בקובץ נפרד על הדיסק, קיבלתי תופעות של קירטועים, ופריז טוטאלי. ניסיתי לצרוב שלושה סרטים , בכולם הסרט נתקע לפני שהספקתי להגיע לחלק בו יש כתוביות . צרבתי את הסרטים בעזרת Nero המעודכן ביותר באופן הבא :
חדש- צריבת DATA. הוספתי את קובץ הAVI וקובץ הכתוביות שבכל המקרים היה בפורמט SRT (אמרו לי שככה רק זה יעבוד). שני הקבצים היו בעלי בדיוק אותו שם, כולל אותיות גדולות \ קטנות, ובעלי סיומת שונה (AVI ו-SRT). את הסרטים צרבתי במהירות X4 בנירו, ובחרתי לעשות Finalyze לדיסק.
שלושת הסרטים היו Spiderman 2 , Ocean`s Eleven ו-Million Dollar Baby שהכתוביות שלו היו בפורמט SUB (אמרתי אולי עם פורמט אחר זה יעבוד)
האם למישהו יש פיתרון לבעיה, ניסיון עם המכשיר הנ"ל או כל דבר אחר היכול לעזור לי בפיתרון הבעיה? ד"א - לנגן אין עידכוני קושחה כלשהם.
תודה רבה לעוזרים
Re: קנה אחר
לא ביקשתי דיעה על המכשיר, תודה.עופרפולק כתב:כל המכשירים האלה לא ששוים משהו ואני לא מחזיק מהם תקנה משהו יותר רציני....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא זה לא קשור. ולמה נראה לך שהאיכות שלו לא משהו? המכשיר שווה 1500 ש"ח ( אני קיבלתי ב500.. קומבינותMartinHSabag כתב:שמע, אומנם ביקשת שלא ניתן דיעה על המכשיר, אבל לדעתי התקלה שלך קשורה לאיכותו......
ואני מכיר הרבה אחרים שגולשים בפורומים שונים שזה פועל להם מצוין ..
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
מבלי לפגוע, אבל מי שסיפר לך שהמכישר עולה 1500 ש"ח, פשוט עבד עליך !!!
אבל זה לא הסוף, כי מי שמכר לך אותו ב 500 ש"ח, גם כן עבד עליך.
מכשירים הללו נמכרים בארה"ב במחיר של כ $25 !!! בכל סופר שכונתי.
חברת PROSOUND, היא לא חברה אמיתית, אלא חברת מדבקה סינית !
מרטין צודק במה שהוא אמר לך, אתה עשית הכל נכון, הבעיה היא במכשיר.
אם יש לך אחריות- רוץ להחליף. אם לא, תקנה בפעם הבאה מכשיר מחברה רצינית וידועה.
אם יש לך אחריות- רוץ להחליף. אם לא, תקנה בפעם הבאה מכשיר מחברה רצינית וידועה.
בדקתי בZAP את המחרי של הדגם DIVX 9000ST והוא עולה 1500 ש"ח ..Sanchez כתב:מבלי לפגוע, אבל מי שסיפר לך שהמכישר עולה 1500 ש"ח, פשוט עבד עליך !!!
אם יש לך אחריות- רוץ להחליף. אם לא, תקנה בפעם הבאה מכשיר מחברה רצינית וידועה....
ולמה יש כאלה סטיגמות על פרוסאונד?!
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
פרו סאונד 9000ST
שלום לך! גם לי יש מכשיר בדיוק כמו שלך ואת כל הניסיונות שעשית אני גם בצעתי. המכשיר עצמו הוא *** סיני אמיתי ואני הוציתי אותו ב 300 ש"ח .
לציין כי לפעמים המכשיר נתקע למרות שהסאונד ממשיך להשמיע. וכאשר אתה רואה סרט (DIVX או XVID) התמונה מרצדת וזה מרגיז מאוד.
בעיית הכתוביות אמורות להיפתר בעתיד בעזרת עידכון שתוריד מאתר החברה בעוד כחודשיים (ע"פ גירסתם).www.elkol.co.il
תשמע לי תחבר את המכשיר לטלויזיה של הילד ותוריד לו סרטים מצויירים בדיבוב זה עובד מצויין.
לציין כי לפעמים המכשיר נתקע למרות שהסאונד ממשיך להשמיע. וכאשר אתה רואה סרט (DIVX או XVID) התמונה מרצדת וזה מרגיז מאוד.
בעיית הכתוביות אמורות להיפתר בעתיד בעזרת עידכון שתוריד מאתר החברה בעוד כחודשיים (ע"פ גירסתם).www.elkol.co.il
תשמע לי תחבר את המכשיר לטלויזיה של הילד ותוריד לו סרטים מצויירים בדיבוב זה עובד מצויין.