בעיה ב-NEWSLEECHER
עזרה דחופה הגעתי הביתה ומשום מה המהירות הורדה אינה מקסימלית יש לי חבילה של 2.5 משמע הורדה של 320 לשנייה
בדקתי את מהירות ההורדה דרך אתרים כגון בזק וברק וההורדה תקינה
מה לעשות?
האם יתכן כי בזק חסמו את הגישה לניוזליטשר?
עד אתמול לא היתה לי בעייה
האם מישהו נתקל בבעיה דומה ?
בדקתי את מהירות ההורדה דרך אתרים כגון בזק וברק וההורדה תקינה
מה לעשות?
האם יתכן כי בזק חסמו את הגישה לניוזליטשר?
עד אתמול לא היתה לי בעייה
האם מישהו נתקל בבעיה דומה ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
גם אני מנוי של בזק בינלאומי ואני יכול לומר לך כמעט בוודאות זה לא אצלם זה אצל ספק הניוז שלך.
אם יש לי בעיה כזו הפיתרון הוא התנתקות מהאינטרנט והתחברות מחדש. כמעט תמיד הבעיה נפתרת מיד.
נציג התמיכה אמר לי פעם תתנתק ותתחבר כמעט בטוח שתקבל IP חדש שמחובר לעורק תעבורה אחר (BANDWIDTH PROVIDER) לארה"ב. וזה אכן קורה.
יאמר לזכות הספַק גי'גה ניוז שמעולם זה לא קרה איתם, 640KBYTE לשניה רצוף על הגרף בלי שום נפילות.
אגב אם תעשה TRACERT (בחלון דוס) מהIP שלך לספק שלך בזמן נפילה במהירות תגלה שיש * באחד הצמתים שמעיד על בעיה של לאג או משהו דומה.
אם יש לי בעיה כזו הפיתרון הוא התנתקות מהאינטרנט והתחברות מחדש. כמעט תמיד הבעיה נפתרת מיד.
נציג התמיכה אמר לי פעם תתנתק ותתחבר כמעט בטוח שתקבל IP חדש שמחובר לעורק תעבורה אחר (BANDWIDTH PROVIDER) לארה"ב. וזה אכן קורה.
יאמר לזכות הספַק גי'גה ניוז שמעולם זה לא קרה איתם, 640KBYTE לשניה רצוף על הגרף בלי שום נפילות.
אגב אם תעשה TRACERT (בחלון דוס) מהIP שלך לספק שלך בזמן נפילה במהירות תגלה שיש * באחד הצמתים שמעיד על בעיה של לאג או משהו דומה.