האם את\ה מתכוון להתחבר לשירות yesHD?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi

האם את\ה מתכוון להתחבר לשירות yesHD עם התנאים והתכנים שהוצגו?

כמובן, איזו שאלה...
43
23%
ממתין להוזלה של השירות
19
10%
ממתין לחבילת תכנים עשירה יותר
28
15%
ממתין לחבילת תכנים עשירה יותר
28
15%
בשבילי רק USENET | Torrents!
14
8%
אני משיג את תכני ה HD שלי באמצעים אחרים (צלחת פרטית, כותרי BD מקוריים...)
1
1%
לא השתכנעתי בנחיצות שידורי HD ולא מתכוון להתחבר בקרוב
7
4%
כאשר תהיה אפשרות ל PVR
9
5%
ההתחייבות ל 3 שנים עוצרת אותי
35
19%
 
סך הכול הצבעות: 184

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
הצטרף: נובמבר 2004
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #81 

הבעיה שלי היא שאני רוצה לראות את התוכן מתי שבא לי, ולא להיות מוגבל לזמני השידור
של תחנת הטלבזיה.
לכן עד שיס לא יציאו ממיר HD מקליט, זה לא מדבר אלי.
וגם אז, ה NG+HTPC לוקח בהליכה.
אבל טוב שהם יוצאים אם זה, קצת HD להמונים יזיז את השוק קדימה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: הוד השרון
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #82 

^^ בדיוק. והבעיה השניה היא שכשחבילות התוכן ב HD יגדלו כך גם יעלה המחיר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #83 

איתי,

כמוך כולנו. במיוחד כל מי שנחשף ל-TIVO או ליס מקס/ הוט מג'יק.

הבעיות:
1. בחצי השנה הראשונה (אולי בשנה הראשונה) יהיו בוודאי הרבה שידורים חוזרים, פשוט בגלל שיקח זמן עד שיקבלו חומר

2. עלות התוכן גבוהה מאוד (עד כמה שאני יודע 50% יותר מעלות תוכן ב-SDTV, כולל עבור תכנים שכבר נרכשו ב-SDTV)...

3. עלות הממירים הללו יקרה ביותר, קשה לי להאמין שמישהו יסכים כיום לרכוש אותם, במיוחד לאור התלונות על החבילה הנוכחית, שעלותה נמוכה...

4. גודל הדיסק שדרוש בשביל כזה ממיר הוא ענק, ויש בעיות גם עם זכויות יוצרים וגם עם עלויות בגלל זה (סיפור ארוך)

5. הממירים מבוססי H264 לא יציבים במיוחד, באגליה לקח יותר משנה לייצב אותם. בד"כ רצוי קודם לייצב את המערכת שהם מבוססים עליה (שזה אומר, ממיר רגיל בלי הקלטה) לפני שעוברים לפאזה שניה.

ההערכה שלי היא שגם מבחינת העלות, תכנים וטכנולוגיה, כל העסק יהיה רלוונטי רק ב-2009. מקווה שעד אז תהיה פריסה משמעותית של yesMAX (כלומר, אחוז חדירה ניכר מאוד) ואז יהיה גם לחץ יותר משמעותי על יס להעביר גם שידורי HD עם יכולות הקלטה.

בארה"ב לקח כמעט 5 שנים לעבור משלב של שידורי HD ועד ממירים משולבי PVR ו- DVR (והם היו בדיוק באותו מצב כמונו - קודם PVR ואז שידורי HD ורק אז מקליטי DVR HD). אצלנו זה יהיה הרבה יותר זריז (אבל לא כמו באנגליה שהיא הראשונה שבעצם השיקה את הכל ביחד).

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #84 

מוכרח לומר שהאנשים פה בפורום הפתיעו אותי לטובה :) , לא קונים חתול בשק,בלון ניסוי של שניים שלושה ערוצים שכבר עכשיו משלמים כממוצע של 250-300 ש"ח ,תלוי באיזה חברה .
אנשים מבנים שלהוסיף עוד 55-60 ש"ח כפול 36 חודשים בשביל התלהבות ראשונית כמו ילד קטן שמקבל צעצוע, תחלוף דיי מהר ,כי ישראלים אף פעם לא מרוצים ולכן אם ישלמו חצי מהמחיר כ 30 ש"ח עבור חמישה ערוצים ,הסלחנות כלפי המוצר תהיה סבירה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #85 

hagi,
בלוריי ו-HDDVD יוצאים היום יחד עם סירטי ה-DVD

hagi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1213
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #86 

