שידורי HD ב-HOT
HOT מזרזת את השקת מהלך השקת ה-HD כתגובה להשקה הצפוייה ב-YES.
בשלב הראשון מדובר בהשקת 4 ערוצי HD, בממיר יחודי הניתן יהיה לרכישה (כ-1500 ש"ח), או להשכרה (כ-15 ש"ח בחודש).
כמו כן מחיר החבילה יעמוד על כ-40 ש"ח לחודש.
באשר לתוכן, אין פרטים מדוייקים, אך ככל הנראה מדובר על VOOM, ערוץ ספורט אחד ועוד 2 ערוצים שטרם ברור לגביהם פרטים.
HOT גם, כנראה מחוסר ברירה, תיאלץ להוריד ערוץ אנלוגי אחד לטובת העניין עקב חוסר בתדרים פנויים.
המהלך צפוי להתפרסם בקרוב והוא מתוכנן לשבוע ה-3 או ה-4 של דצמבר.
במקביל, HOT חתמה על חוזה לאספקת ממירי SD+HD דרך היצרן TOMSON צרפת, ובממיר זה ניתן יהיה לקבל את 2 סוגי השידורים בממיר אחד. בממיר המיועד תהיה יציאת HDMI אחת לפחות, והוא ייחשב כמתקדם בסוגו בעולם. צפי להשקת הממיר - קיץ 2008, ה-DEAD LINE הצפוי מדבר על יוני, מועד אירועי הכדורגל באירופה.
בשלב הראשון מדובר בהשקת 4 ערוצי HD, בממיר יחודי הניתן יהיה לרכישה (כ-1500 ש"ח), או להשכרה (כ-15 ש"ח בחודש).
כמו כן מחיר החבילה יעמוד על כ-40 ש"ח לחודש.
באשר לתוכן, אין פרטים מדוייקים, אך ככל הנראה מדובר על VOOM, ערוץ ספורט אחד ועוד 2 ערוצים שטרם ברור לגביהם פרטים.
HOT גם, כנראה מחוסר ברירה, תיאלץ להוריד ערוץ אנלוגי אחד לטובת העניין עקב חוסר בתדרים פנויים.
המהלך צפוי להתפרסם בקרוב והוא מתוכנן לשבוע ה-3 או ה-4 של דצמבר.
במקביל, HOT חתמה על חוזה לאספקת ממירי SD+HD דרך היצרן TOMSON צרפת, ובממיר זה ניתן יהיה לקבל את 2 סוגי השידורים בממיר אחד. בממיר המיועד תהיה יציאת HDMI אחת לפחות, והוא ייחשב כמתקדם בסוגו בעולם. צפי להשקת הממיר - קיץ 2008, ה-DEAD LINE הצפוי מדבר על יוני, מועד אירועי הכדורגל באירופה.
האם ראית שבאיזשהו מקום ציינתי שזהו ממיר יחודי מבחינת SD/HD? יהיו בו דברים יחודיים אחרים כמו כפתור רזולוציה ודברים אחרים.ride כתב:לא הבנתי את היחוד של הממיר? גם בממיר של יס אתה מקבל שידור SD+HD...
אתה מדבר על הממיר של YES מלשון עבר, כאילו הוא ברשותך שנים. בפועל - YES טרם השיקה את העניין.
כרגע ב-HOT יהיה צורך ב-2 ממירים ולכן ציינתי זאת.
רק ללקוחות זהב
לפי מה שאני שומע, לעת עתה מדובר בשיווק רק ללקוחות זהב (למרות שלא ברורה לי ההגדרה)
ערן
ערן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35087
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: רק ללקוחות זהב
מה זה לכל הרוחות "לקוח זהב"?abikhen כתב:לפי מה שאני שומע, לעת עתה מדובר בשיווק רק ללקוחות זהב (למרות שלא ברורה לי ההגדרה)
ערן...
מישהו שמשלם להם 500 ש"ח בחודש?
הכוונה היא ללקוחות של אזור "ערוצי זהב" לשעבר
באזור זה נכללים בין השאר ירושלים באר שבע פתח תקווה אילת ...
משהו לא ברור לי
אתה אומר שההשקה צפויה באמצע/סוף דצמבר
והשקת הממיר בקיץ 2008
אז איזה ממיר יותאם להשקה בדצמבר?
באזור זה נכללים בין השאר ירושלים באר שבע פתח תקווה אילת ...
משהו לא ברור לי
אתה אומר שההשקה צפויה באמצע/סוף דצמבר
והשקת הממיר בקיץ 2008
אז איזה ממיר יותאם להשקה בדצמבר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
עופר ערב טוב,oferlaor כתב:היה מידע על הממיר בשרשור נפרד (עם לינק)....
אני יודע כבר על פרטי הממיר טומסון HD המיועד
מה שלא הבנתי זה איזה ממיר בדיוק יושק בקיץ 2008 ולמה?
ואגב, עופר, אשמח לשמוע מה דעתך על הממיר טומסון HD המיועד להיות בהוט..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
ofer7845,
מה זאת אומרת? בשרשור ההוא היה כתוב בפירוש שזה ממיר שמיועד ל-HD, זו הסיבה להשקתו...
אין לי ממש דעה, יש שם הרבה פיצ'רים, אבל אני צריך לבחון משהו (או לפחות לראות אותו בפעולה) בשביל דעה רצינית....
מה זאת אומרת? בשרשור ההוא היה כתוב בפירוש שזה ממיר שמיועד ל-HD, זו הסיבה להשקתו...
אין לי ממש דעה, יש שם הרבה פיצ'רים, אבל אני צריך לבחון משהו (או לפחות לראות אותו בפעולה) בשביל דעה רצינית....
בנוגע לערוצים בחבילת ערוצי הHD של HOT.
לא שיש לי פרטים רשמיים, אבל לפי מה שהבנתי מדובר בחבילת ערוצים עם ארבעה הערוצים הבאים:
ספורט 5 HD - אותו ערוץ הספורט המיוחד לHD שאמור לעלות בyes בדצמבר.
ערוץ סרטי HD (ככל הנראה HOT GOLD) - אותו ערוץ ש"דורי מדיה" הבטיחה להקים ברגע שזכתה במכרז על תפעול ערוצי הסרטים.
ערוץ VOOM International - הערוץ האירופאי של חברת VOOM שמרכז תכנים מ15 הערוצים האמריקאים של החברה.
הערוץ הנוסף ככל הנראה יהיה ערוץ סדרות שHOT תפיק בעצמה.
ספורט 5 HD - אותו ערוץ הספורט המיוחד לHD שאמור לעלות בyes בדצמבר.
ערוץ סרטי HD (ככל הנראה HOT GOLD) - אותו ערוץ ש"דורי מדיה" הבטיחה להקים ברגע שזכתה במכרז על תפעול ערוצי הסרטים.
ערוץ VOOM International - הערוץ האירופאי של חברת VOOM שמרכז תכנים מ15 הערוצים האמריקאים של החברה.
הערוץ הנוסף ככל הנראה יהיה ערוץ סדרות שHOT תפיק בעצמה.