LG 32 lc53 עם HD-READY תומכת ב 1080P , הייתכן?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
liranbs18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי לא מזמן LCD LG 32" LC53 ולפי הנתונים שה היא תומכת ב 1080P אך היא HD-READY . אני הבנתי שתמיכה ב1080P זה FULL HD אז אני קצת מבולבל אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בראש אני יודה לו.
תודה מראש וגלישה מהנה!!

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1622
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אני לא מכיא את הטלוויזיה הספציפית, אבל הטרמינולוגיה היא כדלקמן -

הטלוויזיה תומכת ב-1080p ==> אם היא תקבל סיגננל 1080p (הידוע גם בכינויו FULL HD) אתה תראה תמונה על המסך

הטלוויזיה היא HD ready ==> הרזולוציה של המסך היא לפחות 720x1280.

כלומר אתה תוכל לראות תכנים של FULL HD, אבל הטלוויזיה תהפוך אותם בזמן אמיתי לרזולוציה הטבעית של המסך
אמיר.

giesseron
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #3 

היי אתה יכול לתת חוו"ד על הlg קניתי לא מזמן סמסונג s81b ואני ממש אבל ממש אבל ממש מאוכזב, רואים גרוע, יש מריחות כל הזמן, הלבן לא לבן השחור לא שחור, בקיצר אכזבה, כדאי להחליף ל lg השימוש יהיה בעיקר צפיה בהוט וגם ps2 ולפעמים סרטים דרך המחשב.
תודה,
אפשר גם במייל
[email protected]

noy84
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116

שליחה #4 

giesseron כתב:היי אתה יכול לתת חוו"ד על הlg קניתי לא מזמן סמסונג s81b ואני ממש אבל ממש אבל ממש מאוכזב, רואים גרוע, יש מריחות כל הזמן, הלבן לא לבן השחור לא שחור, בקיצר אכזבה, כדאי להחליף ל lg השימוש יהיה בעיקר צפיה בהוט וגם ps2 ולפעמים סרטים דרך המחשב.
תודה,
אפשר גם במייל
[email protected]
...
אם אתה מחפש מסך מתאים למחשב LG זה המסך בישבילך,
אגב איפה אתה רואה כל כך רע? באיזה שידור? TV SD רגיל?
קח בחשבון שבסמסונג רמת שחורים היא הרבה יותר טובה מכל טלויזיה שיש בשוק (אולי חוץ מSHARP), ורואים יותר טוב סרטים מנגנים כמוHDDVD, אם אתה משתמש במסך בשביל לראות רק טלויזיה ואתה רוצה לראות טוב אז בגדול מסך LCD לא מתאים לך, לך על פלאזמה עם רזולוציה נמוכה.

giesseron
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

היה לי קודם טלוויזיה רגילה ועכשיו החלפתי לlcd אולי משהו בחיבורים שלי לא טוב, מהי הדרך הכי טובה לחבר את הטלוויזיה?
כעקרון הדבר שהכי מפריע זה המריחות גם בפליסטישן הכתובית של השחקן מחוברת וזה נראה ממש מוזר, האם אני אראה הבדל בין ה 8ms של הסמסונג ל 5 של ה lg ואולי כמו שהמליצו לי קודם כדאי להחזיר את הטלוויזיה להוסיף 1000 שקל ולקחת את ה sharp

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

יש לי א תהlg והיא ממש לא ממלוצת כבר הגבתי לך בנושא....לך על הwd1 בלי למצמץ
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

giesseron
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מקבל את ההמלצה

שליחה #7 

נראה לי שהצלת אותי פה מחרפה בפעם השלישית,

אני מקווה שלא יקחו ממני יותר מידי כסף על ה SHARP את הסמסונג קניתי ב 4200 בטח נצטרך להוסיף עוד איזה 1000 שקל על הSHARP היא שווה את זה? כי על ה lg צריך להוסיף 500 או שפשוט נישאר עם הסמסונג?

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אחי,אם אתה מוכן לקנות את הlg אחרי הדיון הזה אז תהנה:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2Alc51%2A

מדובר באותם דגמים כמו ה53 / 43 מחליפים את 51 / 41 ומתברר שאותה בעיה קיימת גם בהם
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

giesseron
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

קיבלתי את ההזהרה שלך

שליחה #9 

אני לא ארכוש את הlg ותרשה לי להודות לך ולכל אלה שתרמו לדיון, הצלתם אותי מעוגמת נפש נוספת.

SECTOR
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #10 

עמית גם לי יש את המסך המדובר אתה צודק בקשר לזליגות,
אצלי הם קימות 5 דקות בערך מתחילת הדלקת המסך אחרי 10 דקות זה נעלם זה תופעה די מטרידה במיוחד לאור העובדה שכל פעם אני מחפש אותה מחדש..

אבל שמע רואים בא פאנטסי YES לאומת TV אחרות במחירים שלה ואף יותר חיבור למחשב לא הHIGHLIGHT שלה אבל גם סבבה בסה"כ זה מסך מצוין ולמחיר שלו מדהים!
Jonathan Motors

giesseron
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שתי שאלות נוספות

שליחה #11 

השאלה הראשונה זה מה זה אומר שיש זליגה? אני לא מבין, אצלי בסמסונג פשוט לוקח זמן לתמונה להתייצב לא רק בערוצי ספורט גם בערוץ אקסטרה הוט אם יש לדוגמא תזוזת פנים מהירה אז התמונה זזה ובפלייסטישן בכלל, אמרו לי בביג בוקס שדרך אחת לראות את האיכות זה דרך הכתוביות בשידור הרגיל אצלי הכתוביות מחוררות כאלה גם בפלייסטישן היום אני אנסה להחליף כבלים וממיר לממיר סמסונג מadb דרך אגב קראתי שבתל אביב יש בעיה אם הממיר adb אולי זה חלק מהבעיה.
השאלה השני היא מה זה nr ראיתי אנשים כותבים פה על כך שיש לטלווזיות מסוימות nr ולאחרות אין ומישהו הביא את זה מהמחשב שלו, מה זה?
תודה.
מצטער על הסיפור אבל אם אתם כבר עוזרים אז למה לא להחכים.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: שתי שאלות נוספות

שליחה #12 

תקשיב אחי,יכול להיות באמת שהlg סבבה [יש אותה להוריםשלי הם חדר לידי..אני אף פעם לא הייתי קונה מסך ממחסני חשמל בלי לשאול עליו קודם] אבל השארפ בכלל לא ברמה שלה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”