היי.
אני מחפש בנרות ממש,תמונות של חדרים אקוסטיים ביתיים ,לקולנוע בייתי,דברים שנעשו בטעם טוב,שייתנו לי השראה לחדר אקוסטי שמתוכנן להיות בביתי החדש.
עדיפות לחדרים בסיגנון של "עשה זאת בעצמך".לא משהו גרנדיאוזי,אני מחפש משהו שהוא קצת מעל הממוצע.
אני לא מתכוון להשקיע הון בעניין, אני בראש של במקום להשקיע באקוסטיקה עשרות אלפי שקלים,ניתן בסכום הזה לשפר את הציוד עצמו ,או להוסיף,בכל אופן זאת לא הנקודה.
האם ישנם דברים שניתן לבצע לבד,נניח בידוד קיר משותף עם חדר,או בידוד הדלת וכו...?
מה עדיף : שטיח או ריצפת פרקט?
יש שני חלונות ,אחד בקיר שעליו יהיה מסך,או יותר נכון מאחורי המסך(פלאזמה שיעמוד על סטנד),יש לו חלון דיי גדול ,ובקיר ליד יש עוד חלון זהה בגודלו.
מה עושים עם החלון מאחורי המסך? וילון יספיק?
קיצר...טיפים בעניין \קישורים...הכל יתקבל בברכה.
המערכת שתשב בחדר תהיה מבוססת על פאוורים,לכל ערוץ פאוור נפרד, סה"כ 7.1.
רסיבר ימאהה 2700 ששולט על כל העסק.
שני סאבים פאראדיים PS12 , קדמיים 4 מיני מוניטור ,שני סנטרים CC350, אחוריים -4,ו 4 BACK של FOCAL.
הכל מחובר דרך מרכזיית חיבורים מקצועית,עם PROTECTION,לכל ערוץ.
גודל החדר 5 על 6 מטר(אני יודע שהמערכת גדולה על החדר,אבל כיום הכל יושב על סלון של 4 על 4 וזה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש!).
לגבי אחוריים ו BACK האם רצוי שיהיו כולם על סטנדים(זאת השאיפה), או שעדיף לתלות זוג בגובה,וזוג על סטנדים....?
תודה לכל העונים.
משה.
זקוק לעזרתכם בעניין חדרים אקוסטיים ביתיים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני דווקא בדעה שבמקום להשקיע עשרות אלפי שקלים בציוד תשקיע כמה אלפי שקלים בחדר וצור מצב שהכסף שאתה משקיע בציוד יקבל במה נכונה.
אלפי שקלים שמחירם ככמה מטרים כבל איכותי ישפרו את מצבך אלפי מונים. למה להכניס מערכת בריאה לחדר חולה?
קח יועץ טוב, שלם לו קצת כסף, דרוש וקבל תמורה.
בהצלחה
אלפי שקלים שמחירם ככמה מטרים כבל איכותי ישפרו את מצבך אלפי מונים. למה להכניס מערכת בריאה לחדר חולה?
קח יועץ טוב, שלם לו קצת כסף, דרוש וקבל תמורה.
בהצלחה