טל' lcd
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
טל' lcd
קודם כל התקציב שלי הוא 16000 פחות או יותר ולכן הטלויזיה היחידה שהיא באמת טובה היא של sharp תוכל לראות עוד מידע עליה באתר http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=151593
- oferlaor
- מנהל

אני שוב שואל, מדוע LCD ולא פלאזמה 42" ?
אם התשובה היא ברזולוציה, בתוספת קטנה מאוד ניתן לעלות ל-42" ברוזלוצית HD.
מדובר על 10" שזה משמעותי מאוד מאוד.
אם התשובה היא ברזולוציה, בתוספת קטנה מאוד ניתן לעלות ל-42" ברוזלוצית HD.
מדובר על 10" שזה משמעותי מאוד מאוד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תגובה
כן אבל המרחק בין הטל' לסלון הוא רק2.5 ולפי מה שהבנתי פלזמה כדאי לקנות למרחק של 4.5 מטר מה גם שהפלזמה מחזיקה מעמד רק חמש שנים ואני לא מתכוון לקנות כל חמש שנים טל'... בנוסף איכות התמונה של פלזמה לא טובה כל כך וגם אין מקום במזנון לטל' יותר מ37"
- oferlaor
- מנהל

צחי,
מי רוצה להוריד אותם מהמדפים? בכל חנות אליה תלך יש פלאזמה על המדפים (או על הקירות).
במרחק צפיה של 3-3.5 מ' מסך LCD 32" יהיה ממש פצפון. אני במרחק כזה ו-42" קטן לי מדי.
בכל מקרה, אורך החיים של LCD ופלאזמה הם שווים כיום (עם יתרון קל לפלאזמה דווקא). אני לא יודע כמה אנשים אתה מכיר שיש להם פלאזמה 5 שנים ומעלה (אני מכיר, זה שמכרתי לו את הפלאזמה הראשונה שלי עדיין משתמש בה - היא בקרוב תהיה בת 6!).
מי רוצה להוריד אותם מהמדפים? בכל חנות אליה תלך יש פלאזמה על המדפים (או על הקירות).
במרחק צפיה של 3-3.5 מ' מסך LCD 32" יהיה ממש פצפון. אני במרחק כזה ו-42" קטן לי מדי.
בכל מקרה, אורך החיים של LCD ופלאזמה הם שווים כיום (עם יתרון קל לפלאזמה דווקא). אני לא יודע כמה אנשים אתה מכיר שיש להם פלאזמה 5 שנים ומעלה (אני מכיר, זה שמכרתי לו את הפלאזמה הראשונה שלי עדיין משתמש בה - היא בקרוב תהיה בת 6!).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. הפלאזמות לא מתוכננות לצאת מיצור ע"י אף יצרן כרגע, לפחות אף חברה לא הודיעה על כך.
הפיתוח של הפלאזמות ממשיך להתקיים. נכון ש-LCD מתקדמות ותפתחות ואמורות לעקוף בביצועים את הפלאזמות, אך ייקח לזה כמה שנים.
2. "ירידת האיכות" שאתה מתייחס אליה בפלאזמות נובעת מזה שהפוספורוסים מתבלים, בדיוק כמו בטלויזית CRT רגילה. זו הסיבה שנותנים את הנתון של "מחצית זמן חיים", כלומר, אחרי כמה שעות הבהירות של התמונה תהיה חצי ממה שהיא היתה כשהיא היתה חדשה (כיום זה בין 60-100,000 שעות). גם ב-LCD זה קורה, אם כי בצורה אחרת. מה שקורה ב-LCD הוא שהמנורה מאחורי המסך מתיישנת ונחלשת וגם לה יש נתון של מחצית זמן חיים.
הפיתוח של הפלאזמות ממשיך להתקיים. נכון ש-LCD מתקדמות ותפתחות ואמורות לעקוף בביצועים את הפלאזמות, אך ייקח לזה כמה שנים.
2. "ירידת האיכות" שאתה מתייחס אליה בפלאזמות נובעת מזה שהפוספורוסים מתבלים, בדיוק כמו בטלויזית CRT רגילה. זו הסיבה שנותנים את הנתון של "מחצית זמן חיים", כלומר, אחרי כמה שעות הבהירות של התמונה תהיה חצי ממה שהיא היתה כשהיא היתה חדשה (כיום זה בין 60-100,000 שעות). גם ב-LCD זה קורה, אם כי בצורה אחרת. מה שקורה ב-LCD הוא שהמנורה מאחורי המסך מתיישנת ונחלשת וגם לה יש נתון של מחצית זמן חיים.