השאלה כאן היא לא מתי יוצאים התכנים החדשים ב-HD ( והם יוצאים בערך חודשיים שלושה לאחר ההקרנה בבתי קולנוע ) אלא מתי יס מתכוונת לרכוש ושדר אותם . אני לא רואה שום סיבה שהם ימהרו לרכוש אותם מיד עם יציאתם , במחיר גבוה אלא פשוט לחכות שלוש או ארבע שנים לרכוש אותם בזול הרבה יותר כמו שהם עושים למעשה עם סרטי ה--SD הרגילים .
אם כולנו מוכנים לסבול את זה ולשלם 300 שח לחודש עם תכני SD למה שנגיד משהו לגבי תכני HD כשמדובר בתוספת מזערית של 40 שח לחודש ?
guyezra כתב:hagi,
בלוריי ו-HDDVD יוצאים היום יחד עם סירטי ה-DVD
...

XEON
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 544
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

DVR-LX60

שליחה #87 

שמעתי שאפשר לחבר את הנגן DVR-LX608 בין הממיר למסך ואז הוא מבצע upscale ל-1080I לשידורי ערוץ 2 ,10,וכו...עשו את זה באולמי התצוגה של ט.ר ל-LX-608D.מישהו יודע פרטים על האפשרות הזו?
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #88 

hagi,

כל הכבוד על הספקולציות, האם יש איזה בסיס עובדתי למידע הזה, או שזה הכל השערות שלך?

אם זה השערות, אז כדאי להמתין ולראות. לא יודע מה אתה קורה סרטים חדשים, האם למשל "אני רובוט" זה עדכני, או "ממלכת גן עדן" ?

אגב, אם תסתכל בימי הפרמיירות (יום שישי שבת, בסביבות 9-11 בערב) יש בהם כמעט תמיד סרטים שהם לא יותר מבני שנה או שנתיים...

בכל מקרה, הבנתי כבר את הגישה שלך - יש הורדת תכנים, לא צריך את YES HD. אני ממליץ לך בחום שלא לרכוש את YES HD, הוא בפירוש לא מתאים לאנשים כמוך.

האם הקהל הרחב יסכים איתך? אפשר היה לטעון בדיוק את אותה טענה לגבי יס מקס למשל. הרי היה אפשרות לקחת HTPC שנים רבות לפני יס מקס. היו גם מכשירים חיצוניים (אני למשל לקחתי את ה-HDRW720 שכלל לא רק DVR וידע להחליף ערוצים בממיר, אלא גם כלל צורב DVD...). עכשיו תראה כמה יס מקס יש בשוק (רמז: כשאני בדקתי פעם אחרונה את המספרים, הם עברו את ה-60,000 יחידות, וזה היה די מזמן...). עכשיו תספור כמה HTPC יש בשוק וכמה HDRW720 נמכרו (רמז, זה באלפים בודדים).

האם השירות הזה יצליח? לדעתי כן.

האם השירות יצליח במהירות? לדעתי לא.

כמו מיקרוסופט, הקהל הרחב ימתין שהשירות יבשיל טיפה (SERVICE PACK 1). הקהל הרחב לא אוהב להרגיש שהוא גונב את מה שהוא יכול לקבל במחיר זול. תגיד מה שתגיד, המחיר של השירות זול (אם כי, מספר הקסם לדעתי מסתובב סביב ה-30 ש"ח).

אם אתה לא מאמין למשפט האחרון, תסתכל על המכירות של iTunes. בארה"ב, שם יש יותר אנשים מחוברים לרשת מכל מקום אחר בעולם - יש מכירות מטורפות של מוזיקה (ולאחרונה גם סדרות טלויזיה להורדה ב-10 ש"ח לחתיכה). למה אנשים משלמים על מה שהם יכולים לגנוב בחינם? כי אנשים לא אוהבים להרגיש כמו פושעים.

לקח לי זמן רב להפסיק להרגיש נאחס לגבי הורדות תכנים. זה קרה בעיקר בגלל שאי אפשר היה להשיג את התכנים באופן חוקי. אין לי שום ספק שכאשר אוכל להשיג את התכנים חוקית, אני אעשה כך.

