טל' lcd
ירידת האיכות" שאתה מתייחס אליה בפלאזמות נובעת מזה שהפוספורוסים מתבלים, בדיוק כמו בטלויזית CRT רגילה. זו הסיבה שנותנים את הנתון של "מחצית זמן חיים", כלומר, אחרי כמה שעות הבהירות של התמונה תהיה חצי ממה שהיא היתה כשהיא היתה חדשה (כיום זה בין 60-100,000 שעות). גם ב-LCD זה קורה, אם כי בצורה אחרת. מה שקורה ב-LCD הוא שהמנורה מאחורי המסך מתיישנת ונחלשת וגם לה יש נתון של מחצית זמן חיים.[/quote]
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
צחי, עצור !!!!
אתה יורה בשאלות מבלי שקראת אפילו מאמר אחד שלנו.
אנשים השקיעו פה שעות על גבי שעות בכתיבת מאמרים מעמיקים שעונים על כל השאלות ששאלת עד עתה בשירשור הזה.
אני מציע לך ללכת לעמוד הראשי של האתר, ולבצע חיפוש על המילים : פלאזמה, LCD, רזולוציה, HDTV, כיול, GAMMA, RGB, קומפוננט.
אחרי שתקרא את כל המאמרים בנושאים הללו, תחזור עם שאלות ספציפיות.
אתה יורה בשאלות מבלי שקראת אפילו מאמר אחד שלנו.
אנשים השקיעו פה שעות על גבי שעות בכתיבת מאמרים מעמיקים שעונים על כל השאלות ששאלת עד עתה בשירשור הזה.
אני מציע לך ללכת לעמוד הראשי של האתר, ולבצע חיפוש על המילים : פלאזמה, LCD, רזולוציה, HDTV, כיול, GAMMA, RGB, קומפוננט.
אחרי שתקרא את כל המאמרים בנושאים הללו, תחזור עם שאלות ספציפיות.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לסיכום לפי מה שהבנתי מהכתבה כדי לי לקנות טלויזיה lcd בגלל שאין לי מקום לטלויזיה יותר מ32-37 " וגם בגלל שהמרחק בין הטלויזיה לבין הספה הוא 2-2.5 מטר וקשה להסתכל על טלויזיה גדולה מכזה מרחק ...
SHARP LC32GA4M אני חושב שזאת הטלויזיה הכי טובה מכל מה שראיתי והיא מותאתמת לתקציב שהוא בערך 16 אלף למרות שרצוי היה פחות ... לכן אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על טלויזית lcd 32" יותר זולה אך טובה
SHARP LC32GA4M אני חושב שזאת הטלויזיה הכי טובה מכל מה שראיתי והיא מותאתמת לתקציב שהוא בערך 16 אלף למרות שרצוי היה פחות ... לכן אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על טלויזית lcd 32" יותר זולה אך טובה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: