מהי מדיניות אלקטרה סחר בקשר פיקסלים שרופים ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
סעיפי האחריות בהקשר להחלפת מסך עקב פיקסלים תקולים הינם די מחמירים. לרוב ההחלפה מתבצעת רק כאשר יש מעל 5-3 פיקסלים כאלה אשר צמודים ובמרכז המסך.
למרות סעיפי האחריות הנוקשים הללו, בארץ נוכחנו לגלות כי היבואנים הרישמיים הינם די מסבירי פנים בנוגע לתקלות מסוג זה, לרוב הם נוטים להחליף את המסך לחדש כאשר פונים אליהם תוך פרק זמן סביר מרגע קבלת המסך. עוד לא שמענו כאן מעל דפי הפורום על חבר אתר שהיבואן הרישמי סירב להחליף לו מסך.
תנסה לפנות דרך החנות בה רכשת את המסך, ייתכן והם יוכלו לזרז את הטיפול.
אל תשכח לעדכן אותנו
למרות סעיפי האחריות הנוקשים הללו, בארץ נוכחנו לגלות כי היבואנים הרישמיים הינם די מסבירי פנים בנוגע לתקלות מסוג זה, לרוב הם נוטים להחליף את המסך לחדש כאשר פונים אליהם תוך פרק זמן סביר מרגע קבלת המסך. עוד לא שמענו כאן מעל דפי הפורום על חבר אתר שהיבואן הרישמי סירב להחליף לו מסך.
תנסה לפנות דרך החנות בה רכשת את המסך, ייתכן והם יוכלו לזרז את הטיפול.
אל תשכח לעדכן אותנו
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
שקיבלתי את הפיליפס של הוריי מצאתי פיקסל שרוף בזמן שהטכנאי עדיין היה בבית, הוא רשם את התקלה על טופס העבודה שלו והבטיח שיתקשרו אלי.
לאחר שלא התקשרו מאלקטרה למחרת התקשרתי אני ודיברתי עם מנהל המעבדה, שהודיע לי שהם לא חייבים להחליף מסך עם פיקסל שרוף אחד, מיד התקשרתי לשירות הלקוחות של אתר גיזמו (משם קניתי את הטלויזיה) בדרישה לביטול עסקה והחזרת המוצר.
מכיוון שהאתר לא רצה להפסיד מכירה הם אמרו שיטפלו בנושא מול אלקטרה ובאמת אחרי רבע שעה קיבלתי טלפון לאלקטרה לתיאום זמן הגעה להחלפת הטלויזיה.
זה אומר שאלקטרה יכולים להחליף ולצאת בסדר וזה רק תלוי כמה לוחצים עליהם.
אם קנית דרך האינטרנט או בחנות מתמחה יהיה לך הרבה יותר קל להחליף את המוצר באחד תקין.
לאחר שלא התקשרו מאלקטרה למחרת התקשרתי אני ודיברתי עם מנהל המעבדה, שהודיע לי שהם לא חייבים להחליף מסך עם פיקסל שרוף אחד, מיד התקשרתי לשירות הלקוחות של אתר גיזמו (משם קניתי את הטלויזיה) בדרישה לביטול עסקה והחזרת המוצר.
מכיוון שהאתר לא רצה להפסיד מכירה הם אמרו שיטפלו בנושא מול אלקטרה ובאמת אחרי רבע שעה קיבלתי טלפון לאלקטרה לתיאום זמן הגעה להחלפת הטלויזיה.
זה אומר שאלקטרה יכולים להחליף ולצאת בסדר וזה רק תלוי כמה לוחצים עליהם.
אם קנית דרך האינטרנט או בחנות מתמחה יהיה לך הרבה יותר קל להחליף את המוצר באחד תקין.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
קוראים לזה שיטת מצליח (ולא על שם רינה מצליח).
לפי החוק הם לא חייבים להחזיר בגלל פיקסל דפוק.
מצד שני, יש לך שבועיים שבהם אתה יכול להחזיר כל מוצר שרכשת ONLINE, אפילו אם הצבע לא מוצא חן בעיניך, כך שזה לא משנה.
מנסיוני, כל היבואנים יחליפו גם במקרה של פיקסל אחד תקול, אבל צריך בפירוש לעמוד על דעתך.
לפי החוק הם לא חייבים להחזיר בגלל פיקסל דפוק.
מצד שני, יש לך שבועיים שבהם אתה יכול להחזיר כל מוצר שרכשת ONLINE, אפילו אם הצבע לא מוצא חן בעיניך, כך שזה לא משנה.
מנסיוני, כל היבואנים יחליפו גם במקרה של פיקסל אחד תקול, אבל צריך בפירוש לעמוד על דעתך.
יש לי טלוויזיה 32PFL5322 שנרכשה לפני כ- 4 חודשים והבחנתי לאחרונה בפיקסל אחד שרוף במרכז המסך , טכנאי שביקר אותי אמר שאין יותר מדי מה לעשות עם זה ומנהל יתקשר, אכן כך הוא יתשר וציין שמחליפים רק במידה ויש 3 פיקסלים ומעלה שרופים ..יש לציין שהטלוויזיה נרכשה בשקם אלקטריק בגלל שרציתי אחריות טובה אך קיבלתי אכזבה גדולה מאלקטרה.. מה אפשר לעשות ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אחרי 4 חודשים זה בעייתי.
הייתי דבר ראשון מנסה לדבר עם מנהל המעבדה של אלקטרה.
אם לא הולך, פנה לפיליפס ישראל, הם מאוד אחראיים ואכפת להם מכל לקוח (מניסיון).
הייתי דבר ראשון מנסה לדבר עם מנהל המעבדה של אלקטרה.
אם לא הולך, פנה לפיליפס ישראל, הם מאוד אחראיים ואכפת להם מכל לקוח (מניסיון).
- juv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: יובל אינדיצקי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לכל מי שבדק פיקסלים שרופים/תקועים לאחר קניית המסך ולא מצא כאלה, אני מציע לבדוק שוב אחרי כמה חודשים.
במילים אחרות, הפיקסלים נתקעים בהתאם לפונקציית דעיכה סטטיסטית. זה יקרה בכל מסך, השאלה מתי. יכול להיות שלאחר שלושה חודשים מייצור הפאנל - הזמן שעבר עד לרכישת המסך - יהיה הבדל של כמה פיקסלים שנתקעו בכל מסך ומסך, לאחר עוד כמה חודשים זה בד"כ מתאזן.
במילים אחרות, הפיקסלים נתקעים בהתאם לפונקציית דעיכה סטטיסטית. זה יקרה בכל מסך, השאלה מתי. יכול להיות שלאחר שלושה חודשים מייצור הפאנל - הזמן שעבר עד לרכישת המסך - יהיה הבדל של כמה פיקסלים שנתקעו בכל מסך ומסך, לאחר עוד כמה חודשים זה בד"כ מתאזן.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתן לך עוד טיפ והוא לנסות להריץ DPT. בעיניים שלי ראיתי איך הוא "תיקן" פיקסל תקוע בסמסונג (להריץ אותו במוד של Exerciser).
http://www.dataproductservices.com/dpt
(לנסות כדאי, זה לא יכול להזיק. ד"א - זה עזר לי לזהות פיקסל תקוע במסך שקניתי אבל לא הצליח "לשחרר" אותו).
http://www.dataproductservices.com/dpt
(לנסות כדאי, זה לא יכול להזיק. ד"א - זה עזר לי לזהות פיקסל תקוע במסך שקניתי אבל לא הצליח "לשחרר" אותו).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!