בכל מקרה, אני שם לב למגמה מאוד עקבית אצלך. בכל מקום שבו יש שרשור שבו מדברים על X, אתה מיד קופץ ומדבר על למה Y יקבור את X ולמה זה לא כדאי. זה יכול להיות USENET (עדיף BT). זה יכול להיות TVIX (עדיף MVIX, או אולי פופקורן, או HTPC).

אולי כדאי לקחת בחשבון שלא כל מלך הוא ערום. בכל מקרה, זה הופך די מעיק כשכל נושא הופך לשרשור "המלך הוא עירום, הרי לכם המלך החדש" וכן הלאה.

אתה מוזמן לפתוח שרשור של X מול Y, אבל לא נראה לי שתצליח לשכנע לקוחות YES HD כלשהם לעבור לשירות USENET/BT/STREAMER או חובבי USENET לעבור ל-BT וכו'.

alon_fleischer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 274
הצטרף: דצמבר 2005
מיקום: הוד השרון
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #89 

אני שמח שדעתי נשמעת מקובלת, ולו רק לדעתו של עופר :P

קודם כל, צריך להשתחרר מהדיעה של "כבול ל-3 שנים". תחשבו על זה כעל עסקת תשלומים. YES בעצם מממנת כאן (מבלי לדעת או להכנס לשיקולי הריבית הנהוגה שם) את הציוד שלה.
תחשבו על האפשרות לקנות סטרימר ב-36 תשלומים. עדיין יוצא יקר.

שנית, אני איש טכני במהותי ואין לי שום בעיה או מגבלת ידע להתעסק עם הורדות בטורנטים, יוזנט, וכל הכרוך בהכנה של MKV מסכן לצפייה.
חגי, תאמין לי, עקבתי בסקרנות ועניין מרובים 8O אחר הסאגה של עדכון ה-FIRMWARE של ה-4100 שמאפשר לצ'יפ האומלל של סיגמא (שכנראה לא נועד לזה במקור) לנגן MKV AVC1 תחת H.264. אישית, אין לי צורך ב-1080P כי יש לי מקרן 720P כך ש-4100 יענה על כל צרכיי ככל הנראה.
הפואנטה כאן היא אחרת!! אני גם אבא לשלוש בנות שהן צרכניות מדיה גדולות יותר ממני (למרות שאני לוקח על עצמי את האשמה להדביק אותן באהבה ל-HEROES).
הבנות שלי מסוגלות לתפעל YESMAX באופן סביר. הן בודאי ידעו להפעיל ממיר HD וכן גם עשויות להפעיל בקלות 4100.
אבל הן לא ידעו להכין את המדיה (ראה כל הקליקים הטריביאלים כביכול המוגדרים מעלה) עבור ה-4100 !!
מה שאומר שעלי תפול המשימה , על חשבון זמני הפנוי (עד כמה שנשאר).
וכן, תרגום הוא אקוטי !! רמת השליטה של ילדה בת 8 או 12 באנגלית הוא מוגבל. אפילו אשתי, לא נהנית לראות מדיה באנגלית שאינה מתורגמת.

אי לכך, עמדתי אולי מוצגת כאן ביתר נחרצות.

אני לא חושב שה-6500 יפיל את המחירים של ה-4100 דרסטית. שים לב לכך שהמחירים של ה-4000 וה-5000 (שהם מעשית פילים לבנים כמעט) לא ירדו מהותית. אני מעריך שיש כאן התנהגות מונופוליסטית של יבואן שקוטף עדיין מחירי פרמיום.
זה מן הסתם זמני.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
הצטרף: נובמבר 2007
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

