המצלות לנישת גבס עבור מסך הקרנה
שלום לכולם.
קניתי מסך הקרנה חשמלי 244X183 ועכשיו אני צריך רעיון טוב לבניית קרניז/נישה לתליית המסך.
הקרניז צריך לאכסן גם את הרמקולים הקדמיים (סטליטים) וגם את המרכזי.
הרעיון שלי היה לבנות קרניז של 30ס"מ לאורך התקרה ולהשאיר אותו פתוח מלמטה לאורך המסך (כדי שיהיה איך למסך לרדת). החשש הוא שאם אני לא אסגור את החלק התחתון אז זה לא יראה יפה. אם יש למישהו רעיונות ועדיף תמונות אשמח לשמוע.
יבגני
קניתי מסך הקרנה חשמלי 244X183 ועכשיו אני צריך רעיון טוב לבניית קרניז/נישה לתליית המסך.
הקרניז צריך לאכסן גם את הרמקולים הקדמיים (סטליטים) וגם את המרכזי.
הרעיון שלי היה לבנות קרניז של 30ס"מ לאורך התקרה ולהשאיר אותו פתוח מלמטה לאורך המסך (כדי שיהיה איך למסך לרדת). החשש הוא שאם אני לא אסגור את החלק התחתון אז זה לא יראה יפה. אם יש למישהו רעיונות ועדיף תמונות אשמח לשמוע.
יבגני
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בדיוק עכשיו בניתי קרניז בגודל 30 ס"מ לכל אורך הקיר עבור המסך, את החלק האמצעי היכן שהמסך יישב השארתי פתוח, לאחר התקנת המסך אני אסגור את כל החלק הפתוח עם פלטת עץ, באותה פלטת עץ אני פותח חלון ארוך וצר בדיוק במידה של המסך שמשם למעשה יירד המסך, את פלטת העץ אני אחבר בלחיצה עם תופסנים כדי שאם תהייה בעיה במסך אוכל לפרק אותו.
כמובן שאת העץ אני אצבע באותו צבע של הקרניז כך שזה ייראה כאילו אין פתח.
מקווה שעזרתי.
כמובן שאת העץ אני אצבע באותו צבע של הקרניז כך שזה ייראה כאילו אין פתח.
מקווה שעזרתי.
Yarino, אחלא רעיון!!!
שתי שאלון:
1. למה עץ ולא פלטת גבס? זה לא יהיה יותר מתאים ולא יהיה יותר קל?
2. מה זה הקליספים בהם תחבר את הפלטה?
כמו-כן מעניין האם הפלטה תחזיק? במקרה שלי אורך המוט התחתון (המשקולת של המסך) הוא כ 260 ס"מ. אורך הפלטה שאני צריך הוא כ 280 ס"מ. זה משאיר פחות מ- 10 ס"מ מכך צד של החתך הארוך בפלטה..... לא בטוח שזה יהיה מספיק חזק....
שתי שאלון:
1. למה עץ ולא פלטת גבס? זה לא יהיה יותר מתאים ולא יהיה יותר קל?
2. מה זה הקליספים בהם תחבר את הפלטה?
כמו-כן מעניין האם הפלטה תחזיק? במקרה שלי אורך המוט התחתון (המשקולת של המסך) הוא כ 260 ס"מ. אורך הפלטה שאני צריך הוא כ 280 ס"מ. זה משאיר פחות מ- 10 ס"מ מכך צד של החתך הארוך בפלטה..... לא בטוח שזה יהיה מספיק חזק....
פלטת גבס לא חזקה מספיק, אם תוציא פעם אחת מהמקום היא עלולה להשבר, פשוט שמים פלטת עץ בעובי של 10 מ"מ.
ניתן להשיג בחנויות פרזול קליפסים שנתפסים בלחיצה.
יש להתקין שני לייסטים מעץ לאורך כל הפתח שעליו תתחבר הפלטה עם כ 8 קליפסים, לכן לא צריכה להיות לך בעיה.
ניתן להשיג בחנויות פרזול קליפסים שנתפסים בלחיצה.
יש להתקין שני לייסטים מעץ לאורך כל הפתח שעליו תתחבר הפלטה עם כ 8 קליפסים, לכן לא צריכה להיות לך בעיה.