מפצל לחיבור hdmi
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
קוראים לזה ממתג, לא מפצל.
ממתג נותן לך לבחור מכמה מקורות HDMI.
מפצל נותן למקור HDMI אחד להוציא תמונה לכמה מסכים.
ממתג HDMI ניתן לרכוש בחנויות מקצועיות לקולנוע ביתי. אתה יכול גם לנסות בקרמר אלקטרוניקה מירושליים.
ממתג נותן לך לבחור מכמה מקורות HDMI.
מפצל נותן למקור HDMI אחד להוציא תמונה לכמה מסכים.
ממתג HDMI ניתן לרכוש בחנויות מקצועיות לקולנוע ביתי. אתה יכול גם לנסות בקרמר אלקטרוניקה מירושליים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
gameboy,
לא הייתי מגזים ואומר "האיכותי ביותר שקיים בשוק".
כולם פחות או יותר אותו דבר בתחום הזה, לא הייתי נדבק דווקא לזה. יש גם ב-EBAY לא מעט כאלה ואפשר להשיג אותם לא ביוקר רב גם בארץ (אם או בלי שלט).
לא הייתי מגזים ואומר "האיכותי ביותר שקיים בשוק".
כולם פחות או יותר אותו דבר בתחום הזה, לא הייתי נדבק דווקא לזה. יש גם ב-EBAY לא מעט כאלה ואפשר להשיג אותם לא ביוקר רב גם בארץ (אם או בלי שלט).
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
זה 110 V נכון?gameboy כתב:הממתג האיכותי ביותר שקיים היום בשוק :
http://www.oppodigital.com/hm31/
לא יקר,ניתן לעשות ייבוא אישי...
אור שפע ואהבה
לא, הוא יכול לקבל גם 220V 50HZ, כל מה שצריך זה מתאם (אין צורך בשנאי)tiptip כתב:זה 110 V נכון?gameboy כתב:הממתג האיכותי ביותר שקיים היום בשוק :
http://www.oppodigital.com/hm31/
לא יקר,ניתן לעשות ייבוא אישי......
עופר,
אני מתנצל מראש על הבורות אבל:
אם אני מבין נכון, החיבור ל ממשק hdmi מתבצע על ידי תקע לשקע הנמצא בגב או בצד הטלביזיה.
הרי מדובר בשקע פיזי שאליו ניתן לכאורה לחבר תקע (פיסי) היכול להתפצל לשני שקעים שכל אחד מהם מחובר למכשיר אחר. בדרך זו בהנחה שרק אחד מהמכשרים פועל בזמן נתון והם משדרים בדיוק באותו סוג אות, אזיי מכשיר ה tv יקלוט וישדר רק את האות מהמכשיר הפועל באותו זמן ולא יוכל להבחין שלמעשה מחוברים אליו מספר מכשירים. מדוע לא ניתן או אין ממתגים פשוטים העובדים בדרך זו?
אם אני מבין נכון, החיבור ל ממשק hdmi מתבצע על ידי תקע לשקע הנמצא בגב או בצד הטלביזיה.
הרי מדובר בשקע פיזי שאליו ניתן לכאורה לחבר תקע (פיסי) היכול להתפצל לשני שקעים שכל אחד מהם מחובר למכשיר אחר. בדרך זו בהנחה שרק אחד מהמכשרים פועל בזמן נתון והם משדרים בדיוק באותו סוג אות, אזיי מכשיר ה tv יקלוט וישדר רק את האות מהמכשיר הפועל באותו זמן ולא יוכל להבחין שלמעשה מחוברים אליו מספר מכשירים. מדוע לא ניתן או אין ממתגים פשוטים העובדים בדרך זו?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עדיין אינני מבין מדוע אין ממתג פשוט?דרון28 כתב:עופר,
הרי מדובר בשקע פיזי שאליו ניתן לכאורה לחבר תקע (פיסי) היכול להתפצל לשני שקעים שכל אחד מהם מחובר למכשיר אחר. בדרך זו בהנחה שרק אחד מהמכשרים פועל בזמן נתון והם משדרים בדיוק באותו סוג אות, אזיי מכשיר ה tv יקלוט וישדר רק את האות מהמכשיר הפועל באותו זמן ולא יוכל להבחין שלמעשה מחוברים אליו מספר מכשירים. מדוע לא ניתן או אין ממתגים פשוטים העובדים בדרך זו?...