Re: YES ו- EURO2008 + OLYMPIADA2008

שליחה #90 

hagi כתב:כולנו יודעים מה YES/HOT עשו לנו עם השידורים של המונדיאל כשביקשו בסופו של דבר תמורה כספית מסויימת ובמקרה שלי גם התחיבות לזמן מסויים ( נדמה לי של שנה ) .
אז כחובבי HD שמתלהבים וממהרים לחתום על ההתחיבות לשלוש שנים , לא לוקחים בחשבון ש-YES/HOT יכולים לבוא בחודש יוני ולהגיד : "לקוח נכבד , לצערינו זכויות השידור של טורניר הגמר של OLYMPIADA2008 או EURO2008 שייכיות למישהו אחר וכתוצאה מכך , כדי שתוכל לצפות בשידורים אלה , הינך מתבקש לשלם סכום סימלי של 299 שח והתחיבות לשנה \ שנתיים \ חמש שנים " .
במצב כזה , אם יש לך התחיבות קודמת ל-YES/HOT אתה לא תוכל להגיד להם " סליחה , רוצים עוד כסף , תלכו לחפש את החברים שלכם כי אני מתנתק " .
לדעתי , עכשיו זה הזמן להראות ל-YES/HOT שאנחנו יודעים מה זו התחיבות ומה ההשלכות של זה ואם הם רוצים להכריח אותנו לעשות את זה , לא בהכרח הם אלה שירוויחו .
...

אני תוהה אם מישהו סיפר לך שהאולימפיאדה תמיד שודרה ותמיד תשודר בערוץ הראשון, כיוון שהוא הערוץ שחבר ברשות השידור אשר מקבלת בלעדית את זכויות השידור של המשחקים האולימפיים בערוצים ישראליים.

ונקודה נוספת, לאחר שרשות השידור הצטרפה והיא כעת חברה בועד השידור האירופאי, היא גם תקבל את שידורי המונדיאל בחינם, מה שאומר שהחל ממונדיאל 2010, המשחקים יחזרו לערוץ הראשון גם.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
הצטרף: ינואר 2006
מיקום: תל-אביב
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #91 

האם מישהו יודע: האם הממיר ה-HD יבוא במקום היס מקס או שישאירו אותו למי שירצה?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #92 

danlior,

מה זאת אומרת? רכשת את המקס, הוא שלך!

אף אחד לא יקח אותו ממך.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
הצטרף: ינואר 2006
מיקום: תל-אביב
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #93 

עפר, כן אך האם הם יסכימו לתת לי שני פידים של סיגנל לאותו החדר?

פעם לפני שהיה יס מקס ביקשתי שני מימירים באותו החדר כדי שאוכל לראות תכנית אחת ולהקליט תכנית שניה (כן, כן, עצוב אבל נכון) והם לא הסכימו אף על פי שאני רשום לתכנית של שלושה ממירים ויש לי רק שניים.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #94 

danlior,

אכן. היום קיימת אכיפה של ממיר אחד לכל מסך. הסיבה לכך פשוטה - הם לא רצו לאפשר מצב שבו מישהו ילווה ממישהו אחר ממיר "ספייר" וכך יחסוך לעצמו מנוי.

זה לא המקרה כאן. טכנאי HD ידעו לאפשר שני ממירים במקרה שהם רואים חיבור HD במקביל למקס.

idon889
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
הצטרף: אפריל 2006
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #95 

יש משהו שלא הבנתי בחבילה של יס, האם התשלום של 40 שקל לחודש הוא בעבור ממיר אחד בלבד ? או שאם יש לי 2 טלויזיות HD אז יחברו לי 2 ממירים ?

עריכה: רציתי לשאול איך השידורים יהיו בטלוויזית פלזמה LG PX 4 (ישנה, אך תומכת בHD READY), הרי השידור יהיה ברזולוציית 1280X720 ורזולוציית המסך היא רק 852x480 ...

עופר, האם ראית איך טלוויזיות כאלו מתמודדות אם שידורים אלו ?


תודה ! (Y)
נערך לאחרונה על ידי idon889 ב 01/12/2007 1:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
הצטרף: ינואר 2006
מיקום: תל-אביב
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #96 

אההה...אחלה :)
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

abikhen
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
הצטרף: נובמבר 2007
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #97 

אני מצטרף לשאלה של idonava. לא ברור האם התשלום הוא עבור חבילת הערוצים או הממיר. האם בעבור שני ממירים אצטרך לשלם 80 שקלים?

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
הצטרף: יולי 2005
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #98 

(Y)

תותעח
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
הצטרף: ספטמבר 2007
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #99 

בינתיים יהיו רק 3 ערוצים:

נשיונל ג'אוגרפיק

יס HD (סרטים וסדרות)

וערוץ ספורט(ליגת האלופות, NBA וליגה גרמנית)

על זה רק פראייר גמור ישלם 55 שקל!!!!!!!!!!!!!!!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”