C3000 - חיבור VGA מציג 4:3 בלבד. איך מגיעים ל 16:9? (ערוך)
-
yuvR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אהלן
התחדשתי ב C3000 טרייה מהתנור, וחיברתי מייד את הלפטופ.
הרזולוציה הטבעית של מסך הלפטופ היא 1024X768 והיא נראית מצויין על ה C3000, רואים בעין שזה NR הכל חד ומפוקס בדיוק כמו מסכי ה LCD של המחשבים השונים שאני עובד איתם.
הבעיה היא שזו רזולוצית 4:3 ואני מקבל פסים שחורים בצדדים. אני מנסה לעלות לרזולוציה 1366X768 או 1360X768 וכמובן שכרטיס המסך לא מאפשר. התקנתי POWERSTRIP וגם היא לא מוכנה לעבוד בשום רזולוציה כזו.
חשוב להדגיש ש POWERSTIP מאפשרת לעבוד ברזולוציות גבוהות שכרטיס המסך לא מאפשר בעצמו, כמו 1200X1600, אבל זה עדיין 4:3 וכמובן לא יהיה NR.
איך משכנעים את התוכנה להוציא את הרזולוציה הזו? היא לא מופיעה בשום מקום. יש איפשהו איזה מדריך לתוכנה הזו?
תודה
יובל
הרזולוציה הטבעית של מסך הלפטופ היא 1024X768 והיא נראית מצויין על ה C3000, רואים בעין שזה NR הכל חד ומפוקס בדיוק כמו מסכי ה LCD של המחשבים השונים שאני עובד איתם.
הבעיה היא שזו רזולוצית 4:3 ואני מקבל פסים שחורים בצדדים. אני מנסה לעלות לרזולוציה 1366X768 או 1360X768 וכמובן שכרטיס המסך לא מאפשר. התקנתי POWERSTRIP וגם היא לא מוכנה לעבוד בשום רזולוציה כזו.
חשוב להדגיש ש POWERSTIP מאפשרת לעבוד ברזולוציות גבוהות שכרטיס המסך לא מאפשר בעצמו, כמו 1200X1600, אבל זה עדיין 4:3 וכמובן לא יהיה NR.
איך משכנעים את התוכנה להוציא את הרזולוציה הזו? היא לא מופיעה בשום מקום. יש איפשהו איזה מדריך לתוכנה הזו?
תודה
יובל
נערך לאחרונה על ידי yuvR ב 26/11/2007 20:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש רזולוציות מוכנות שאתה יכול לבחור מתוכם במקום להכין בעצמך.
מה שאתה צריך לעשות זה:
כפתור ימני על tray icon
display profile -> Configure
Advance Timing option
Custom resolution
שם יש הרבה רזולוציות מוכנות יש כמה בגודל שאתה מחפש אני ניסיתי כמה עד שפעלה לי אחת באופן מעולה ב SHARP תנסה עד שתמצא את הטושיבה.
תעשה ADD new resolution ואז יגיד לך לעשות ריסט למחשב ואז היא תופיע בסרגל הזזה בחלון של display profile -> Configure.
מקווה שזה עזר
אני בטוח שיותר טוב זה להכין בדיוק מה שאתה רוצה אבל לי זה פעל אז אם אין לך כוח להסתבך נסה את זה.
מה שאתה צריך לעשות זה:
כפתור ימני על tray icon
display profile -> Configure
Advance Timing option
Custom resolution
שם יש הרבה רזולוציות מוכנות יש כמה בגודל שאתה מחפש אני ניסיתי כמה עד שפעלה לי אחת באופן מעולה ב SHARP תנסה עד שתמצא את הטושיבה.
תעשה ADD new resolution ואז יגיד לך לעשות ריסט למחשב ואז היא תופיע בסרגל הזזה בחלון של display profile -> Configure.
מקווה שזה עזר
אני בטוח שיותר טוב זה להכין בדיוק מה שאתה רוצה אבל לי זה פעל אז אם אין לך כוח להסתבך נסה את זה.
-
yuvR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
מצאתי, הבעיה כנראה אחרת
אני מצליח להגדיר את הרזולוציה הרצויה 1360X768. כשאני מפעיל אותה על מסך המחשב ועל הטלויזיה מתקבלת אותה תמונה - רואים מסך 4:3 ברזולוציה 1024X768 ואפשר לגלול אותו הצידה כך שכל ה desktop הוא 16:6 ב- 1360:768.
אני לא מצליח לקבל על הטלויזיה תמונה 16:9, רק 4:3.
יש למישהו רעיון?
אני לא מצליח לקבל על הטלויזיה תמונה 16:9, רק 4:3.
יש למישהו רעיון?
נסה להשתמש במדריך הזה... (בחלק הראשון שלו...)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... tit&lid=84
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... tit&lid=84
Re: C3000 - חיבור VGA מציג 4:3 בלבד. איך מגיעים ל 16:9? (ערו
יש בשלט של הטלויזיה סמל עם מסך ושני חיצים פונים אחד אל השני, לחץ עליו ובחר WIDE.yuvR כתב:אהלן
תודה
יובל...
דודי.
הכרטיס מסך שלך לא תומך בר\ולוציה
הזו. התוכנה שהתקנת לא מתוכננת להציג תמונה על מסכים גדולים, לכן היא אולי מספקת ע למסך מחשב קטן אבל כשעוברים למסך גדול כל החולות נראות.alexii86 כתב:אני עם 1360*768 ותמונה די מטושטשת...עובד במצב WIDE.חייב פתרון....עזור לי.....
עצתי... עזוב אותך משטויות, תן לכרטיס להוציא מה שהוא יכול. לא מוצא חן בעיניך, או שתמשיך לראות על מסך מחשב או שתקנה מחשב חדש.
דודי.