אפשרויות לצפייה בטלויזיית LCD בשיטת NTSC בארץ!!!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
יוחנן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
קניתי את טלויזיה LCD PHILIPS 32 בארה"ב,
והיא עובדת בשיטת ATSC, NTSC. דגם: 32PFL5332D/37
ברצוני לדעת האם אוכל להשתמש בה בארץ למרות שה-TUNER שלה עובד בשיטת NTSC ושיטת השידור בארץ הינה PAL.
האם יציאות הHDMI והSVIDEO והRCA עובדות דרך הTUNER או שהן עובדות כמוניטור לכל דבר ויכולות לקבל אות של PAL?
האם HDMI זוהי טכנולוגיית שידור שאינה קשורה לPAL או NTSC? רוצה לומר אם אחבר ממיר עם HDMI לLCD בכניסת הHDMI אני אקבל תמונה או לא?
עשיתי ניסוי עם הלפטופ שלי בחיבור לSVIDEO אל הLCD ושידרתי סרט בשיטת PAL B אל המסך דרך כרטיס המסך של המחשב וראיתי תמונה די טובה. האם זה אומר שהכניסות האלה באמת מקבלות כל שידור של PAL או NTSC?
אני מתכוון לנסות לחבר וידאו PAL בשיטת מהארץ אל הLCD, אם זה יעבוד, זה אומר שהטלויזיה אכן מקבלת שידורי PAL למרות שהטונר שלה NTSC?
האם ניתן לחבר לממיר HOT או YES נגן DVD שעובד בPAL וNTSC והוא יקבל אות של PAL ויוציא אות של NTSC שיתאים לטלויזייה?
האם חיבור הממיר לכרטיס טלויזיה של מחשב ומשם אל הLCD יכול להוות פתרון?
האם קיימים בשוק כרטיסי טלויזייה למחשב שהם MULTISTSEM שביציאת יפיקו אות של NTSC?
תודה,
יוחנן

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

טיונר לא קשור ליכולת לעבד PAL או NTSC.

מרבית המסכים כיום תומכים ב-PAL בכניסות SVIDEO, קומפוננט ואפילו HDMI. זה יותר טרחה למנוע קליטה של שידורים כאלה...

יוחנן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

האם זה אומר שלמרות שזאת טלויזית NTSC LCD אות הPAL שמגיע מהממיר של YES או HOT ויכנס אל הLCD בכניסת ה-SVIDEO או קומפוננט אכן יוצג כהלכה על המסך?
האם ניתן להסיק מדבריך שטלויזיות עם TUNER NTSC מארה"ב עובדות עם כניסות SVIDEO, HDMI וקומפוננט שתומכות ב-PAL?
מה תפקידו של הטיונר?
אז מהי הבעייה בשידור ממירי HOT או YES עם טלויזיות שמגיעות מארה"ב עם NTSC? (פשוט נחבר אותם לכניסות הנוספות ולא לTUNER.)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”